Любители на Котки - Тема 152

• 27 244
  • 757
  •   1
Отговори
# 225
Бубе, бързо и безпроблемно да мине, важното е, че се чувстваш добре.
Повечето познати го изкараха без проблеми, мен ако питате всички сме го минали вече, ама айде....
Моята топка да покажа и моите краци и те в кадър. Joy

# 226
Бубалеса, бързо и безпроблемно оздравяване!

# 227
  • София
Бубалеса, да не го усетиш как минава ти пожелавам!!

Ивекс, ЧРД на патерица, да си жива, здрава, щастлива и спокойна!!
У нас вече черно се носи само при липса на друго. Grinning

# 228
  • Някъде там
Бубалеса, с лекото да мине.
Ивекс и от мен на патерици, да си жива и здрава и много любов от хора и животни да имаш.

И аз съм на мнение че това сладурче никак не прилича на диктатор.

Ах Мая ♥️

Забравих да кажа и аз добре дошли на новите попълнения.

# 229
Здравейте на всички. Включвам се с две неща, първото - уникални животинки си имате всички. ❤️ И второто, което е по-скоро запитване - някой да иска или да познава някого, който би желал черно-бяло женско коте, на около два месеца. Нямам снимки в момента, утре ще имам налични и ще мога да пусна. Намерих го днес до блока, лежеше в листата, едва мърдаше. Заведох го веднага на ветеринар, казаха ми, че има паразит (забравих му точното название) и ще трябва да е на антибиотик седем дни. Оставила съм го в клиниката на стационар, тъй като аз съм с две котки, които не приемат никакви други животни и наистина нямам къде да го гледам. Платила съм всички разноски, след около седмица, котето ще бъде напълно здраво и до тогава ми се иска да съм му намерила дом. Аз бих го взела на драго сърце, просто наистина ще настане ад за животинката, а нямам възможност да съм по цял ден вкъщи. В никакъв случай не искам пак да го връщам на улицата.... Ще съм изключително благодарна ако заедно с вас успеем да й намерим дом, където да бъде обичана. ❤️

# 230
Така намерихме малката Лъки /това име и дадоха децата, защото е била късметлия/, като се върнахме от работа. Живот😂😂😂

# 231
Бубалеса, бързо оздравяване!
Добре дошли на новите котета и техните майки!

# 232
Бубалеса, дано го изкарате по-леко 🍀
Пинко, а вие как сте?

Вода пият навсякъде моите водни котки. Тая седмица сменям покривката в трапезарията по няколко пъти на ден, защото постоянно бутат чаши с вода 🙄 а иначе си имат в купичката, пускам им и на мивките... Драко започна да влиза в тоалетната чиния, та сега е винаги затворен капака.
Ето и от мен една космалява топчица

И Драконали Мраконали

Скрит текст:

# 233
Алис, пусни го из всички групи, внимавай на кого го даваш, че много..... ги има.
Браво, едно огромно браво от мен, повечето биха го отминали, да се връща добрината...
Благодаря, мили момичета. Hug
Лято, аз пък черно много обичам, уви, на снимката си личи. Joy Най-мразя да се обирам с ролката, отегчаващо е.

# 234
  • Между гори и планини
Този черно бял корем, както се е разпънал, е само за мачкане, мачкане ❤️

Хайде по леглата.

# 235
Тайно завиждам всеки път да знаеш, някой ден и аз ще имам няколко мъркащи.

# 236
Аз реших да си поиграя с господин Панта, ама то какво стана... Само ми се зъбе насреща😂

# 237
  • София
Еха, ама и на Пантича зъбите внушителни- като на Блекича. Joy

Bubalesa, и аз с пожелания бързо и леко да преборите тази гад!

Прекрасното ми марково украшение- бижу ❤

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 09:16 от AnyHr

# 238
Алис, пусни го из всички групи, внимавай на кого го даваш, че много..... ги има.
Браво, едно огромно браво от мен, повечето биха го отминали, да се връща добрината...

Утре чакам ветеринарите да й направят снимки. Не искахме да я стресираме допълнително днес. И аз, и те ще я пускаме по групи и странички. Някакси, обаче ме е страх да я дам на напълно непознат, без да знам абсолютно нищо за този човек (ако изобщо някой се появи) . Затова реших да попитам и всички вас тук. ☺️ Ами, честно казано, аз съм много чувствителна на тема животни. Просто няма как да видя нещо такова и да не се опитам да помогна с каквото мога и е по силите ми. 🤷🏼‍♀️ До човек е може би. Благодаря ти иначе, усмихна ме. 😊😊😊

# 239
  • София
Ето я котка-мотка, Марчев прибере ли се от работа и тя задължително скача в скута му и не се интересува повече от мен, предателка си е.... .. да.

Общи условия

Активация на акаунт