P.s. Благодаря за превода, момичета. Оценявам/оценяваме труда ви.

Аз не съм очаквала повече от 5.50 например, нооо ... явно зрителите си обичат там селските идилии от минали времена. 

Здравейте ,мили съфорумки! Като са казали хората "тъп и упорит" със сигурност са имали предвид Селина наша. Това не може да се спре от глупост -дъното стигна и продължава да рови.За първи път виждам човек така да се самоунижава. Мислех, че думите ми по нейн адрес са се изчерпали, но не -тя няма спиране...
Според мен не беше нужно Ефе да прави публични самопризнания и да попада по този начин в социалните мрежи, но за пръв път видяхме ПР-ката в действие , тя това може-да разваля моменти на влюбени и имидж на утвърдени имена в своята област/все пак Ефе е име в ландшафтната архитектура/.
Мисля си също , че Еда попрекали в дръпнатото си поведение срямо Серкан.Така пропусна да чуе, онези хубави думи за нея,казани по телефона под прозореца ѝ.
Мело за мен е събирателен образ на махалата- простее ми и ми е излишна.
Прекрасна Айдан- разкри важни черти от характера на Серкан,държа се като истинска негова майка,показа развитие в отношението си спрямо Еда, жена от класа ,браво!
За рейтинга-никога не съм се интересувала от него и лично не очаквах нещо кой знае какво. Хората със съвременно мислене са в Западна Турция. От Айше, Осман и компания от останалата част на страната не очаквам да харесат силна жена като Еда и съвременна свекърва като Айдан . Важното е сериалът да достигне естествения си финал без допълнитлна намеса на който ида е.Препоръчани теми