Любители на Котки - Тема 152

• 27 271
  • 757
  •   1
Отговори
# 135
  • Между гори и планини
Ужас! Моите както си ходят на вън, никога няма да разбера, ако се случи...

# 136
  • София
Пазите си патентите за възпитание на котаци, не ги споделяте...
Кажете поне какви закрити тоалетни ползвате. Замислила съм се, заровила съм се по сайтовете от няколко дни и ... вчера видях, че Страхли пишка почти изправена на задни лапички. Astonished В такъв случай ще се събира ли в закрита (затворена) тоалетна? Как мислите? И какъв опит имате? Виждат ми се ниски затворените тоалетни... Особено ъгловите, а аз точно към такава се бях насочила, защото мястото ми е кът. Confused

Имах проблем с ровенето на болното ми коте,/вече звездичка/  защото имаше туморни образования на пикочните тръби. Ходеше през 10 минути в тоалетната и изравяше от нея всичко по цялата къща. Болката го е мъчила и той милия мисли, че като рови ще мине. Купих закрита, висока тоалетна с летяща вратичка. Имаше по-малко разпръснати гранулки . Все едно вече е минало всичко. Тази беше трета тоалетна, която купих. Доста висока е и мисля,че ще Ви свърши работа. Качили сме я високо защото не я ползват моите котета.

# 137
  • София
Леле как съм проспала новата тема...

Запис с един изтормозен котарак!

# 138
Марчева, засичала съм те в някои теми и винаги съм те харесвала как се обосноваваш и обясняваш. Радвам се да те видя тук! Добре дошла в отбора!

Остави котето да те води. Опитвай различни неща и го следи как реагира. Има ли седмица откакто е у вас? Моето дойде на 5 месеца вкъщи от къща. Един месец не си знаеше името. Година и половина след това го чува ако иска и е пълен господар на дома. Косми, счупено, бутнато, скъсан фотьойл - не се броят. Като си си взел животинка няма как да е като в музей.

Гледала ли си досега домашен любимец? Разкажи ...

И замисли се ...
Като я гушнеш как се чувстваш?

Трябва да си платиш данъка в темата - снимки. Плащат се в началото на всяка тема, а за новодошлите са задължителни.

Бързо оздравяване на болните котенца и хора!

# 139
  • София

Ето ни и нас с Фифи в темата

# 140
Взехме си котката, добре е.

# 141
Ивекс, честит рожден ден! Бъди здрава и обичана! 🌸
Пинко, да оздравяваш бързо! 🍀
Марчева, добре дошла! Чакаме снимка на разбойничката 😁 Как се казва? Май не прочетох име 🤗

Любимият им шкаф за спане. Днес отварям за чорапи на малкия- котка Драко. Мъжо отваря гардероба - котка Марсел 🤪 във всеки шкаф котка 😁

# 142
Ивекс, честит рожден ден! Бъди здрава и обичана! 🌸
Ей, добре, че подсети.

Честит Рожден ден, Ивекс! Жива, здрава и щастлива!
Скрит текст:

# 143
Благодаря! Hug
Стискам палци, милата котанка.

# 144
Ивекс, Честита да си!
Жива, здрава и щастлива бъди. Hug Flowers Four Leaf Clover
Пинко, бързо оздравяване желая. Стискам палци да си добре. Flowers Four Leaf Clover Hug
Марчева, много се радвам да те видя тук. Hug
Нори, зетьовете много прекрасни. Бени е станал толкова голям и хубав, а Ади си е все такъв красив "умник". Heart
Олеле, понеже ви поизтървах малко и сега наваксвам с четенето, имах още толкова неща да казвам, но изпозабравих половината от тях. Нищо, като се сетя, ще се допълвам. Всички котачета са прекрасни. Добре дошли на новите попълнения. Стиснати палчета за болните котенца. Благодаря за прекрасната нова тема и.. дойде ред да платя данъка:

Тез столове що така къси ги правят?! Wink

# 145
Ивекс, ЧРД и от мен, бъди жива, здрава, много щастлива и да вземете другарче на Ушко, за да има занимание и да не ти яде ризите.
Пинко, бързо оздравяване.
Добре дошли на всички нови котешки мами.🤗

# 146
  • София
Марчева, засичала съм те в някои теми и винаги съм те харесвала как се обосноваваш и обясняваш. Радвам се да те видя тук! Добре дошла в отбора!
Остави котето да те води. Опитвай различни неща и го следи как реагира. Има ли седмица откакто е у вас? Моето дойде на 5 месеца вкъщи от къща. Един месец не си знаеше името. Година и половина след това го чува ако иска и е пълен господар на дома. Косми, счупено, бутнато, скъсан фотьойл - не се броят. Като си си взел животинка няма как да е като в музей.
Гледала ли си досега домашен любимец? Разкажи ...
И замисли се ...
Като я гушнеш как се чувстваш?

Трябва да си платиш данъка в темата - снимки. Плащат се в началото на всяка тема, а за новодошлите са задължителни.
..................
Много благодаря, за милите думи, много си внимателна!
Котката да ме води............недей бре, жена, това означава тя да ми е господар, а аз искам обратно да е.  Принцеса котка у нас е от средата /края на октомври,  до тогава си лудуваше из двора на вилата,  а я намерихме началото на юли. Както написах беше около 2 месеца, беше й 200 г коте, аз го мерих, миничко и много мила животина, мъркащо и галещо, ама сега........егати й звяра стана. Гали се само когато иска да заспива и трябва да я взема и да я чеша около вратлето и така мърка, че се чува и в другата стая. До момента не съм гледала животинка, ако не броя сина си, който притежава два кучета - Чехословашки вълк. Няма да коментирам, гневна съм, ....добре, че не живеем заедно, защото съм върло против, а то какво да ми се случи.... както той се изрази, "мамо, сега вече менажерията ни е пълна, остава само и едно канарче да ти подаря, ..."До момента счупено нямам,  въпреки че сутрин излизам и се връщам около 15-15.30 ч всичко си е наред, вероятно котката спи през това време. Хубаво ми е когато е спокойно, не й се играе и аз да я мачкам тази топла косматка, вечер когато замърка ме приспива, но не спи в краката ми, за това бях категорична и наистина се борих и победих, УРА!! ама знам ли,  докога. Марчев много й се радва, той днес й купил купичките за храна и прецени че са й малко и утре ще ходи за докупува още един комплект.  Имам си една съседка под мед живее, тя си взе сива британка, красота е това животинче.  Плати и доста, аз не знаех колко струват , около 500 лв.... не, няма да ми се случи  такава покупка, но , съседката, и реже ноктите да не драска...ама ако й ги отрежа как ще се катери по покрива, не мога да й го причиня.  От кое ме беше много страх, дали ще има хигиенни навици, да има разкошни, до момента не съм имала проблем, а аз много я следя. Тоалетната й е някаква италианска пластмаса, която се мие чудесно и купувам някакви ....как се наричат, дръвчета ли са, като дробс е нещо и е ароматизирано на дива череша, или зелен чай.  Турнах я в малката тоалетна и там и е мястото, знае си го прекрасно. Това е добре, но килима.........изяде го и го яде и в момента........това е. Няма гонене, няма водно пръскало, няма аромати лимонови разни, категорична е, ще го ям!!
Джаста, много ми е добре , че си тук!
|да не ми се дава повече думата, щото съм много приказлива, не спирам. Благодаря!

............
Марчева, добре дошла! Чакаме снимка на разбойничката 😁 Как се казва? Май не прочетох име 🤗
.......
А, как се казва, внучката на Марчев я кръсти Сани, а за мен е котка.-мотка.

Последна редакция: пн, 23 ное 2020, 23:40 от marchеva14

# 147
Любов "обяснима"😉

Благодаря на Таня за новата тема🤗

# 148
Лека нощ от Ушатото

# 149
Ивекс, честит рожден ден! Да си здрава и щастлива, да обгрижваш добре Ушатото и да нямаш други съсипани ризи.

Общи условия

Активация на акаунт