добър ендокринолог - Варна

• 486 808
  • 1 014
  •   4
Отговори
# 1 005
  • Варна
Поръчаха ми Д-р Артин Магардичян, но до края на ноември няма часове ( в "супердок"), а за по- нататък няма график.
Някой има ли идея как мога да си запиша час при него?

Предварително благодаря за съдействието!.

# 1 006
Намирате телефонния му номер. Звъните и го питате дали може да ви вземе.

# 1 007
  • Варна
Намирате телефонния му номер. Звъните и го питате дали може да ви вземе.

Пуснах в Google, но излиза супердок и препратка към online консултация след заплащане на 70лв.....

# 1 008
Отидете на място в МЦ Марешки и изчакайте да излезе да вика пациент. Обикновено в такива спешни случаи намират къде да ги вмъкнат в графика си

# 1 009
  • Пеликания
Това е номера на д-р Магардичиян - 0887188050

# 1 010
Платформата Супердок  е създадена за удобство на лекари и пациенти. Ако искаме да ни звънят по телефоните, за да ги вмъкваме в график, няма да си правим регистрации там.
Представете си, че има още няколко “спешни”, отишли на място да чакат между пациентите. Кого по-напред?

# 1 011
Дренка, лекарите сте различни породи, едни спазват точно графика през 15 мин по един пациент, други са готови да отделят и по 1 час на случай, но да го проучат по добре, трети са готови да излязат извън официално обявеното работно време за да вземат спешен случай.  Само да добавя, че мнозина от по-възрастните изобщо не знаят какво е Супер док, те си ходят на място за запазване на час!

# 1 012
  • Варна
Платформата Супердок  е създадена за удобство на лекари и пациенти. Ако искаме да ни звънят по телефоните, за да ги вмъкваме в график, няма да си правим регистрации там.
Представете си, че има още няколко “спешни”, отишли на място да чакат между пациентите. Кого по-напред?

Съгласна съм с Вас, но до вчера нямаше часове до края на ноември, а днес до 5.12 и повече не се отваря графика му за декември.
 Е, като не става, не става, не е само той ендокринолог във Варна.
Вече си запазих час за негова колежка от същата клиника, но с много добри отзиви за нея.

# 1 013
Здравейте, знаете ли др Райкова дали прави склерозиране на киста? 
Бях си правила биопсия при баща й, но забременях и така и не успях да отида отново при него.

# 1 014
Здравейте! Откриха ми ИР, ранен стадий, бих искала съдействие за добър ендокринолог. Благодаря Ви!

Общи условия

Активация на акаунт