Любители на Котки - Тема 152

• 27 238
  • 757
  •   1
Отговори
# 255
  • Между гори и планини

Ето я малката душичка. Ако някой си я хареса. ❤️🙏
Това е готов Чарли (Чаплин) , с тоя черен мустак, или Кларк (Гейбъл)

# 256
  • Варна
Най-после прибрахме Женя от клиниката.
Чакаха я да се изака и да видят има ли резултат от лечението. Да де, ама тя там не яла, стояла си на етажчето и страдала.
В момента в който ни видя и се промени. Погледът ѝ веднага омекна, започна да се гушка.
А като се прибрахме, веднага хапна малко и пи вода. Цунка всяко ъгълче у дома и до тоалетната си отиде. Резултатът беше добър. Явно лечението е дало резултат. Още няколко дни ще е на лекарства, а на диета-повече.
Ох, и Мила най-после спря да реве истерично и да я търси.
Женето:

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 18:43 от Стейси Грей

# 257
  • на брега на морето
Най-сетне да прочета нещо хубаво. Много се радвам за Женето Heart

# 258
  • Между гори и планини
Стейси, имаш страхотна сива красавица, дано вече е здрава! Май са ти слабост сивите котки 😉
Нашата менажерия се прибра, яде дружно и сега спи. Когато ние искаме да спим, ще започнат да искат да излизат 🙄

# 259
  • Варна
Ауу, Доня Дафина Черешова, колко много красив материал за галене при теб! Kissing Heart
Женя е трицветка, ама от избледнелите! Grinning
Обаче и от трите котки(почти сива трицветка, кафяво таби и черно-бяла), резултатът след сресване винаги е сиви топчета косми. Grinning

# 260
# 261
Привет момичета!
Моля Ви да ме упътите от къде мога да си закупя сребърна чинчила по възможност късокосместа , било то и от зоомагазин. От град София съм.
Благодаря предварително!!!

# 262
[/img]Моите сладурчета на вилата, нахранени, обгрижени, ама не си стоят в двора, като спрем с колата и ги извикам тичат от съседните дворове маймуните.Кашлят от скоро и всеки ден им давам антибиотик, дано им мине, вет каза нещо вирусноПринцесата вкъщи, много разглезена, злояда, никакви гранули не яде , само паучове в крем и прясно месце😄

# 263

Есенни багри и препичащи се котки.

# 264
Сладурчетата от вилата не са се прикачили

# 265
  • Между гори и планини
Моя Черко днес беше в бой с рижавият нахалник. Опитах се да ги разтърва - в устата му само бяла козина, гледа ме като див и непознат. Продължиха боя из къпинака. По едно време кацна на прозореца - викам го, не идва. Направо изтръпнах, помислих, че пак нещо е счупил и не може да мръдне. Слава богу само е навехнал предната лапичка, леко стъпва, малко куца. Но яде, мърка, излезе, пак се върна и сега спи. Мъжка му работа.

# 266
  • София
Пинко, да започваш да се възстановяваш бързо!

Бубалеса, бързо и леко да минава!

Доня, ако кастрирате Адолф може би ще се промени ситуацията.

У нас към пълната лудница се добави разгонване. Това дребно и диво Лумпи ме изненада днес. Надявах се да я кастрираме преди първото разгонване, ама тя доста избърза. Според ветовете е родена в началото на юни. В понеделник има час за ваксина, че заради моя Ковид се забавихме, ще се уговорим  и за кастрация. Ще видя и Томика- тя е в клиниката, в която ходим. Дано има късмет.

# 267
  • Между гори и планини
Днес беше в бой със Сталин - рижав нахалник, Хитлер е черно бял. Не мога да кастрирам всички котки на селото. Повечето си стоят по дворовете, но някои обикалят.

# 268
  • София
Да, да, аз понеже чета от последните 3 дни постовете, та малко закъсняла се включвам. Явно иска да става ваш Адолф, затова попитах.

# 269
  • София

Сладки сънища от Пухчо Heart

Общи условия

Активация на акаунт