МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 51

• 54 180
  • 757
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Взех си от новите червила на Диор със сатенен завършек, но много ме сърбят ръцете за едно с кадифен. Някой да напише два реда с мнение за тях? Денси май си беше взела  ....
Heart
Аз съм много доволна, страхотно е усещането върху устните. На мен не ми изсушават, но аз много си ги хидратирам по принцип. Имам 720 номер.

# 706
Днес влезнах в Бюти зоун в мол Пловдив с явната идея да купя нещо след карантината ми. Понеже видът ми не е особено плтежоспособен, нося се спортно, набързо ме отказаха. Ми, ще поръчам от другаде.
Бихте ли казали пълното име на новото Диорско червило?

# 707
  • София
Нов е финиша-velvet, иначе е Rouge Dior.

# 708
Днес влезнах в Бюти зоун в мол Пловдив с явната идея да купя нещо след карантината ми. Понеже видът ми не е особено плтежоспособен, нося се спортно, набързо ме отказаха. Ми, ще поръчам от другаде.
Каква изненада! И мен така ме третират в Сефора и Бюти зоун. Понякога даже си мисля че охраната се залепва за мен, защото си мисли че ще открадна нещо. А не съм мургава, бяла съм като снежинка. Ама.. Това е положението тук. Нямам надежда скоро да се оправи.

# 709
Някой знае ли в нашата сефора каква е цената на бронзърите и мини хайлайтърите на Бека?

# 710
Ее, момичета, Becca спират да съществуват. Сигурно ще ги разчистят в Сефора на намаление.

# 711
  • София
Спират от септември. Доста хора имат любими продукти и интерес ще има, не вярвам да им залежат. Wink

# 712
  • варна
Момичета, така ли изглежда дъното на тази малка черна рокля на Герлен?

# 713
  • Варна
Бихте ли казали пълното име на новото Диорско червило?
https://douglas.bg/rouge-dior-couture-color-refillable-lipstick-conf-57056
Те са си класическтите цветове по скоро е разликата във покритието като усещане.Аз взеех велвет 999 Имам същото в сатен,като усещане е много приятно седи матово,но сатин ми харесва много повече според мен има разлика в нюанса въпреки еднаквия номер велвет ми бие на люютеница Simple Smile,а другото си е хубаво наситено червено. Незная дали се дължи на това,че е ярък цвят може би в по нюд нюансите ще е по-добре.

# 714
Вероятно ако не им залежаваха, нямаше да фалират "😉".

# 715
Каква изненада! И мен така ме третират в Сефора и Бюти зоун. Понякога даже си мисля че охраната се залепва за мен, защото си мисли че ще открадна нещо. А не съм мургава, бяла съм като снежинка. Ама.. Това е положението тук. Нямам надежда скоро да се оправи.

И дъщеря ми така я третират в Бюти зоун, когато не е с мен, защото се облича в стил "метъл" и ходи с мешка на гърба.Smile

# 716
  • MJF
Ее, момичета, Becca спират да съществуват. Сигурно ще ги разчистят в Сефора на намаление.

И аз се интересувам каква е ценатана хайлайтъра  в нашата Сефора.
Търся най-добрата цена, за да се заредя с любимият Опал в пълноразмерна опаковка. В немската Sephora и Cult Beauty не е наличен в този цвят към момента. Откривам го само в испанската за 40 евро.

# 717
Момичета, така ли изглежда дъното на тази малка черна рокля на Герлен?
Дъното на моето Black Perfecto изглежда по абсолютно същия начин. Кое те притеснява?

# 718
Дали ще има други намаления в Сефора за 8 март ?

# 719
Здравейте!
Да попитам тези от вас, които са минали по този път. Имам ваучер от Дъглас от 5 лева от тези дето ги дават като си направиш клиентска карта. Питането ми е, ако случайно сега за 8-ми март пуснат -20% на всичко (хипотетично), ще мога ли да си използвам ваучера на място в магазина, и да взема и отстъпката и да ми приспаднат 5 лева от покупката с ваучера?

Общи условия

Активация на акаунт