Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 49/

• 24 257
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
В соц. мрежи естествено сме № 1, и то с огромна разлика ...

# 436
Добро утро! Heart

Рейтингът излезе, но честно казано аз не съм разочарована важното е, че не е паднал да се качваме с 0,80 според мен е по-добре отколкото изведнъж с 3, може да е бавно стигане до рейтинг 6-7 (още една две седмици да почакаме), но да е сигурно, а не защото нямат право да излизат.

Да добавя mi_si в социалните мрежи няма кой да ни бутне!

Приятен ден!🥰❤

# 437
За рейтинга - смениха деня, започна нов сериал, нямаше припомняне на предишната серия. Аз лично смятам, че е добре, макар че очаквах повече. А турците и тяхната народопсихология няма да разберем. Все пак те обичат друг тип сериали. Въпросът е, че ние продължаваме. Усмивки в недяля. Ей къде е събота. P.s. Благодаря за превода, момичета. Оценявам/оценяваме труда ви. Two Hearts

# 438
Добро утро Simple Smile
Какъв е тоя рейтинг, бе?!! Аааааа...
В интерес на истината погледнах това второто в ден събота. Ами само първа серия с мишката, ама въпреки познатия ми красавец от "Дъщерите на Гюнеш", не можах да се спра на нещо... Едни мечти в някаква пустиня и ... това е. Освен с навици, не си го обяснявам с друго. Confused Аз не съм очаквала повече от 5.50 например, нооо ... явно зрителите си обичат там селските идилии от минали времена.

# 439
Разочаровах се с този рейтинг. Дано се покачи !
Възможно ли е , хората още да не са запомнили , че сериала е сменен и заради това да е така , заради новия ден...

# 440
И какво стана сега? Летяхме снощи в облаците, рейтинги до небесата, а се оказва 4+?!
Аз като казвам, че са темерути..
Пеперудке е те трябва да са малоумни,че от толкова реклами, повтаряния, натъртвания, сторита, фрагове, картинки и комшията да не е разбрал?
Съгласна съм с Алекс, явно трябва да се започне с масова сеч и тогава ще ни вземат по-сериозно.
Вярно, една идейка сме нагоре, но като гледам как се влачат, сигурно на 38ма серия ще сме над 7 рейтинг, но до тогава вероятно Еда ще е заколила пилето, направила го на бурлани и в мазето..

# 441
  • Кърджали
М.. му на рейтинга... Но искам само още нови серии. Много нови серии. Прекрасни като снощната.
Колкл преведени сцени съм ви подготвила. Само да седна после на компютъра, че от там ми е по-лесно

# 442
Официално:  

Конкуренцията:
Скрит текст:
Е това вече ми развали настроението...казах ви аз, че тези съседи нищо не разбират нито от сериали, нито от мъже... от нищо... Това не може да са реални рейтинги.... Ама нейси
Хайде сега да кажа добро утро дами и Алекс хиляди благодарности за преводите на сцените💐😘

# 443
Пуснаха нови снимки от снощния епизод Simple Smile

# 444
Алекс, моля те ако можеш преведи сцената пред конюшнята. Смятам, че е много показателна за историята на любовта между ГГ.  Имаше една реплика  /от руски си я преведох/, че конят никога не е успял да разбере колко много го обича Серкан. Така и направих паралела с нашата любовна история. Предварително ти благодаря!!

# 445
  • Кърджали
Преведох я, ще я пусна след малко. Снощи не ми се спеше ( а сега как ми се спи), та по преведох малко.
 Беше много хубава. И наистина е като за тяхната история

# 446
Здравейте, мили момичета, Flowers SunflowerFlowers SunflowerFlowers Sunflower

По отношение на рейтинга ми хареса това обяснение:

📈 Рейтинг за субботу 21 ноября подарил турецкому зрителю новый сериал телеканала D Грех матери, который стартовал очень скромно в обеих категориях. Судя по разгромным комментариям в социальных сетях, вряд ли проект заинтересует турецкого зрителя. А значит, нас ждет еще одно быстрое закрытие из-за плохих рейтингов. Увы, мир турдизи беспощаден, хотя и чудеса иногда случаются.

Сериал Северная звезда прибавил 1,12% в тотале и вырос на 0,93% в АВ. Во многом этот рост объясняется тем фактом, что в Турции в выходные введен комендантский час и турецкие зрители развлекаются как могут. В отличие от весны, когда явно чувствовался стресс, теперь к коронавирусу привыкли и сидение дома вызывает скорее скуку и желание хоть чем-то себя занять. Например, посмотреть турецкий сериал. Тук искам да допълня, че от фраговете видях вечер на къната в 40 епизод след толкова перипетии. Интересно ми е, когато оженят главните герои, дали няма да загубят интереса на зрителите?

Сериал Гора сердца вырос в обеих категориях, прибавив 1,76% в тотале и 1,93% в АВ. Напомним, то съемки проекта были прерваны из-за выспышки коронавируса на съемочной площадке, однако благодаря заранее отснятым сериям кризис прошел незаметно для зрителей, новые серии в эфир выходили как обычно.

Перенос для показа явно пошел на пользу сериалу Постучись в мою дверь. Проект вырос в обеих категориях, прибавив 0,80% в тотале и 1,10% в АВ. И это не удивительно, в выходные дни турецкий зритель предпочитает легкие романтические истории, так что "эвакуация" летнего ромкома на субботу выглядит вполне логично и результат не заставил себя ждать.

Тотал:
1. Северная звезда - 8.57%⬆
3. Гора сердца - 6.44%⬆
8. Постучись в мою дверь - 4.72%⬆
14. Грех матери - 3.37%🆕

АВ:
3. Гора сердца - 6.93%⬆
5. Постучись в мою дверь - 4.49%⬆ В категорията на "интелигентните и платежоспособните зрители"  бием лидера с малко.
6. Северная звезда - 4.44%⬆
10. Грех матери -2.98%🆕

Да се надяваме на повече следващите седмици и да не позволяваме на разочарованието да ни натъжава!

Алекс, много благодаря за преведените сцени!

# 447
  • Кърджали
Идвамммммм.... И нося хубави сцени..

Не знаеше как да обичаш ли

Скрит текст:
С: Разказвал ли съм ти за този кон?
Е: Не
С: Избрах го между десетки коне. Но той никога не ме хареса. Нали? Първите седмици не ме допусна до него, не ми позволи да го погаля, не ми даде да се кача на него. Когато реша че сме създали връзка и реша да го поязда, ме мяташе.
Е: А после... Свикна ли с теб
С: Не.. Все още не мога да го поязда. Само така отдалеч мога да му се радвам.Горд. Кон който прави каквото поиска.
Е: Не знаеше как да го обичаш ли?
С:   Той не го разбра.
Е: Как се казва?
С: Още не съм го кръстил.
Е: Да отида при майка ти.
С: Еда, какво искаше да кажеш вчера?Това " аз ще продължа напред" означава ли че ще се срещаш с други?
Е: Не искам да говоря за това.  Довиждане

Еда е красива жена

Скрит текст:
Енгин: Какво означава ще продължа живота си?Какво ще прави, с друг ли ще бъде? С друг мъж? С някой различен от теб?
Серкан: От къде да знам. Така каза..

Мелек: Как така?
Фифи: ще продължиш живота си?В какъв смисъл?
Джерен: Как ще стане това?
Мелек: Това така ли, като да си имаш друг любим ли?
Еда: Не

Серкан:Може би защото е ядосана. Нали ми е ядосана. Заради това... Затова може да го е казала.

Еда: Казах го защото му се ядосах.

Енгин: Сега братле, ако помислим...
Серкан: Хм
Енгин: От една страна, момичето е свободно. Може да прави каквото иска, а ти не може да ѝ се бъркаш.

Джерен: В крайна сметка си свободна. Никой не може да ти се меси.
Мелек: Може би трябва да опиташ.

Серкан: Не. Не...
Енгин: Не... Какви ги мисля и аз...

Фифи: Ако се огледаш...

Енгин: Еда ако се огледа
Еда: Не мога да погледна.
Енгин: Казвам го само като вероятност. В крайна сметка е красива жена. Може да не забелязва,, ама ако се огледа.. Ситуацията ще се промени, братле...
Еда: Наистина не мога да забележа друг освен Серкан. Оффф, ще направя чай.
Мелек: Да е светъл
Еда: Знам как го пиеш, Мело.
Мелек: Имам страхотна идея. Чуйте. Еда не може да погледне към друг, ама Серкан трябва ли да го знае... Да ѝ измислим фалшив приятел
Фифи: Как
Мелек: Така... Цял живот съм се занимавала с въображаеми приятели. Слушай...

Непростими грешки

Скрит текст:
С: Лейля ми каза къде си
Е:Не казах, че може да седнеш.
С: Еда, дойдох заради теб. Да поговоря с теб. Затова, поне един път, нека поговорим
Е: Добре. Аз винаги бях до теб, Серкан. Дори след всичко, което ми причини. Винаги. Но ти дори и това не разбираш.
С: Защото ти не можеш да мразиш никого
Е: Не мога да мразя теб. Не знам, може би е моя глупост, може би съм наивна, сама си вярвам.
С: В кое
Е: Че дълбоко в сърцето си не искаш да ме нараниш.
С: Еда, повярвай ми. Направих непростими грешки.
Е: Сподели ми тогава. Опитай. Вместо да решаваш вместо мен, а ми разкажи. Серкан, аз съм много уморена, наистина, много се изморих. От това да се опитвам да те разбера, уморих се от това всичко да го изживяваш сам, като затворена кутия си. Ако позволиш, аз си тръгвам. После да не кажеш, че съм ти избягала.

Скрит текст:
Е:Серкан
С: Еда, трябва да поговорим с теб.
Е: Май има сериозен проблем.
С: Да.
Е: С баща ти ли е свързано?
С:Да. Една ужасна грешка, която е допуснал в миналото, сега ми отнема най-скъпото нещо.
Е: Не го позволявай. Не носи отговорност за грешките на баща си. Щом е в миналото, ти нямаш вина.
С: Еда, трябва да отидем някъде и надълго да ти разкажа нещо.
Е: Ти ли изпрати цветята?
С: Не. Не прочете ли бележката?
Е: Каква бележка?Ти моите неща ли четеш?
С: Според мен трябва да изхвърлиш тези цветя, предизвикват алергия.
Е: Да да, сигурна съм че е така.
С: Кой е този, дето иска да се запознава с теб?
Е: Не те интересува
Идват там адвокатите на Емре и Ефе. Представят се.
С: Заповядайте, идвам. Извини ме. Трябва да свърша това. Изчакай ме, ще поговорим.
Поста става много дълъг. След малко ще пусн друг с още сцени

# 448
Здравете малко ме разочарова рейтинга но все пак се е покачил
И отново се започва

.https://instagram.com/stories/bybedirhan/2447908289326806083?utm … shid=5td70j7jh3xh

# 449
Two Hearts Здравейте ,мили съфорумки! Като са казали хората "тъп и упорит" със сигурност са имали предвид Селина наша. Това не може да се спре от глупост -дъното стигна и продължава да рови.За първи път виждам човек така да се самоунижава. Мислех, че думите ми по нейн адрес са се изчерпали, но не -тя няма спиране...
    Two HeartsСпоред мен  не беше нужно Ефе да прави публични самопризнания и   да попада по този начин в социалните мрежи, но за пръв път видяхме ПР-ката  в действие , тя това може-да разваля моменти на влюбени и имидж на утвърдени имена в своята област/все  пак Ефе е име в ландшафтната архитектура/.
    Two HeartsМисля си също , че Еда попрекали в дръпнатото си поведение срямо Серкан.Така пропусна да чуе, онези хубави думи за нея,казани по телефона под прозореца ѝ.
    Two HeartsМело за мен е събирателен образ на махалата- простее ми и ми е излишна.
     Two HeartsПрекрасна Айдан- разкри важни черти от характера на Серкан,държа се като истинска негова майка,показа развитие в отношението си спрямо Еда, жена от класа ,браво!
   Two HeartsЗа рейтинга-никога не съм се интересувала от него и лично не очаквах  нещо кой знае какво. Хората със съвременно мислене са  в Западна Турция. От Айше, Осман и компания от останалата част на страната не очаквам да харесат силна жена като Еда и съвременна свекърва като Айдан . Важното е  сериалът да достигне естествения си финал без допълнитлна намеса на който ида е.
    Хубав и приятен ден!:four_leaf_clover:

Последна редакция: нд, 22 ное 2020, 10:57 от Mery18

Общи условия

Активация на акаунт