Любители на Котки - Тема 152

• 26 926
  • 757
  •   1
Отговори
# 570
  • на брега на морето
Как ще ги разджуркам, ако съм при тях Laughing

# 571

Томика вече се казва Поаро. 😁 От вчера е в новия си дом и се чувства чудесно. 😎😽❤️

# 572

Томика вече се казва Поаро. 😁 От вчера е в новия си дом и се чувства чудесно. 😎😽❤️
С много чаровна муцунка е. Щастлива и късметлийка със странно ново име. Ако бях аз, щях да я кръстя Лъки (както се казваше предишната ми котка, прибрана като бебе от двора със счупена челюст и нос от някой двукрак изверг, който я е ритнал в главата).

# 573
Е, името не е странно. Точно заради мустаците е с него. Да е щастлив с новите си стопани.

# 574
  • на брега на морето
Разкошен Поаро, мосю Поаро ми е любим персонаж.

# 575
Здравейте
Откъде мога да купя тази храна:

Може физически магазин, може и онлайн.

Това е марката:

# 576
Тя е момиченце. 😁 Честно да ви кажа, без значение за мен е името, само да е обичана и да има дом. 🐈
Соня, аз я купувам от ветеринарната клиника (паучове и консерви ID на Hills, имат и много хубави консервички, тип манджичка, пак от същата серия).
П. П. Не съм видяла, не е било ID, a LD. Предполагам, отново от ветеринарната клиника. Ако искаш провери в Zooplus дали няма да я намериш. Аз поръчвам направо чувал 5 кг и ми излиза доста на сметка.

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 18:56 от alice9322

# 577
Здравейте

Това е марката:

https://zoomagazin.eu/bg/kategorii/hills-26881/hills-prescriptio … otki-1-5-kg-40045

Имат и физически магазини

# 578
Като споменахте чаши....

Абсолютен навик и е да пие от моята чаша, с това не се боря. Като е жадна се качва на мивката и чака да и налея вода.

# 579
Ние днес пак прекарахме половин ден при вет.
Страхливка лекувам от сряда за разстроен корем, а днес видях слуз и кръв.
Вет не видя паразити, бактерии. Дадоха Диа-таб за още 2-3 дни, пробиотици и ... лечебна храна цял месец.
Но това сега не ми е единствен проблем.
Видяха увеличени млечни жлези. Чудят се от какво. Поразгонена, но пък са записали на картона още на първия преглед в средата на октомври, че е била с увеличени млечни жлези. Проверяваха дори дали не е бременна. Astonished
Момичета, някоя от вас имала ли е подобни проблеми с котчицата си - увеличени млчени жлези?
Предложиха кастрация. Още следващата седмица?!
Аз съм доста притеснена. Болнава е, разгонена е...
Освен това ми предложиха два начина на операцията с разлика в цената над 100 лева. Питах и пак не разбрах точно каква е разликата, защото лекарката говори много тихо, а аз когхато съм с маска И не чувам. Скъпият вариант (над 200 лева) май е с интубация и венозна анестезия. А какъв е другия, евтения вариант?
Каква е разликата за котето? Какви са рисковете?
Моля, искам да 'чуя' всичко, каквото можете да ми кажете. Имам толкова малко време, за да взема решение.

# 580
Здравейте

Това е марката:

https://zoomagazin.eu/bg/kategorii/hills-26881/hills-prescriptio … otki-1-5-kg-40045

Търся консервата, не сухата храна. Simple Smile

# 581
  • Между гори и планини
Интубация?
Преди да кастрират Биби ѝ биха инжекция пред мен, упои се за няма 5 Мин - забавено дишане, никакви реакции.
Точка знам , че е била с маска райски газ, лапароскопска операция, разрез 2см и беше напълно будна като отидохме да я вземем. А Биби беше отнесена дори като се прибрахме, а в клетката по път се изпусна и оака милата.
Когато правеха операция на счупения крак на Чери и му слагаха игли, пак беше с маска райски газ.
Нито една от котките ми, дори разгонени не са имали увеличени млечни жлези.
Освен това, какви са тия огромни цени, или аз не съм в ред?
Котката показала ли е симптоми на разгонване?

# 582
Панта готвач. Друго си е да си имаш помощник. 😂

# 583
Здравейте

Това е марката:

Търся консервата, не сухата храна. Simple Smile

https://zoomagazintiger.com/hills-Prescription-Diet-l-d-Feline-can

# 584
Интубация?
Преди да кастрират Биби ѝ биха инжекция пред мен, упои се за няма 5 Мин - забавено дишане, никакви реакции.
Точка знам , че е била с маска райски газ, лапароскопска операция, разрез 2см и беше напълно будна като отидохме да я вземем. А Биби беше отнесена дори като се прибрахме, а в клетката по път се изпусна и оака милата.
Когато правеха операция на счупения крак на Чери и му слагаха игли, пак беше с маска райски газ.
Нито една от котките ми, дори разгонени не са имали увеличени млечни жлези.
Освен това, какви са тия огромни цени, или аз не съм в ред?
Котката показала ли е симптоми на разгонване?
Ами така разбрах - интубация. Знам ли. Какви други може да са двата начина?
Тези увеличени млечни жлези мен ме притесниха. Явно и вет се зачуди доста. Тръгнахме си и ни звънна да се върнем, за да видят дали не е бременна.
Котката поповдига опашка често, когато я галя. И това си е още откакто сме заедно. Не мяука. А Хапливка как странно мяукаше, когато се беше поразгонила! Какви са симптомите на разгонване? Кажете ми, моля.

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 20:43 от djasra

Общи условия

Активация на акаунт