Любители на Котки - Тема 152

• 27 241
  • 757
  •   2
Отговори
# 240

Баба оплела шалче, огащила опашката 😂😂😂

Много, много зъл Ковид изтощена съм, най ме мъчи тази разкъсваща дроба кашлица - суха спорадична!
Скрит текст:
Само седнала седя, не мога да легна защото,, моменталически почвам да бухам , като тия в аниметата съм, ... дето им изскачат по метър напред очите! Пием торба хапове ..8 ден АБ и темп. 37,7 се поддържа една дума АД . едностранна пневмония с поражения на  - БД  Белодробен емфизем.

Гуш на всички и се пазете.

# 241
Ах, Сани каква красотница е! Обикновено котето си избира един човек за господар. Но по някакъв начин усещат и настроенията на околните. И винаги дома е техен.
Това е тайната на щастливата котка.

# 242
Пинко, да минава мила, лекувай си, пази се, казват уж 2 седмици макс държал...
Как стои с този шал, моя да се е обесил. Joy

Марчева, прекрасно е, душица блага.

# 243
Ох, момичета, умирам да се хиля. Значи Ади от много отдавна си има негов телефон с котешки игри, ама не го бях зареждала от месеци. И сега им го пуснах да поиграят. Да ама Ади си знае че това си е неговата играчка и с едната лапа лови мухи на екрана, а с другата потупва Бени да не се намесва и тоя мултитаскинг му идва много в повече Grinning

Доня, Ади е Адолф, брат на Йосиф и "майка и баща" на Бенито (Бени), но при нас само Йоси е и нападателен, и плашлив. Ади и Бени са принцът и просякът Grinning

# 244
  • Варна
Piinko, как си я омагерила милата душица.... Joy Ама и тя седи, примирена, за снимка и чака да я освободиш Joy

П.П Дано нещата с грипа вървят само на възстановяване Hands V

# 245
  • на брега на морето
Пинко, има една хранителна добавка, много ефикасна при ковид - помага за по-лекото изкарване - Авирон; детето ни е запасило с нея в случай на заразяване.

# 246
  • Бургас
Сутрешна идилия в детската стая Simple Smile
Явно Пух  ме издебва като вляза да будя дребния и се вмъква в стаята. След 5 мин. като вляза за второто напомняне, че вече закъсняваме, ги намирам в такива странни пози. И една по-нормална от днешното събуждане.

# 247
Здравейте! 🌺
Скоро не съм влизала и съм поизпуснала малко темата! Надявам се всички да са добре и котетата да са здравички. Аз преди време споделих тук, че моя Рики се изпишка веднъж пред тоалетната си и не си спомням да съм писала след това, та сега да кажа-не се е повтаряло. Мисля, че може би е било от това, че толетната не му е била чиста. Не съм имала проблем след това.
Сега да попитам - при осиновяването на Рики в договора имаме няколко ходения при ветеринар на по-ниска цена, които включват ваксинки, чип, кастрация и 2 теста ( единия за левкимия, а другия не помня за какво беше)
Та, ваксините минаха, но останаха сега тестовете, кастрацията и чипа.
Питането ми е, как е по-добре да го направим: всичко наведнъж или първо да го заведем за тестовете и след това за кастрацията и чипа?
Вет каза, че на веднъж, но аз се притесявам да не му дойде в повече толкова неща наведнъж.
Ако може да ме посъветвате и вие, ще съм много благодарна! Хубав и усмихнат ден пожелавам на всички! 🌺 И едно фото на Ричард, разбира се! 😁

# 248
Влизам да се похваля, че най-накрая си харесахме лекар за кастрацията на Кара. Малка клиника, по препоръка от приятели. На мен ми беше ключово да усещам, че говоря с Човек и някой, на който наистина му пука, както за мен, така и за принцесата. Не обичам да ме гледат като ходещ банкомат. Като мине всичко, ще дам и по подробни отзиви, че за сега само по телефона сме си говорили с докторката.
Имаме час за вторник, и от сега ми е свито сърчицето. Мислех тогава да украсявам, че е 1.12 и е традиция, ама не мисля, че ще ми е до това.... Ужасена съм хора, не знам как ще издържа като я оставя...

# 249
  • София
Ние сме си вкъщи. Всичко е минало по план каза доктора. Мисля че със Зузко можем вече да си отдъхнем.
Яде милия, беше прегладнял, даже се заиграва, а аз очаквах че ще се крие цял ден.

# 250
  • София
Оххх, цял ден ми се реве 😪

Скрит текст:
Тази красота я намерихме в Божурище- или то ни намери. Прибрахме го в двора на фирмата. Кучето е младо, социално, дружелюбно, много интелигентно момче.
Акълът не ми го побира- как може някой да изхвърли подобна прелест. Допускам, че е "пуснато" в полето, напираше да се качи в колата ми сутринта.

Милият, много е нещастен- издава покъртителни стонове.

Пуснахме го в разни групи, дано някой си го познае. Дано е изгубено, не изхвърлено и си намери стопаните. 🙏 Вече е много студено нощем...

Мацоца веднага пристигна възмутена, че се интересувам от кучето (между другото нито той я отрази, нито тя се стресна от него), напира да се гушкотим Animal Cat2

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 14:27 от AnyHr

# 251
  • Между гори и планини
Според мен кучето е загубено.
Преди 2 години пред нас се спря ловен бийгъл. Хубав, гладен. На вън сняг. Един ден го гледах, на другия излязох на баница, нахраних го и му отворих вратата. Страхотно куче, умни, кротко, обучено. Уви, откраднаха ни го .

# 252
  • София
Милият, как се оглежда за своите хора... Дано има късмет!!

# 253

Ето я малката душичка. Ако някой си я хареса. ❤️🙏

# 254
Какво е мустакато! Дано си намери човек.

Общи условия

Активация на акаунт