Защо не можехте да излизате?
А: Еда, поискай нещо от мен!
Е: Какво нещо?
А: Каквото и да е..Материално, нематериално.Не знам…Къща в чужбина, спортна кола, скъпо бижу. Нека ти подаря всичко, което пожелаеш
Е: Г-жо Айдан, знаете че не харесвам такива неща
А: Знам, тогава нещо нематериално. Не знаеш какво означава да е тук за една жена, която е била вкъщи години наред
Е: Идват кафетата.Ще ме почерпите едно кафе, става ли
А: Става
Е: Благодаря
Е: Може ли да ви попитам нещо?
А: Питай
Е: Никога не сме говорили за това.Бих искала да го чуя от вас.Защо не можехте да излизате навън? Ако не е много лично
А: Серкан разказа ли ти за Алп, батко му ?
Е: Споменавал ми е …малко
А: Тогава аз бях много активна – вътрешен дизайн, фондации, пътешествия. Дори Алп се закачаше с мен, казваше ми „Поне един ден стой вкъщи, ама ти не можеш и един ден“.Когато се разболя, аз бях в чужбина . В далечния изток да търся текстилни аксесоари. Три дни след като се върнах почина. И аз затова
Е: Не излизате.Причината…Разбрах.Благодаря ви че ми разказахте
А: Еда, ти си ми подарък от Вселената… И за Серкан си така
Е: г-жо Айдан, моля ви
А:Еда, разбери само това.Серкан е преживял големи болки.Когато батко му почина, той беше малък, а ние го изпратихме в чужбина.Направихме големи грешки.Направих .Защото мястото на едно дете е винаги до майка му.
С: Серкан никога не ми е казвал за това
А: Как да ти каже? Той не знае как да се разкрива, как да вярва на жените.Кой знае какви бури бушуват в него….
Е: Натъжи ме да чуя това
А:Еда, в началото си мислех, че Селин е подходяща за Серкан.Но опознавайки те, те обикнах много.И видях колко много Серкан бе влюбен в теб. И според мен, още е влюбен
Е: г-жо Айдан , Серкан ме изостави .Недейте така
А: Защото се страхуваше, че ти ще го изоставиш
Е: Аз защо да го изоставям?
А: Защото всички, които го обичаха, го изоставяха.Появиха се и други тежести от миналото.Притиснаха го. Не можеше да дойде при теб с този товар, Еда.
Е:Според мен сина ви е глезльо…
Прегръщам ви всички [/b], невероятно местенце е тук в тази къщурка, толкова сте ведри, шеговити и закачливи, Налбантова, голяма щурачка си ти, много се смея с теб
за сетен път момичета.

каза, че ще ни подсещаш за манджите..... Моля те, вземи се в ръце, че загоряхме всички!!!

Толкова забавни сте ми, момичета, много се смях с тая кокошка, дето я гонихме, от тортата ще се почерпя днес с кафето! Незаменими сте!