Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 49/

• 24 391
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Айдан, ми е новата любимка Simple Smile

# 166
  • Кърджали
Ама Еда ... " Не сте идвали не от липса на време, ако искахте щяхте да намерите"

Бъдещата ми снаха
А да, познах я .VОт пръстена
Трябваше по лицето да ме познаеше, ама пръстените ви вълнуват вас
Мислихме че сте се разделили, но пък пръстена ви е на средния пръст
Много отслабна и още не сме намерили време да го дадем да го смалят

Какъв е като годеник Серкан Болат
Какъв годеник е Серкан Болат, какво ще кажете г-жо Айдан, да им разкажа ли...
Не сега...

# 167
https://instagram.com/stories/handemiyy/2447491713862970325?utm_ … hid=1g89qj1wyjqut

Майкоооо....
Особено където е седнала по блуза върху тез монитори, Ханде, Ханде... Керем или да я взима, или да й търсим мъж от България, че да не ме е яд на комшиите поне.

# 168
  • Кърджали
Еда им разказва играта..Прави ги на луди...
Опс,

Съжалявам, трябваше да поканя Серкан..VИскал да говори с теб

Серкан защо не целунеш годеницата си

Какво правиш тук
Исках да говоря с теб, а ти бягаш

# 169
Ето го и зетя ...

# 170
Абе туй Ефе-то бая,бая пислик ще излезе...чак толкова преданост към Мардинската "феодалка " много пресилено ми  идва ,нещо друго ще е "връзката" между тях,ама какво ?!?!

# 171
нещо друго ще е "връзката" между тях,ама какво ?!?!
"Хвани си кака, за да те отрака" 😂😂😂
Само се написа, не бях аз 👀

# 172
  • София
рекламите са на 1 ч. и 45 мин.....дано това е средата...

# 173
Абе туй Ефе-то бая,бая пислик ще излезе...чак толкова преданост към Мардинската "феодалка " много пресилено ми  идва ,нещо друго ще е "връзката" между тях,ама какво ?!?!

И така като им идва да отмъщават след 20 години и падам....

# 174
Май бабата на Еда се разстрои много като разбра, че АЛптекин е виновен за смъртта на сина й. Явно е подозирала, но се е надявала, да не е отговорен.

Абе според вас какво ще е отношението на бабата към Серкан? Май като не може да отмъсти на Алптекин, ще иска да си го върне на Серкан...

Колко минути са рекламите 30мин ли?

# 175
Абе,момичета Ханде и Керем в лайфа повече са като двойка,отколкото Еда и Серкан в сериала.Тези двамата тотално спряха да се сдържат ,то погледи усмивки толкова много любов има между тях.Родени един за друг ❤❤❤❤❤

# 176
  • Кърджали
Хубава е серията..
Всеки показва на Селин къде и е мястото, ама тя тъпо и упорито не разбира
Както Сефи каза - да чуем от вайс, г-жо Айдан че искате да събере Еда и Серкан..Къде е камерата?
Серкан ревнува... Ревнува, ревнува, ревнува, ревнува... Това с онзи младеж беше забавно... "Що е на колене"
Приятна е за гледане серията....
Серкан тука да пийне малко, после вкъщи да довъши... Интересно къде ще прати Селин /ако иска на ма...та си /, за да може да остане сам с Еда...

Кукличке , и аз мисля че бабата няма да е добронамеренакъм Серкан. Явно ще си търси отмъщение и Серкан е на разположение в момента. ОСтава въпроса сега Еда как ще приеме истината - ако се съберат преди бабата да се появи - каквото и да прави ще е безсилно, но ако още нещата не са изясненин и Еда не е простила на семейството на Серкан - горко му...

# 177
  • София
Ако утре не сме с рейтинг 8% и първи по рейтинг... няма да е сериозно! Наистина ще помисля, че има някакъв заговор срещу нас или си плащат за този рейтинг... Епизодът е бомба. Грешка няма. Не съм спряла да се усмихвам или смея. А тепърва  ще дойде драмата. Като знам нашите как ги играят тези моменти. Керем е уау в тези сцени. Всеки път ме стяга гърлото, като го гледам как се измъчва. Много съм доволна. Много! 😎

# 178
Абе,момичета Ханде и Керем в лайфа повече са като двойка,отколкото Еда и Серкан в сериала.Тези двамата тотално спряха да се сдържат ,то погледи усмивки толкова много любов има между тях.Родени един за друг ❤❤❤❤❤

Всички вече са наясно, че има нещо повече между тях, само те ОФИЦИАЛНО - "ние сме само приятели" .... Heart

# 179
Еда помоли за още един стол, ама като видя, че никой не я отразява, го настани на нейния- да си го били деляли Joy
Хвани си кака, за да те отрака😂😂😂
Само се написа, не бях аз 👀
Аааа не мога ще ме уморите тук Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт