Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 49/

• 23 994
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Налбантова, голям смях ще падне, ако Ефе е доведен дядо на Еда! 🤣🤣🤣 Искам да видя физиономията на Серкан, като научи тази неповторима новина. 😅

# 181
  • Плевен / София
Селин пак се бута къде не и е работата... Искала да присъства на срещата
Въх, Ефе го играе кротък..V Казва на Селин че не им е мясотот на срещата

Добре на Ефе не казваш на мен няма ли да кажеш
Защото не ти трябва да знаеш

Селин се опитва да разбере и от Ферит, той и казва само че е нещо което се е случило като са били деца
Значи Селин е разбрала за случилото се и затова влетява при Серкан от фрага , който гледахме...Тя наистина не си знае мястото....
Благодаря на Алекс и Али за преводите...
Харесва ми как Серкан тича след Еда...да види, че е лесно да нараниш някой, но е трудно да се обясниш защо си го направил, а дали ще ти простят е трето....там е божаа работа и колко те обичат....

# 182
И тази седмица нямам възможност да гледам с вас. Натоварена съм изцяло с работа, а така ми се иска малко почивка. SweatИзоставам и с четенето на старата тема, но не пропускам коментар. Приятно гледане момичета и тези дни ще наваксам. Relaxed Hands Plus1

# 183
  • Плевен / София
72 Потребители и 164 Гости преглежда(т) тази тема
при първата почивка....

# 184
Той Керем, не е от желязо : как да устои на тези крака, коса, тяло ..... Wink

П.С. .... "убихте ме" Ефе дядо на Еда ... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 185
Кратки бяха, 10-15 мин да са били , търсех клип от лайфа с превод, ама не ми стигна времто и не намерих, може би по-късно.

# 186
Ех любов, любов ... Revolving Hearts

... Карантинираното пак в дома на Серкан ....

# 187
  • София
Абе на тази приятелка от детството не й ли изсъхна наводненото жилище! Какво търси все още в жилището на Серкан? Присто не я дишам вече!

# 188
пернатото се готви за атака, има да кряка, да се пени...но само да не влиза под душа, моля...

# 189
Ефе вероятно е бил принуден да направи това. Може би бабата го е изучила и е помогнала на семейството му в Мерсин. Има нещо, но Айщето не подсказва. Но е бил принуден, защото никой архитект няма да си заложи будещото на карта. Този път има интрига и очакване в серията. Харесва ми.

# 190
Значи пак както с Каан, така и Сега... Мелек - пак обърка нещатата - всичко подготви за случая за Селин - и нищо не видя RageRageRage

# 191
Ех любов, любов ... Revolving Hearts

... Карантинираното пак в дома на Серкан ....
Въй беее, на едно столче😍🥰😍🥰 Браво на Айдан, най-любимия ми е...
Знаех, че Ефе ще е голям боклук... да подслушва... Заслужава повече от това да излезе и да си признае, че той е виновен за покрива...Хич не ми го оправдавайте какви причини имал..  А Голямата Кокошка... кой ще прави супата днес🤬Аз ще я раздера и опърля...

# 192
Значи, казахте, че правят кастинг за 4 нови персонажа?
Ами ето отговорите. Двама от тях са - бабата на Еда и лелята на Ферит.
Другите двама - загадка още ?

Селин ... аууу, яко ме дразни. Моля Ви се, някой да я постави на място! Или ми дайте един пистолет директно да я гръмна в челото...
Мале, много насериозно се е взела и е обявила война на Еда, че Серкан трябва да е нейн. Чакай бе... защо държиш сметка на Серкан? - Къде е, какво прави .. че ти ква си, кво те засяга това?!!? Пууу....

Нещо не ми се вярва Серкан да й покаже пътя, та се надявам Айдан или Бабата на Еда, да й теглят майната на Селин.

Айдан ми е любимката!!! Heart

# 193
  • София
Ах, чичо Алтан хич не ги обича тези целувки!!! Таз пък Селин всички хубави моменти прекъсва. Признах я. Награда трябва да получи за поява ненавреме. 🤦🏼

# 194
Селин прецаква всички ...

П.С. Не трябва да се говори така, но беше по-добре Мело докато беше болна ...., сега само изнервя положението ...

.... нашия пак пред дома на Еда .... да го съжали човек Sad

Общи условия

Активация на акаунт