Любители на Котки - Тема 152

• 27 229
  • 757
  •   1
Отговори
# 315
  • на брега на морето
noragami, защо бре? Ни съм хубава, ни богата 🤣
Хубава си, хубава си, виждала съм те на снимка.

# 316
  • Между гори и планини
noragami, защо бре? Ни съм хубава, ни богата 🤣
Хубава си, хубава си, виждала съм те на снимка.
Хаха, разсмя ме 🤣 На снимка понякога съм хубава, бяла и добра.

На мама детето, с издрано носле и ушенце, след бой с един рижав едноок нахалник. Сега лежи и рехабилитира. Не мога да сменя чаршафи и оправя леглото, да не го притеснявам.

# 317
  • София
Здравейте,
От месец и половина имам едно мъниче вкъщи. Следя ви скришом, радвам се на любимците и дойде моя ред за данък😉
Това е Локи, почти на три месеца е. На снимката е още на два месеца.
Имам един въпрос - днес трябваше да му се направи тест за левкоза и след това петвалентна ваксина, втора която се явява. Бил е много неспокоен и не са могли да го тестват, сложили му пак тривалентна ваксина.
Казали са на сина ми, че след месец да се запишем за теста. Да се притеснявам ли, че пропусна тази петвалентна ваксина или пък е по-добре, след множество четени коментари, че не са много добри откъм въздействие при котенцата?
Хубав снежен ден!

# 318
Пак съм аз и вече ще полудея. Тази сутрин на котето ми му нямаше нищо. давах й малцова пастичка, седеше при мен, почистих й очичките и не забелязах нищо старанно. Изведнъж преди половин час започна да си тресе главичката ,като тик е и не спира. Направо съм готова да ревна. Докторът е следобед, мъжа ми ще я заведе като се върне. Някой има ли представа или опит с такова нещо?

# 319
Идея си нямам...
Пиши какво е казал доктора, стискам палци, може наистина чуждо тяло да е попаднало в очето и затова да я дразни.

# 320
  • Между гори и планини
Много неприятно, още ли продължава?

# 321
  • на брега на морето
Какво разбираш под "тресе" си главичката? Движи ли очите наляво-надясно или нагоре-надолу? Как е с походката?
Може да е нещо неврологично, ако е - дават се лекарства.
Непременно пиши след прегледа.

# 322
  • София
Попаднах на това-- много готино Blush

https://eva.bg/article/40681-Kogato-kotkata-nameri-sobstvenika-si/gallery/30491

Ън, как е котенцето?

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 15:05 от AnyHr

# 323
И аз само за това дебна....

# 324
  • Между гори и планини

При нас е код - бяло.
За това котките са ей така около мен.

# 325
Момичета, аз пак имам нужда от консултация с вас.
На котачета на 5-6-7 месеца само храна за малки котета (под 1 година) ли давате? Решила съм да взема по-качествена храна на моите космати принцески.
От zooplus.bg. От сайтовете, които съм разглеждала, този ми се струва с най-добри цени. Имате ли  други предложения? А от тези, които имат опит с този сайт - да поизчакам ли за коледни намаления, правят ли такива?

# 326
Доня, богата си на красиви котки!
Бубе, скоро няма да има какво да показва Grinning
Ън, стискам палци.

За зооплюс нямам наблюдения да правят кой знае какви намаления. Освен това постоянно свирят асортимента и вдигат цените, но алтернатива не съм намерила, а с два лакомника ми идва нанагорно вече. Исках да поръчам от петмол, но половината нямат посочен състав и се отказах

# 327
22 стр.,аз се чудя къде сте.Върнах се от БГ вчера,но нямам снимки на Зак Стори ми се леко отслабнал,но май за ден си навакса с храненето.Станал е по'спокоен и тих.Вече не мяучи като кречетало.Почти половин годишен котарак е станал.
Ще се запиша с Фин,че имам спомен с него

# 328
  • Между гори и планини
Много сладко котараче с пуловерче ❤️
noragami, тук всички сме богати, защото грозна котка не съществува 🥰

# 329
Доня Дафина,
Къде е тази красота?
И аз завиждам и на котките ти, и на теб.Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт