Бебешката количка - цяла наука за второ висше №46

• 67 553
  • 794
  •   1
Отговори
# 135
Доколкото знам ергономичното легнало положение е когато има чупка в дупето и крачетата стоят нагоре. Аз гледах друг модел  easywalker Harvey с ергономично легнало положение и това ми обясниха в магазина.
Някой може ли да сподели впечатленията си от този модел?Не ми е много ясно ергономичното легнало положение на седалката - пълно легнало ли е или някакъв друг вид легнало положение Simple Smile
https://rayatoys.com/bebeshka-kolichka-cbx-kody-pure-jeansy-blue

# 136
  • Anywhere
Cyber Kody ляга на около150 градуса така като го гледам. Не е съвсем хоризонтално, но бебе над 4 м би си спало съвсем удобно в него. Ето тук се вижда добре

# 137
Здравейте, майчета!

Гледам тази количка на Сайбекс и не мога да разбера защо конкретният модел е толкова евтин (в сравнение с останалите модели на марката). И видеото изгледах, струва ми се всичко ок.
Дали защото няма отделен летен кош, а зимният се трансформира и столчето не е изофикс (няма адаптари)? Защото ако това са причините само, то ме устройва идеално. Колата ми не е с изофикс, а трансформиращия се кош ми се струва добра идея.

(Личи ми, че за последно съм бутала количка преди 11 години, нищо не знам вече Smile

https://www.online4baby.com/cybex-cbx-onida-shima-travel-system-smoky-anthracite

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 02:04 от KissTheRain

# 138
  • София
И на мен ми личи, че съм избирала количка преди много години, даже още по-отдавна...
Също гледах Коди, но сякаш си има кош за новоредено, не ми изглежда да е с един трансформиращ се.
https://rayatoys.com/bebeshka-kolichka-cbx-kody-pure-jeansy-blue
По принцип съм се спряла на Cosatto Giggle quad, заради теглото, 3в1, компактни размери и не на последно място шарените тапицерии.
Но това Коди е още по-лек вариант, та го проучвам и ще се радвам на мнения.
За Косато също не срещам мнения и отзиви тук, за съжаление...

# 139
И аз от вас разбирам за този вариант Cbx kody, изглежда много добър вариант и е доста лека 9.8кг със седалката. Аз ходих до раятойс преди два дни, но никой не ми го препоръча на място в магазина, а виждам, че го има наличен точно в този магазин на черни връх, много странно. Ако се изчака намалението от 20%, което правят често, цената ще падне на 660лв, което звучи много добре. Ако някой преди мен ходи да я гледа може да напише как е на живо.

# 140
Здравейте, предстои ми да избера лятна количка.
Засега съм се спряла на Cybex Eazy S twist  или Cbx, Cosatto Hula и  Maclaren.
Кажете ми какво е важно да гледам да има лятната количка, освен да е лека Hug

Да се затваря с една ръка и да е здрава. Ние бяхме с Макларън и много изтърпя милата по самолети, влакове и калдъръми. На калдъръма в Санторини бях убедена, че ще трябва по спешност да търсим магазин за колички. Нищо такова - в момента количката се използва от трето дете. Ползващите твърдят, че дори не скърца.

Аз имам лошо мнение за Косато. Ако количките им са като столчетата за храна и леглата за пътуване, т.е. изключително непрактични и разпадащи се за отрицателно време, не бих взела. Признавам обаче, че на външен вид са много привлекателни.

За Сайбекс нямам мнение от лично ползване, но една приятелка продължава да я използва въпреки че детето е вече на пет години. Така че явно са здрави колички.

# 141
Поръчах Сайбекса.
Аз в момента си ползвам Пег Перего буук модулар 500.
Изключително доволна съм от нея. Няма нещо, което да не ми харесва.
Сайбекса го взимам, за да има една по-малка, когато пътуваме.
Тоест и без него мога, но на тази цена от 105 паунда просто не издържах и го взех.

# 142
Поръчах Сайбекса.
Тоест и без него мога, но на тази цена от 105 паунда просто не издържах и го взех.

За пътуване е важно количката да е по-компактна. Ние много пътуваме - до миналата година де 😉, и Макларън-ът ни беше много удобен. Триколката обаче беше ненадмината в гората 😂

Със здраве да я ползвате и много вълнуващи пътувания!

# 143
Поръчах Сайбекса.

Нямам мнение за количката, само да кажа за поръчката от Англия- нали знаете, че вече се дължи ДДС и митнически такси. Споменавам го в случай, че не сте се интересувала, аз понеже чаках една голяма поръчка от Амазон, която беше под въпрос кога ще пристигне- преди или след НГ и следях темата за пазаруване от Великобритания Simple Smile При всички положения и с таксите, и с ДДС-то цената пак излиза изгодна предполагам Simple Smile

# 144
Момичета, сигурно това е много очевидно, но каква е разликата лятна-зимна количка? Може ли да мина с една и само есктра аксесоари? Моето бебе го чакам през май месец.

# 145
Момичета, сигурно това е много очевидно, но каква е разликата лятна-зимна количка? Може ли да мина с една и само есктра аксесоари? Моето бебе го чакам през май месец.
“Зимна” казват на коша за новородено.

# 146
Не мисля, че ще се  дължи мито и ддс. Все пак в сделката за Брекзит се разбраха за безмитна и безквотна търговия със стоки след 31 декември. Не се отнася за индустрията на услугите и сектора на финансовите услуги.

Поръчах Сайбекса.

Нямам мнение за количката, само да кажа за поръчката от Англия- нали знаете, че вече се дължи ДДС и митнически такси. Споменавам го в случай, че не сте се интересувала, аз понеже чаках една голяма поръчка от Амазон, която беше под въпрос кога ще пристигне- преди или след НГ и следях темата за пазаруване от Великобритания Simple Smile При всички положения и с таксите, и с ДДС-то цената пак излиза изгодна предполагам Simple Smile

# 147
Ще вудим какво ще платя. Поръчала съм до адрес на превозвач.
Тази новост я научих от бг-мама.

# 148
И на мен ми е интересно какво ще стане с тази пратка от УК. Гъбко директно спряха да приемат пратки и каквото стигне на адреса им, ще го връщат.

# 149
В сайта на габиели ясно е написано, че споразумението е безмитно, но се дължи ДДС за всички пратки.

Общи условия

Активация на акаунт