МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 51

• 54 226
  • 757
  •   2
Отговори
# 615
Не са да.

# 616
Намалени са единствено парфюмите на Tom Ford.

# 617
На мен ми писаха, че ароматите на Том Форд са с 30%,а на избрани аромати и грим намалението е до 35%. Сигурно нещо и от грим продуктите е намалено, но конкретно не съм питала.

# 618
А някой знае ли кои продукти на La Mer са намалени?

# 619
  • София
Получих смс от Делириум за до 35% намаление на избрани марки. Питах ги в Инстаграм, защото въобще не ми се разкарва по молове, но въобще не ми отговориха. Преди да отворят моловете висяха в Инстаграм и чакаха клиенти.

# 620
Получих смс от Делириум за до 35% намаление на избрани марки. Питах ги в Инстаграм, защото въобще не ми се разкарва по молове, но въобще не ми отговориха. Преди да отворят моловете висяха в Инстаграм и чакаха клиенти.
Veka аз им писах, след като получих същия смс, но във фейсбук. В интерес на истината, бяха много любезни и сравнително бързо ми отговориха. Но аз най - много се надявах на намаления на Malle и  Confidential на  Carolina Herrera, а те пак не участват в промоцията.

# 621
А някой знае ли кои продукти на La Mer са намалени?
Казаха ми, че няма намаление на марката.

# 622
В douglas.bg 30 % до 50% намаление на продукти за устни.

# 623
Трябва ми окоочен крем против бръчки и с лифтинг ефект. Харесвам revitalizing supreme, Диор Capture total, но те не участват сега в намаления. Нещо друго да препоръчате? Сега толкова много намаления има, а аз нещо не мога да си намеря крем (с отстъпка имам предвид)

# 624
Момичета, може ли да споделите любими продукти от Сефора (от декоративната козметика), които ги няма в Дъглас и БЗ. Утре ще съм в София и толкова искам да си купя нещо, че чак не се сещам какво JoyJoyJoy

ПП Не използвам сенки

# 625
Оо много марки-Anastasia Beverly Hills, Becca , Too Faced, Fenty Beauty... и още доста . Какво искаш да си вземеш?
Аз лично бих казала -гланцовете на Fenty, хайлайтърите на Becca, палитрите на Huda Beauty .

Допълвам: контуриращите палитри на Kat von d, Too Faced, сетовете за вежди на Benefit.

Последна редакция: ср, 10 фев 2021, 22:41 от Candy_girl

# 626
Намалени ли са палитрите на Сефора?

# 627
  • някъде под слънцето...
Любими
By Terry
Marc Jacobs
Hourglass
Givenchy
Armani beauty
Tarte
Huda Beauty
Anastasia
Nars
UD
Не бих казала, че всичко от всяка марка ми е любимо.
Имам си фаворити.и гледам да не оставам без тях.

Последна редакция: чт, 11 фев 2021, 07:51 от sl

# 628
В България първите две марки изобщо не ги зареждат, третата марка-само минита, Givenchy предлагат в pretty shop, Armani в Дъглас , tarte само минита и мини комплекти nars я нямаме.
Уж си е добре заредана Сефората и има избор, но явно доста неща лиспвата.😀

# 629
Благодаря, че се включвате в питането ми. По скоро ме насочете към продукти, а не към марки, защо знаете че не всички са добри във всичко 🙂

Например бих погледнала спирали, фдт  ( за мазна кожа), коректор за тъмните кръгове, пудри и продукти за устни.

Общи условия

Активация на акаунт