МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 51

• 54 257
  • 757
  •   1
Отговори
# 75
Момичета, кой молив за устни на МАС е хубаво, класическо червено, може и да е една идея по-тъмно?
Cherry знам, че не е. Thrust in Red?

Ще го съчетавам с червеното на Фенти, с Red Rock на MAC и с единичката от матовите стейнове на YSL.

# 76
Купих си белия хайлайтър и белите сенки на Мас от коледната колекция и вече имам всички сенки без сребърната. Много ги харесвам. Сенките хванах последните.

# 77
В магазина на MAC в The mall дали също е намалено?

# 78
  • София
И Ести пуснаха 40% на всичко и 20% на комплектите.

# 79
Дъглас пуснаха току що -20% с карта и 15% без, вк. и онлайн до 29 включително.
Дали ще затворят моловете?

# 80
Според мен да. Вчерашният брифинг беше за "опипване/подготвяне" на почвата по мое мнение. 40% в Мак, доколкото оставам с впечатление от предните коментари, не е било. Мак нямат онлайн магазин, ако не бъркам...не съм много наясно конкретно с тази марка, но знам, че имат физически магазин в The mall.

# 81
  • София
Не вярвам да затворят всичко както пролетта, но определено мисля, че моловете ще ги затворят.

# 82
  • София
Момичета, заслужава ли си някоя от палитрите на Мак 9-ките (например матовата) или тази със 16-те цвята Nude model?
Препоръчайте пак от там матово или полуматово червило нюдово подходящо за среднотъмна кожа с неутрално-жълтеникав подтон Rolling Eyes

# 83
  • София
Сега получих и аз Смс
22 godini Estee Lauder Companies v Bulgaria! -40% za vsichki produkti v MAC ot 24 do 27.11.2020.
Pobyrzaite i zapovyadaite v MAC The Mall,MAC Mall of Sofia, MAC Paradise, MAC Delta Planet Varna i MAC Plovdiv Plaza i vzemete lyubimite si produkti s otstypka.
Za otkaz:macparadise@bg.maccosmetics.com

# 84
  • Варна
И Ести пуснаха 40% на всичко и 20% на комплектите.
Само в бутиците ли?

# 85
  • София
Браво на МАС!

Дени, страшен подстрекател си! Коледната Колекция не ме впечатли,  и "почти" я пропуснах, взех си нюд глоса, много е приятен.
Общо взето  си взех продуктите които харесвам и използвам от години, основата за устни, коректор, ФДТн Face and Body, мноооооого е приятен, ако харесвате тотално незабележимо покритие.
Доволна съм, че не се изкуших от блясъчетата на Коледната колекция, много красиви, но безсмислени за мен в момента Sad

# 86
Честити нови придобивки, със здраве!❤♥

# 87
Добре , в неделя си взех всичко желано от Mac , сега само за фикс плюс се дещам , че нямам , но ме сърбят ръцете за още нещо .. може ли идеи?

# 88
  • София
Добре , в неделя си взех всичко желано от Mac , сега само за фикс плюс се дещам , че нямам , но ме сърбят ръцете за още нещо .. може ли идеи?

Вулканичният скраб е много хубав. Основата за сенки също ми е любим продукт. Пигментите, особено Vanila и Naked.

# 89
  • Пловдив
nad_tab, каква цена излезе ФДТ-на, ако си спомняш?

И да си повторя питането за препоръка за четка на МАС за пудра и руж.

Общи условия

Активация на акаунт