МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 51

• 54 220
  • 757
  •   1
Отговори
# 105
  • Стара Загора
И да ви попитам някой поръчвал ли е от немската Сефора?
Аз поръчвам постоянно, но живея в Германия.

Преди малко поръчах едно червило и една единична сянка на Пат Маграф. Имат 25% и продукти на 50%.
Още се чудя на една от новите 4ки, но с оглед на факта че си слагам сенки 4 пъти в годината, по-добре да си дам парите за друго.

На мен тя ми е вариант и ако поръчвам ще е с превозвач до БГ. А щом поръчвате редовно, помните ли миналата година дали е имало по-сериозно намаление на 27-ми ноември?

# 106
  • София
Нищо не си харесах от коледните колекции, иначе намаленията са много изкушаващи 😊 Дали има намаление на други марки в Делириум освен ЕЛ?

# 107
Имам само червила на MAC, а в момента с маските не ми трябват и повече, та да питам на какво още да заложа утре (ако е останало нещо) - спряла съм се на основата за сенки, пигментите и prep prime fix. Какво още си заслужава?

# 108
  • София
В Делириум ТФ грим е на 20%, ароматите са на 40%,  Боби Браун-20% Джо Малоун има намаление, не запомних колко, Ла прери и Ла Мер-там не запомних %, че хич не ме вълнуват, ЕЛ е с 40%.Дано не бъркам някой процент, че по спомени говоря.
Взех си СС крема на ЕЛ и Солей тройката на ТФ за контуриране и озаряване.

# 109
Тези, които не помниш са -20% Simple Smile
Чудя се кога и как да поръчам...
Изобщо не искам да ходя в мол Sad

# 110
  • София
Мерси за допълнението Simple Smile В Делириум вечерта нямаше хора.
Добре, че в Сефора няма кой знае какви оферти, та май съм готова да издържа затварянето.

# 111
  • София
Сефора, определено ме загубиха като клиент.... много тромава структура са, промоциите/намаленията са запланувани месеци предварително и не вървят в крак със създалата се ситуация.

# 112
Аз искам да взема само един парфюм на Том Форд за мъжа ми, само в бутиците ли е 40%? В Сердика има ли бутик?

# 113
  • Седмото небе
Който ще ходи по моловете и други магазини да купува козметика, грим и парфюми-да го прави навреме. От петък вечер/събота сутрин до 21 декември (поне, евентуално...!!!) всичко затваря. Да живее онлайн пазаруването!!!

# 114
  • виртуално
Който ще ходи по моловете и други магазини да купува козметика, грим и парфюми-да го прави навреме. От петък вечер/събота сутрин до 21 декември (поне, евентуално...!!!) всичко затваря. Да живее онлайн пазаруването!!!
къде пише, че ще е от петък вечер

# 115
  • София
къде пише, че ще е от петък вечер
http://m.focus-news.net/?action=news&id=2824777

# 116
Хайде да са ни честити новите мерки. Ако мениджмънта на Сефора има поне малко акъл, ще измести старта на черния петък за четвъртък, за да не става невъобразима лудница в петък в магазина точно преди затваряне. Да се обзаложим ли дали ще го направят? Аз залагам на "не".

# 117
  • София
Хайде да са ни честити новите мерки. Ако мениджмънта на Сефора има поне малко акъл, ще измести старта на черния петък за четвъртък, за да не става невъобразима лудница в петък в магазина точно преди затваряне. Да се обзаложим ли дали ще го направят? Аз залагам на "не".

Със сигурност е не, говорила съм с управителите на Сефора преди време, нищо не зависи от тях, промоциите се спускали глобално.

# 118
Това във време на пандемия и повсеместен локдаун и при липса на онлайн магазин е меко казано недалновидно Joy

А за глобално не знам колко е глобално, като се има предвид, че немската и испанската Сефора са пуснали намаленията от миналата седмица.

# 119
  • HH

На мен тя ми е вариант и ако поръчвам ще е с превозвач до БГ. А щом поръчвате редовно, помните ли миналата година дали е имало по-сериозно намаление на 27-ми ноември?

Чесно казано не си спомням, знам че поръчвах от flaconi.de за черния петък миналата година, защото имаха 30% на Диор и Шанел. Тукашната Сефора постоянно има 20% на нещо. Преди две седмици се сдобих с тоалетната вода Bloom на Guerlain 50ml за 32€ или нещо такова. Имат и програма за лоялни клиенти, трупат се точки и дават подаръци.
В немския Дъглас също има постоянно , от там взех единият коледен комплеткт на Бенефит в жълтата кутия с пълноразмерната буум спирала и данделиъм руж плюс мини на основата за грим за мисля 27€ и даже ми подариха много практичен несесер 🙈

Общи условия

Активация на акаунт