МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 51

• 54 255
  • 757
  •   1
Отговори
# 525
Само на мен ли метеоритите ми изсушават много?

# 526
  • на последния етаж
И на мен.

# 527
  • Пловдив
И на мен ми изсушават кожата, затова ги  ползвам много рядко.

# 528
И на мен ми изсушават и ми излизат пъпки от тях.
Ползвам ги 2-3 пъти годишно...

# 529
Разбира се, че има.
Но добре, ще перефразирам, да се сещате за червило, което да е като цвета на устните на горната снимка?
Благодаря на отзовалите се с предложения.
Моята уста е лилава по принцип и с Guerlain black perfecto 007  от little black dress колекцията  докарвам такъв вид. Незнам дали ги има още. Друг вариант е студено лилави балсами за устни, на мен на това ми прилича.
Аз дълго време търсих как да си докарам свежи розови устни, успях с балсам на Диор.... и не се харесвам Grinning

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 08:37 от Алиена

# 530
  • Бургас
И на мен ми изсушават и ми излизат пъпки от тях.
Ползвам ги 2-3 пъти годишно...
АЗ даже и по- рядко, отдавна ми мина тръпката по тях.

# 531
Аз си ги нося често като сменям кутиите през различните сезони.

# 532
  • гр. София
И на мен ми изсушават ужасно също, затова ги замених с финиш пудра на Сисли 01 Irisee .

# 533
Интересно, моята кожа е суха, но на мен не ми изсушават, нося ги само над ФДТ/ББ крем. Ефектът при ме е точно описаният от TheJudge и кожата ми е като фотошопирана.

# 534
И при мен не изсушават.
Над СС на Лумене ги нося. Правят кожата нежно озарена.

# 535
При мен също не изсушават Метеоритите. Имам няколко лимитки, имала съм и от постоянната линия, и не съм срещала каквито и да е затруднения с този продукт. Брутално изсушаващо обаче ми действа свободната пудра на Лаура Марсиер. Има страхотни отзиви за нея навсякъде, но просто не е моя продукт.

# 536
Ау, аз си поръчах сега една лимитка на новата китайска нова година на пудрата на Лаура. Обаче и да ми изсушава аз съм с мазна кожа и ползвам брутална хидратация няколко пъти на ден.

# 537
Ох, тази Лаура - купих си я с голям кеф, glowy версията, не ме изсушава, обаче... Седи едно тежко. И аз не знам как да го определя. Пробвах с различни четки, с намаляне на количеството и все е така.

# 538
Побутвам темата с впечатленията си от NUDESTIX NUDIES ALL OVER FACE COLOR MATTE ( извинявам се за главните букви, но копирам името на продукта от сайта). Взех стик с цвят NAUGHTY N SPICE, който на моята светла кожа добавя естествена свежест тип "аз, но наспала се". Нанася се много лесно на скулите, като действах с пръсти, тъй като бързах, а и не съм сигурна, че миниатюрната четчица на стика би свършила много работа. Сложих съвсем леко на устните - отново свеж, естесвен вид. Според мен за дами, които са винаги в движение е удобен продукт защото буквално за секунди човек може да се приведе във вид. Купих го от Дъглас за около 40 лева и за тази сума е добра сделка. Бих пробвала и други продукти от марката.
Маската за устни на Laneige предлага ли се в нашата Сефора или изобщо другаде в България? От няколко дни устните ми изсъхнаха брутално, сърбят ме, щипе ми от солена храна, а от цитруси направо ми се насълзяват очите. Попаднах на добри отзиви за тази маска, в немската Сефора е намалена, но не ми се чака докато дойде с превозвач.

# 539
  • София
В Сефора има маската за устни на Laneige, дори в  коледни сетове кмаше преди затварянето различни видове.

Общи условия

Активация на акаунт