Любители на Котки - Тема 152

• 26 916
  • 757
  •   1
Отговори
# 615
Ивекс, съболезнования! И аз наскоро изгубих баба ...
Дали са ти много добри съвети. За 2 - 3 дни нищо няма да му стане сам. Заключи го вкъщи, осигури му повече вода, храна и тоалетна. Не го давай на котешки хотел - ще е стрес за него, а и с тия зарази по котки и хора ... Може като се върнеш ден - два да ти е сърдит, но ще му мине.
Сега трябва ти да си силна. Затова не го мисли него - вкъщи е и ще те чака.

Ън не е писала скоро. Как са двете момичета с корона? Кой още се губи?

Вие по - суха, а не мокра вода може ли да ни сипвате? М?

Любимата ни играчка е в купичката с вода. Не ми дава да я снимам как я вади. Души, обикаля, пробва с език и лапа да я извади. И само се тръска от водата. Накрая я вади с лапа.

П.П.

И ние сме с електрическо одеялце. Чака ме до си лягам, даже тракторчето е пуснала - мърка.

Последна редакция: нд, 06 дек 2020, 02:59 от Зуки Су

# 616
  • София
Ивекс, съболезнования.

Остави котето у дома. Не го разхождай.
Аз имам два такива дисапенсера
https://zoomax.bg/index.php?route=product/product&path=62_17 … p;product_id=4711

За вода и за суха храна са.

# 617
Съболезнования и от мен, Ив!

# 618
Ив, виртуална прегръдка и от нас с Пуфи.

Питате за Ън. Четох я в другия форум. Всичко е наред с тях. Дано пише и тук, за да не я мислите.

# 619
  • София
Ивекс, съболезнования Hug
Уши ще се справи.

На мама глезотийката Heart Навън вали и изглежда така ще прекараме неделята.

Честит празник! Честито и на именниците!

# 620
  • на брега на морето
Бог да прости милия ти дядо, Иве. Heart

# 621
Котката ми както си спеше така започна да кашя все едно има хрипове...случвало ли ви се е ...за пръв път ми се случва,мислех си да нее настинала
На мен Ади ми кашля отново. От това, което разбрах, има няколко възможности - инфекциозно заболяване, неща от типа на пневмонии, паразити или алергия. При Ади вероятно е алергия, защото за втори път се случва и изключая тази спорадична кашлица и променен глас нищо му няма. Подозираме цигарения дим като алерген, хем аз пуша на терасата и не ги пускам, но той виси като сираче на комарника и мячи да не би случайно да изчезна. Ходете на ветрове да му чуе гърдичките, ако се повтори

Ивекс, съболезнования.. Добре ще е Уши, не се притеснявай, въпреки че знам как ще го мислиш.

В средата на месеца ще оставя моите за две седмици, за първи път ще съм далеч от тях и мен ме е налегнала вина

# 622
Здравейте
Откъде мога да купя тази храна:

Може физически магазин, може и онлайн.

Това е марката:

Аз купувам вет храни от Petnetshop. Доставката е до 5 дни. Връщането става лесно - връщат ти парите направо с наложен платеж като им пратиш продукта, който отказваш. Например, купуваш 5 бр, но се оказва, че котката не я харесва и не я вкусва тази храна. Отворила си вече една. Можеш да върнеш другите 4.

# 623
Иве, съболезнования (гуш) ще се оправи Уши самичък, не го мисли.

# 624
И аз схванах Макс два пъти да кашля малко и леко съм се притеснила, ако продължи ще трябва да ходим на ветеринар.

# 625
Бубе Hug, ето ни, тука сме:

Мая топли пухкаво дупе в меко одеялце. Grinning

Ивекс Hug, миличка, моите съболезнования.
Тази година се оказа много кофти година. Чичо ми почина тия дни, а кръстника ни е на легло и чакаме всеки момент лошата новина. Затова и малко ви поизтървах, дори пропуснах част от темите и не съм поставяла лайкове навсякъде, но вие си знаете, че всички котета тук са ми любими - най красивите, най милите и най обичаните. Heart

Бъдете здрави и дано лошото от тази година остане зад гърба ни. Hug Flowers Four Leaf Clover

# 626
Здравейте!
Имаме коте, което е на около годинка. До момента не мога да кажа, че през нощите беше от най-послушните, както предполагам почти всички, но като тези дни никога не е била. Последните 3 нощи не ни оставя грам да спим - плаче/вие през цялата нощ и то доста силно. Когато отида при нея спира, но момента, в който си легна се започва отново.Предполагам, че си търси внимание, но просто ми е доста странно защо това започна толкова рязко, а отношението ни към нея не се е променило. Аз съм си по цял ден вкъщи (хоум офис) и не е сама, за да кажа, че и липсва внимание през деня.
Възможни причини, които прочетох в различни статии, са недостатъчна игра, прекалено обръщане на внимание за всяко мяу и съответно тя става "attention seeker" (търсеща внимание) и в краен случай проблеми с щитовидната жлеза или бъбреците. Не ми изглежда да е разгонена, тъй като през деня го няма това виене.
Ако някой се е сблъсквал с подобно нещо, ще се радвам да чуя причини и решение! Blush
А ето го и нашето котенце. ММ го прибра от улицата миналата Коледа.
Скрит текст:

# 627
  • Варна
И аз загубих баща си преди 10 дни. Късметка се справи блестящо сама 4 дни,с храна, вода и чиста тоалетна.

# 628
Мире, прегръщам те силно. Hug Hug Hug Приеми моите най искрени съболезнования. Hug

# 629
  • Между гори и планини
Anika, котето ти много вероятно е разгонено. Точно така нощем започва мяукането. Ако не се заплоди, или кастрира, ще има почивка от 2-3 дни и пак ще се разгони, и така до безкрай.

Общи условия

Активация на акаунт