Любители на Котки - Тема 152

• 26 930
  • 757
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте
Откъде мога да купя тази храна:

Може физически магазин, може и онлайн.

Това е марката:

https://zoomagazin.eu/bg/kategorii/hills-26881/hills-prescriptio … otki-1-5-kg-40045

Имат и физически магазини

Търся консервата, не сухата храна. Simple Smile

https://zoomagazintiger.com/hills-Prescription-Diet-l-d-Feline-can

Много Ви благодаря. 🥰

# 586
  • Между гори и планини
Аз подробно описах как са били упоени моите котки. Нека и другите да се включат.
Аз бих поискала и мнение на друг вет.
Малко ми е странно - болно животно да се разгони. Тялото ни трябвало да се пази от излишно натоварване.

# 587
Дядо почина... Тежко ми е, тъжно ми е и ми се крещи...
Уши ще е сам за 3 дни, не ми се мисли и се притеснявам, но абсурд да го взема, много път е.....

# 588
  • София
Иве, вие сте в Пловдив, нали? Няма ли начин някой близък да идва да го храни и да му чисти? Или да го оставиш на котешки хотел?

# 589
  • Между гори и планини
Ивекс, миличка! Много съжалявам за загубата ти!
Котето ще е добре, остави на доста места купи с вода, храна и 2 тоалетни. Аз съм оставяла две котки които не се понасят заедно за две денонощия, оцеляха и къщата също.

# 590
Панта готвач. Друго си е да си имаш помощник. 😂

На този Панта отдавна сме му хвърлили око с Пуфи 😍😍😍

Както се казва - да запознаем младите 🤣🤣🤣

# 591
Ивекс, мир на праха му на дядо ти.
Не го мисли Уши, ще се справи.

# 592
Да, в Пловдив.
Няма кой, ще оставя храна, дефакто ще е сам утре и в понеделник, във вторник се прибираме..

# 593
Навремето Фин го кастрирах в БГ.В началото летеше с нас и ползвах лятната ваканция,за да го кастрирам.А и ветеринаря си го знаех и бях доволна от него,д-р Коко от Пловдив Simple Smile Струваше ми 60 лв,но отчитам за грешкаи че не аъм се интересувала за упойката Помня, че го чаках в едно кафене,за да си го взема и като мина времето,когато вет каза,че ще звънне започнах да се притеснявам.Звънях,каза,че още не се е събудил.Мисля,че всичко беше,заради болното му сърце.
Сега проверих тук,заради Зак-мъжките са 70,женските 140 евро.При женските си е сложно.
Аз бих проверила и при друг вет
Ивекс❤,сега те прочетох.Съжалявам!
котаракът ще се оправи сам,котките не са като кучетата.Сложи му доп.тоалетна в някой кашон от магазин до вас.Допълнителни купички с вода и храна и той ще се оправи сам.Не хо мисли него.

# 594
  • Варна
Djasra, явно сме заедно в борбата с разстроеното коремче! Hug
И аз видях слуз и кръв в изпражненията на Женка и тогава я заведохме бързо бързо на вет. Беше се изакала на плочките в банята и ясно си личеше.
Днес душицата ми е по-весела.
Аз бих се притеснявала да оперират котката ми в момент, когато е болна.

# 595
  • Стара Загора
Ивекс, съболезнования Heart

# 596
  • Велико Търново
Ивекс, ❤️
Кастрацията на Рижко беше с инхалационна упойка. djasra, да не би това да са имали предвид, тя е по-скъпа и от нея се оскъпява процедурата. Странно защо искат да я кастрират толкова бързо, след като не е още здравичка. Нашите ветове едвам ги убедихме да кастрират Рижко заради лечението му. Хем той беше с перфектни кръвни показатели и в много добро състояние. Просто се притесняваха как ще му се отрази упойката. Инхалационната е много по-щадяща за животното и се възстановява много бързо. Но и с нормална упойка сме кастрирали и то женски котки и пак се възстановиха за около ден. Така че за мен ако няма някакви проблеми котето и нямаш възможност за инхалационна, с нормалната упойка всичко пак ще е наред. Нашата тук в провинцията на момче излезе 70-80 лева мисля.
Аз също се интересувам от признаците на разгонване при момичетата. Чувала съм странно мяукане от разгонена котка, непрекъснато такова 🙄 Случва ли се нещо друго? Как започва? Притеснявам се да не изпуснем Пиги Simple Smile
Ън още не е писала. Също Мая ми се губи, Джасте къде сте?

# 597
bubalesa, моля, обясни ми какво представлява 'инхалационната упойка'. Ако всички знаят и спамим, може и на лично.

# 598
Панта готвач. Друго си е да си имаш помощник. 😂

На този Панта отдавна сме му хвърлили око с Пуфи 😍😍😍

Както се казва - да запознаем младите 🤣🤣🤣
Ивекс ❤️. Няма думи, които могат да опишат мъката ти, аз също загубих дядо си и болката е неописуема.

Панта с радост би се запознал с тази дама. Да разменят малко гранули. 😂

# 599
Ивекс, съболезнования.

Общи условия

Активация на акаунт