Бебешката количка - цяла наука за второ висше №46

• 67 575
  • 794
  •   2
Отговори
# 705
Нямам впечатления за количката, но ми се струва адски тежка 15кг. е шасито+кош/седалка, като добавим и теглото на бебето ми се струват много килограми за бутане. Само споделям мнение, понеже аз лично доста време не знаех какво точно да гледам в една количка, затова смятам, че може да ви е полезно Simple Smile
Момичета, имам нужда от вашите мнения за количка. Много се колебая и не мога да преценя сама. Таткото много я харесва, аз също, но единствено цвета ме спира. https://aiko-bg.com/product-74265060002
Искаме да я видим на живо и тогава ще решим, но все пак вашите мнения ще ми бъдат от полза. Като цяло не харесвам бебе в черна количка Astonished но тази ми харесва доста. Чакаме момченце, ако беше момиче щях да се откажа от покупката. Помагайте Heart

# 706
Здравейте! Имате ли впечатления от комбинираните колички на Buba? Много ми допада на вид и полската Quali Rossa, но нея не съм я виждала на живо досега.  Hug

# 707
Мария, бихте ли ми казали къде я видяхте? В сайта пише, че единствено в Бургас я има.
Roxyrox, според вас колко кг е удобната количка(долу-горе разбира се) до момента, каквото съм гледала е с приблизително такова тегло... Между 13 и 15 кг
Благодаря!

# 708
Момичета, имам нужда от вашите мнения за количка. Много се колебая и не мога да преценя сама. Таткото много я харесва, аз също, но единствено цвета ме спира. https://aiko-bg.com/product-74265060002
Искаме да я видим на живо и тогава ще решим, но все пак вашите мнения ще ми бъдат от полза. Като цяло не харесвам бебе в черна количка Astonished но тази ми харесва доста. Чакаме момченце, ако беше момиче щях да се откажа от покупката. Помагайте Heart

Направи ми впечатление цената. Знам, че Кнор са среден към нисък клас колички. И ето какво намерих в немския амазон. Друг модел е, но марката е същата:

https://www.amazon.de/knorr-baby-3312-1-Voletto-grau-weiß/d … norr+k&sr=8-7

Мисля, че цената в Айко е доста завишена.

# 709
Предполагам, цената е такава заради дизайна.
Благодаря за информацията! Hug

Направи ми впечатление цената. Знам, че Кнор са среден към нисък клас колички. И ето какво намерих в немския амазон. Друг модел е, но марката е същата:

https://www.amazon.de/knorr-baby-3312-1-Voletto-grau-weiß/d … norr+k&sr=8-7

Мисля, че цената в Айко е доста завишена.

# 710
Аз се спрях на количка, която с така наречения летен кош е около 12кг., може би тези 3кг. разлика не се усещат чак толкова, не мога да коментирам със сигурност, тъй като ще ми е първо бебе, но търсех по-лек вариант. Успех с избора, все пак количката изглежда с добри характеристики Simple Smile

Мария, бихте ли ми казали къде я видяхте? В сайта пише, че единствено в Бургас я има.
Roxyrox, според вас колко кг е удобната количка(долу-горе разбира се) до момента, каквото съм гледала е с приблизително такова тегло... Между 13 и 15 кг
Благодаря!

# 711
  • Бургас
Точно в Айко в Бургас я гледах, но преди около 1 година. Не знам дали я имат все още.

# 712
Здравейте. Някой пазарувал ли е от този сайт kiddies-kingdom ? Попаднах на хубава оферта за cybex, но нещо не мога да разбера дали включва шасито и двата коша, ако може да ми помогнете.

# 713
Здравейте. Някой пазарувал ли е от този сайт kiddies-kingdom ? Попаднах на хубава оферта за cybex, но нещо не мога да разбера дали включва шасито и двата коша, ако може да ми помогнете.
Тази оферта стои на clearance поне от 2-3 месеца. Това е  Priam 2019, коша за новородено е стария модел.
Включени са и 3те неща. Но трябва да провериш дали изобщо биха ти ги доставили или са пробваш с превозвач.
Тук в БГ също има доста добри оферти за модела понякога, разгледай различните сайтове.

# 714

Столчето за кола на cybex ми е от този сайт.
Стола за хранене и той, но не съм аз поръчвала, а на свекървата приятели. Доставиха ги на адрес в Англия за 4-5 дни, но това беше миналата година, октомври. Доволна съм от сайта. Мисля, че приема само определени карти. Имаше една мама се оплака, че я мотаели месец. Аз нямах проблеми. Сега ще трябва да платиш и мито.

# 715
И ДДС, което доста ще оскъпи, по-добре да се следи в Рая Тойс за намаление или в някой немски сайт Simple Smile

Стола за хранене и той, но не съм аз поръчвала, а на свекървата приятели. Доставиха ги на адрес в Англия за 4-5 дни, но това беше миналата година, октомври. Доволна съм от сайта. Мисля, че приема само определени карти. Имаше една мама се оплака, че я мотаели месец. Аз нямах проблеми. Сега ще трябва да платиш и мито.

# 716
Mariya66666, в Рая тойс постоянно пускат намаления на Сайбекс.Можеш да следиш и да си комбинираш каквито цветове искаш и аксесоари.Шасито от 1399лв го пускат с 300-400лв намаление.
Този кош за новородено е стар модел.В момента са по 300-400лева в различни цветове.Вчера ми се мярна и кош за под 200лв.Седалката на редовна цена е 339лв,като много често я намалят с 70-80-100лв.

# 717
И ДДС, което доста ще оскъпи, по-добре да се следи в Рая Тойс за намаление или в някой немски сайт Simple Smile

Превозвачите от типа на GGBG и Доставка Англия са намерили вратичка, и не се плаща мито и ДДС. Лично изпробвано 🙂

Преди 3 седмици си поръчахме Сайбекса от друг английски сайт с доставка до адрес на превозвача в Англия и количката ни е вече в България, без да се налага да плащаме допълнително ДДС и Мито. Цената на доставката беше около 140 лв.

# 718
Не знаех, това е супер новина, трябва да прегледам темата за пазаруване от Англия, мерси Simple Smile

Превозвачите от типа на GGBG и Доставка Англия са намерили вратичка, и не се плаща мито и ДДС. Лично изпробвано 🙂

Преди 3 седмици си поръчахме Сайбекса от друг английски сайт с доставка до адрес на превозвача в Англия и количката ни е вече в България, без да се налага да плащаме допълнително ДДС и Мито. Цената на доставката беше около 140 лв.

# 719
Имя ли уловки при такива обяви в олх? https://www.olx.bg/ad/kolichka-ergobaby-metro-2020-bezplatna-dos … D139-ID8ke90.html Не мога да ги разбера и отсявам...
Иначе в сой сайт бихте следяли за намаления на Ergobaby Metro?

Общи условия

Активация на акаунт