МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 51

• 54 270
  • 757
  •   1
Отговори
# 510
Благодаря ви много 💐 Ще взема палитрата на Too faced като отворят магазините, че тук всичко е затворено (в Германия съм).

Момичета, трябва ми малко помощ: търся хубава палитра със сенки (около 10тина цвята) за ежедневен грим, светли и нюд цветове. Иска ми се да са по-маслени, да се разнасят добре и да не стоят като тебешир. Последно взех мини палитра на сефора, но качеството не ми харесва. Склонна съм да отделя до 100 лв. Какво бихте ми препоръчали? Благодаря предварително и хубава вечер! 🙂

Too Faced The Natural Nudes е идеална. Всички цветове са нюд в различни нюанси и зад всеки матов цвят стои подходящ шимър и можеш да си направиш грим в два цвята, бързо и без да му мислиш.

97.45лв. ми е излязла с доставката от Еконт през Април месец.

Скрит текст:

На естествена светлина.

Тоооочно за тази имах предвид! Това е може би най-обикновената ми палитра и най-използваната заедно с Naked Reloaded...като не ми се мисли просто грабвам една от тях!

# 511
Light Beam, какво си взе от намалението в Дъглас? Grinning
Dowble R Renew & Repair серума на Герлен 50 мл  в комплект с укрепващия лосион 40 мл. и малки опаковки от олиото и околоочния от серията Abeille Royale. Всички рподукти са ми любими за зимата без олиото, с което не се сработвам. В момента ползвам тези от миналогодишни намаления, неотдавна отворени.
Взех и АНА 30% пилинг на Revox за проба, защото червеният на The Ordinary при тях изчезна отдавна, както и още една опаковка от кофеиновия околоочен серум  на The Ordinary. Бях поръчала и червения околоочен крем на Clarins, който е доста хвален тук, но за него ми писаха, че е изчерпан и в центален склад. Останалите неща си получих днес, заедно с мостри от всички цветове на ВВ крема на IT Cosmetics, който исках да  пробвам и бях цъкнала мостра в средния цвят.

# 512
Да побутна малко темата.
Urban Decay се предлагат вече в Нотино.
Сега уж има и подаръци към поръчка. Мислех да си поръчам, но в кошницата не ми прибавя подарък от обявените, а друг. Май ще изчакам

П.п. Кой да гледа, че има опция да се избира....

# 513
Здравейте и от мен! От много време искам да си взема метеоритите на Guerlain и все не ми се дават над 100 лв за тях... Някоя от вас има ли представа за предстояща промоция и въобще пускат ли ги под 100 лв?
ПП: видях че са 3 нюанса различни,
1, 2 и 3. Кой според вас е най-красив?

# 514
Здравейте и от мен! От много време искам да си взема метеоритите на Guerlain и все не ми се дават над 100 лв за тях... Някоя от вас има ли представа за предстояща промоция и въобще пускат ли ги под 100 лв?

В парфимо.бг 80 лв в момента метеорити .

# 515
Здравейте! Някой има ли впечатление от ружовете на Hourglass? Кои цветове са хубави? Какво бихте ми препоръчали? Аз попринцип харесвам ружове тип Mac Warm Saul, Melba, Nars Orgasm, Luster. По натурални. Сега много ми се изкам да пробвам на Hourglass, но онлайн е трудно да се ориентирам...
Загледах и на Mac So Natural.Имате ли впечатления за него?

# 516
Аз много харесвам ружовете на Hourglass. Ако всички цветове ми седяха добре, всичките щях да купя. От миналото лято друг руж не искам да използвам.

# 517
Момичета, помагайте. Издирвам червило с цвят като на снимката.
Не знам къде да търся, затова всяко предложение ще бъде взето под внимание Simple Smile Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 518
Аз не виждам червило на тази снимка, а една напукана уста.

# 519
Аз не виждам червило на тази снимка, а една напукана уста.

Абстрахирайте се от напуканите устни, искам такъв цвят червило, ако някой се сеща...

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 00:48 от Dewi D

# 520
Червило няма на тази снимка.

# 521
Разбира се, че има.
Но добре, ще перефразирам, да се сещате за червило, което да е като цвета на устните на горната снимка?
Благодаря на отзовалите се с предложения.

# 522
  • София
Може да погледнеш колекцията Кейт Мос на Римел, има нюд със студен подтон.
http://www.thehappysloths.com/2015/08/rimmel-london-kate-moss-nu … iew-swatches.html

# 523
  • Стара Загора
Хмм и аз не виждам червило на показаната снимка, по-скоро на моделчето му е студено. Grinning

# 524
Аз им се чудих сигурно година, дали ми трябват, дали ще ми седят добре, защото гледам да избирам по 1 нещо. Бляскава пудра е, на фона на Hourglass (понеже имам едно мини) е по-блестяща, но не брокатено и грозно. Върху фондьотен приглажда красиво и дава едно фино сияние на лицето. Купих ги преди 3 седмици от Нотино за 76 лв. Нямаше най-светлите, взех следващите и са ок, а аз съм си без тен целогодишно и съм със студен подтон. Сигурно има и по-бюджетни и нелоши заместители, но като цяло е приятна глезотийка, а и това количество ще стигне сигурно за над година. Така погледнато, спорвд мвн си заслужава 😁

Общи условия

Активация на акаунт