Любители на Котки - Тема 152

• 27 238
  • 757
  •   1
Отговори
# 270
Така се учи в къщи😁

# 271
Да покажа колко сме пораснали, само на килограми, главата още е щурава Grinning

# 272
Нощувах в приятелка. Две красоти има там:

Нямат година, не са кастрирани. И имена нямат.
Напролет бяха четири. Едното го удавило куче, другото кола го блъснала. Майката избягала.
Нямам нерви и сили да се обяснявам с нея колкото и да ми е приятелка. Тя е на мнение:
Мразя ги тия котки! Жал ми е да ги изхвърля! Ти му даваш котешка храна, то ти се качва на масата, рови в кошчето и само се*е. Друго си е куче- то те слуша!
Тя има едно на двора. Опитах се да й обясня, че катеренето по масата и ровенето в кофата са признак на любопитство, не на глад. Не ме разбра.
Галих и двете. Мъркаха като тракторчета.  Тя не разбира че любовта, отношението и разбирането са важни за качествена дресировка

Марчева, как е Сани? Дай снимки, моля те!

Моята Кюмюр ме чака да си лягам:

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 11:44 от Зуки Су

# 273
  • София
.......................
Марчева, как е Сани? Дай снимки, моля те!
............
Ще пусна малката гадинка на кадро, трудно я снимам, защото тя само се движи, играе, хапе, дере и не спира, както си иска, не са много хубави снимките, но толкова засега.
Проверява дали може да хукне на покрива, но  не става, прозорците са плътно затворени

Тук и дадох нейното гребенче да си го яде и едно пликче да и шумка

Тук  ме  хапе

Тук стои до мен и до компютъра, а докато ме няма ляга върху него и това което съм извадила да работя става мазало.

Най-голямата игра пада с топче от касова бележка, голяма радост е това топче

Вторачила се е в покупките ..........

# 274

Гледа навън какво става.
И не е дебела, а пухкава и мързелива.

Марчева, да коментирам как си ни показала че започваш да я усещаш и разбираш. И моето е осиновено улиниче на късна възраст.

Гледа през прозореца защото е свикнала на уличния живот. И мен ме водят всяка вечер на балкона.
Гребенчето и пликчето добре си й дала.  Те не обичат да им е скучно. Моята самоубила всичко което може да падне. Успя да бутне рафт от секцията, как - не знам.
Хапе те защото те обича, а ти не й обръщаш внимание. Ти си майката. Сега ти я учиш.
Стой до компа защото е топъл и не си й обърнала внимание. Гушни я и работи.
И на нас смачкана касова бележка ни беше любима играчка. Това е плячка на техния език. Купи й мишка с пръчка и гледай игра и веселба.
Последната снимка е много сладка и истинска. Котка клюкарка не е котка. Моята ако не провери какво си купил, не ти подуши дрехите и чантата. Тя иска да знае къде си бил, какво си правил.

Марчева, с още малко усилия и търпение ще разбереш какво е да си котешка мама. Добре дошла в отбора!

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 03:26 от Зуки Су

# 275
"Ама верно ли затварят заведенията!?" Очудена Панта. SatisfiedSatisfiedSatisfied

# 276
Зуки, нали знаеш колко животозастрашаващо е това висене върху прозореца? Не му давай да стои там.

# 277
Ко речи, Панта? А за нас храна запасиха ли? Или да им късам чаршафите😆

# 278
Айде и един заспал Бени (да видиш Джасте, че красив втори зет ще ти пробутам) Simple Smile

# 279
  • София
Ето го и нашия ловец:

Нещо напоследък проявява голям интерес към нашата храна. Като види че приготвям нещо започва да мяука все едно не е ял с дни, въпреки че паничката му е пълна. Ако отчупя залче от нашето и му го сложа при неговото си изяжда неговата храна, а залчето понякога го оставя, зависи какво е. Вече е захранен със сирене, кашкавал, макарони, хляб естествено не яде. Чудя се дали е правилно да му давам и дали не е вредно за него. Естествено става дума за пренебрежимо малки количества. Иначе си има качествени гранули и паучове за малки котета.

# 280
За малко Hug

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 15:21 от малката лисичка

# 281
  • Между гори и планини
Мъжът ми така научи Чери на човешка храна. Разбира се, Кот не е глупав и предпочита пържоли, но и хляб яде. Сега само той от 4 котки се нарежда на масата за вечеря, не си проси, директно краде и то само от мъжа ми.

Понякога му се дава да оближе чинията след вечеря 🤣 Нито една от котките ми не се качва на маса или кухненски плот обаче.

# 282
  • София
Много ми се иска да избегна качване по масата и плотовете. Снощи за първи път се качи на масата и си завря главата в един отворен чипс. Скарах му се и май разбра, ще видим. Иначе интересът към храната засега е по-скоро любопитство. Като види, какво е не напира за още. Явно неговото все пак му е по-вкусно. Едновремешния ми котарак и той така си просеше от масата и гледаше много обидено ако му дадеш нещо дето не яде като плод примерно. Няма да забравя този поглед стил "Абе ти за какъв ми взимаш".

# 283
Качва се навсякъде, вината е наша, защото всичко му позволихме още от началото, с Топи беше същото.
Преди Топче, сега и Уши хапват само от чинията на мъжът ми, той им дава в ъгълчето и то си яде, майка ми удар получи като видя първия път, но си трае, че си знае зета. Joy

# 284
Нашите не се качват, когато ядем ние, но тръгна ли да правя нещо като кекс или храна за бебето, не мога да опазя купите. Много обичат кексово тесто, кисело мляко с бисквити и сладък картоф с пиле. Единствено Дунда не я привличат, но тя е злияда, все последна яде. За сметка на това само тя е ужасно привлечена от прясното мляко. Случвало се е да сложа прясно мляко да се вари, без капак, че да не кипи много, и съм я намирала да личи от тенджерата на включения котлон. Чак се чудя дали да не ѝ давам от време на време, при положение, че други едва яде, а към прясното мляко явно няма непоносимост.
Суши ми е най-нефотогеничната котка:

Арасели се препича: 

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 13:39 от кукумицинка

Общи условия

Активация на акаунт