МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 51

• 54 213
  • 757
  •   1
Отговори
# 90
Имам Смс за до 40% в Делириум - пише, че отстъпките варират. Някой знае ли кое е на 40 % намалено?

# 91
# 92
  • София
nad_tab, каква цена излезе ФДТ-на, ако си спомняш?

И да си повторя питането за препоръка за четка на МАС за пудра и руж.

Ето, цените на продуктите, които купих.

Виж коледния комплект с хайлайтър, четката там е толкова голяма, че според мен е удачна за пудра. Любимите ми четки за пудра и руж не са на МАС.

# 93
  • София
И Ести пуснаха 40% на всичко и 20% на комплектите.
Само в бутиците ли?
Да и с тяхна карта. Днес в 3 пред бутика на Витошка беше лудница.

# 94
  • Стара Загора
Досто добро намаление на MAC в България. Гледам в Америка е 30%, а в Англия е 20%. Жалко, че тук няма онлайн магазин.

Aко има фенове на KVD - 30% на всичко в сайта
В англ. версия на Anastasia Beverly Hills има разл. намаления.

И да ви попитам някой поръчвал ли е от немската Сефора?

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 21:06 от Phoenix_

# 95
  • София
В Делириум също е 40% намалението на Есте и Том Форд. Поръчах от тях, за да не се сблъсквам с тълпа в бутиците.

# 96
Стефи, какво си купи?

# 97
  • София
Грижа за кожата от Estee - новия серум и крем и серум за околоочния контур 🤩

# 98
Грижа за кожата от Estee - новия серум и крем и серум за околоочния контур 🤩
Супер, честити!

# 99
  • София
Мерси, Дени 😘

# 100
В Делириум също е 40% намалението на Есте и Том Форд. Поръчах от тях, за да не се сблъсквам с тълпа в бутиците.
Намалението на Том Форд за парфюми ли важи единствено или включва и гримове?

# 101
Писах и в другата тема, но премествам и тук мнението.

"Айде пак аз.  От фдт-ните на MAC кой е подходящ според вас за нормална, дехидратирана кожа. Обичам Teint idole на Lancome и със същата сила недолюбвам Double Wear на EL. Не ми се иска да се събира по бръчици, да е със средно покритие, да е дълготраен, да се нанася равномерно - имам един на Клиник, който откровено ми стои на парцали. Ще го опиша със свои думи, ттои като мрежа на лицето ми и през "дупчиците" ми се вижда кожата. Не знам на някого дали се е случвало. 

Четох мнения и Face and body е описван често като не дълготраен и изтриващ се с течение на деня. Другите не ги познавам особено.

Онвен това, пак за нормална, дехидратирана кожа Mineralize skin finish как се усеща?

Благодаря ви предварително!"

И изобщо, какво си струва най-много да се пробва от МАК за пръв път? Simple Smile)

# 102
  • София
Намалението на Том Форд за парфюми ли важи единствено или включва и гримове?

О, добър въпрос. Според мен само за парфюмите, но по-добре да се пита.

# 103
  • София
Face and body е най-лекия ФДТ който съм използвала, точно това ми харесва в него, аз нямам нищо за прикриване, търся единствено изравняване на тена.

Тежка артилерия при мен е точно Double Wear, като зимата му добавям серум, тъй като кожата ми тогава е по-суха.

Тествайте Touche Eclat na YSL, на мен ми беше любим, когато кожата ми беше суха. След раждането стана комбинирана лятото и суха зимата.

# 104
  • HH
И да ви попитам някой поръчвал ли е от немската Сефора?
Аз поръчвам постоянно, но живея в Германия.

Преди малко поръчах едно червило и една единична сянка на Пат Маграф. Имат 25% и продукти на 50%.
Още се чудя на една от новите 4ки, но с оглед на факта че си слагам сенки 4 пъти в годината, по-добре да си дам парите за друго.

Общи условия

Активация на акаунт