Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 49/

• 24 259
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
  • Кърджали

Защо не можехте да излизате?

А: Еда, поискай нещо от мен!
Е: Какво нещо?
А: Каквото и да е..Материално, нематериално.Не знам…Къща в чужбина, спортна кола, скъпо бижу. Нека ти подаря всичко, което пожелаеш
Е: Г-жо Айдан, знаете че не харесвам такива неща
А: Знам, тогава нещо нематериално. Не знаеш какво означава да е тук за една жена, която е била вкъщи години наред
Е: Идват кафетата.Ще ме почерпите едно кафе, става ли
А: Става
Е: Благодаря
Е: Може ли да ви попитам нещо?
А: Питай
Е: Никога не сме говорили за това.Бих искала да го чуя от вас.Защо не можехте да излизате навън? Ако не е много лично
А: Серкан разказа ли ти за Алп, батко му ?
Е: Споменавал ми е …малко
А: Тогава аз бях много активна – вътрешен дизайн, фондации, пътешествия. Дори Алп се закачаше с мен, казваше ми „Поне един ден стой вкъщи, ама ти не можеш и един ден“.Когато се разболя, аз бях в чужбина . В далечния изток да търся текстилни аксесоари. Три дни след като се върнах почина. И аз затова
Е: Не излизате.Причината…Разбрах.Благодаря ви че ми разказахте
А: Еда, ти си ми подарък от Вселената… И за Серкан си така
Е: г-жо Айдан, моля ви
А:Еда,  разбери само това.Серкан е преживял големи болки.Когато батко му почина, той беше малък, а ние го изпратихме в чужбина.Направихме големи грешки.Направих .Защото мястото на едно дете е винаги до майка му.
С: Серкан никога не ми е казвал за това
А: Как да ти каже? Той не знае как да се разкрива, как да вярва на жените.Кой знае какви бури бушуват в него….
Е: Натъжи ме да чуя това
А:Еда, в началото си мислех, че Селин е подходяща за Серкан.Но опознавайки те, те обикнах много.И видях колко много Серкан бе влюбен в теб. И според мен, още е влюбен
Е: г-жо Айдан , Серкан ме изостави .Недейте така
А: Защото се страхуваше, че ти ще го изоставиш
Е: Аз защо да го изоставям?
А: Защото всички, които го обичаха, го изоставяха.Появиха се и други тежести от миналото.Притиснаха го. Не можеше да дойде при теб с този товар, Еда.
Е:Според мен сина ви е глезльо…

Последна редакция: нд, 22 ное 2020, 02:15 от Aлекcандрa

# 421
  • Монтана
Алекс, благодаря ти!...Безценни преводи! Адмирации!

# 422
Ами, какво да кажа Hug Прегръщам ви всички [/b], невероятно местенце е тук в тази къщурка, толкова сте ведри, шеговити и закачливи, Налбантова, голяма щурачка си ти, много се смея с теб Hug.

Алекс, Али, благодаря ви Yellow Heart за сетен път момичета.

Еда и Серкан, ами чуднички са ни Blush
Любимата ми сцена е пред дома на Еда, когато със Серкан говореха по телефона, тя беше на парти, а пък той се правеше, че ѝ вярва, така сладко се усмихваше, когато виждаше силуета ѝ през пердета, призна си, че ревнува и обича /"да не танцуваш много, някой да не те покани на танц"/ , еее сладур Болат е той.
Бях писала, че няма да е присъщо за образът на Серкан да се напие, нооо толкова сладко се получи, та и шофьора повика Stuck Out Tongue Winking Eye

От Перушина вече ми призлява, ама тя нахална бе и от супата излезе и пак в действие се впусна, трябва по сериозни мерки да вземем. Филм ще гледала тя, я марш от живота на Еда и Серкан!
Бърборанче, ами много салфетки изхабих, то лиги бърсах, бърсах, много повече от Марк при вида на храна, в преразход съм Stuck Out Tongue Winking Eye
Керем, ах този глас, трябва да създаде клуб по литературно четене, за момичета със слаби ангели  вход свободен + бонус салфетки и някой който от време на време да ни подбутва долната челюст към горната Joy Stuck Out Tongue Winking Eye
Писах и преди наравно с Керем и Ханде последните епизоди са и на
Неслихан Йелдан, страхотна игра прави тази жена. Айдан ме накефи, колко луда беше, когато горя дрехите на Алптекин.
За анкетата :
1. Както писа Меги, много се смях с нея - "Язък им за мокренето само", ама ние сме свикнали вече и се оставяме на фантазиите си, а те са горещи, не за друго, просто душа предразполага, както и песента:blush:, ах тази песен много секси звучи Innocent
2. Рейтинга, иска ми се да е 9 ,но мисля, че ще е около 6,3, което пак ще е супер.

Лека нощ прекрасници Flowers Hibiscus

# 423
Прочетох ви и ви казвам лека нощ
Снимали са до одеве

# 424
  • Кърджали
Оу, първа в клуба по литературно четене с Керем. Майтапа настрана,онзи ден слушайки пк сцената където Серкан чете книгата, си мислех че от Storytell Турция трябва да го хванат да озвуши една - две аудиокниги. Добре се справя момчето.
Ух, още не ми се спи.
Ninika, и на мен тази сцена ми хареса много. "Много ми липсваш. Обичам те, Ревнувам те, Съжалявам". Жалко, че Еда не го чу.. Един път да изрече на глас чувствата си ( но той разбра, че Еда наистина не го чува от силната музика и затова беше токова откровен...)
Сцената с пияния Серкан макар в началото да ми докара инфаркт с това Еда пред Селин и мисъл, че тази може да се озове под душа с него.. Почувствах се все едно мъжа ми на мен ми изневерява. Отдъхнах си при тези реплики "Еда. Искам Еда", а като си я прати птицата с шофьора направо ми идеше да подскачам. Но то лудото Седи ли мирно. Тъкмо Серкан да направи нещо като хората и тя се появи да развали всичко.
Айдан и този епизод беше Айдан. Хареса ми разговора с Еда, откритост та ѝ. Опитите ѝ да събере на едно място Еда И Серкан също бяха забавни. А на масата с пуйките - равни нямаха...

Сега в сторито си гледам Неслихан отговорила на въпроса защо целувките са толкова цензутрирани при тях. "Зашото в страната ни има забрани за целуване, за секс, за пушене на цигари и пиене на алкохол. Има цензура." а те като филм, който се води семеен ( другите повечето имат знак че са зад 12 годишни, а тук няма) са длъжни да се съобразят. Явно много зависи  за каква аудитория е предназначен ( 7+ както са те, 12+ както са някои друго като Неверен например или 16,18+)

Това ме разби. "Вие имате голям късмет - да си имате син като Керем Бюрсин и снаха като Ханде Ерчел. Отговора на Неслихан е" Нали. Имам голям късмет. Оставаше и Брад Пит да ми е мъж"

Последна редакция: нд, 22 ное 2020, 02:55 от Aлекcандрa

# 425
  • София
Сега в сторито си гледам Неслихан отговорила на въпроса защо целувките са толкова цензутрирани при тях. "Зашото в страната ни има забрани за целуване, за секс, за пуленеми пиене на алкохол. Има цензура." а те като филм, който се води семеен ( другите повечето имат знак че са зад 12 годишни, а тук няма) са длъжни да се съобразят. Явно много зависи  за каква аудитория е предназначен ( 7+ както са те, 12+ както са някои друго като Неверен например или 16,18+)

Това ме разби. "Вие имате голям късмет - да си имате син като Керем Бюрсин и снаха като Ханде Ерчел. Отговора на Неслихан е" Нали. Имам голям късмет. Оставаше и Брад Пит да ми е мъж"

Алекс, развесели ме преди лягане с този превод на думите на Неслихан Ялдън! За Керем Бурсин като син и Ханде Ерчел като снаха има логика, защото го играят в сериала и то страхотно до този момент (особено след като развиха така активно нейната героиня!)! Но наистина репликата за Брат Пит в ролята на съпруг! Уау! Много готино казано! Остаря този Брат Пит, но все още милиони жени въздишат по него! Превъзходна актриса е Неслихан Ялдън! И аз много я харесвам като актриса!

Хубава вечер на будните! Спокойни сънища на спящите!

P.S. За желаещите да гледат епизод 19 (в неделя със сутрешното кафе) със субтитри на английски език давам линк:
https://turkish123.com/sen-cal-kapimi-episode-19/

Последна редакция: нд, 22 ное 2020, 03:10 от nrgmama

# 426
  • In the light side of the Moon!
И такаааа.... до къде стигнах.... загорих боба, добре, че не ме е хванал ковида, че нюха ми е още саглам, та успях да предотвратя последствията да останем без вечеря. Мъжа ми закъсня от работа, АМА тук съм умрумда диил, забравих да сложа на котарака вечерята (е тук вече не мога да си го простя) и най-накрая ви дочетох!!! Sweat Smile

Алекс, страхотна си! Chocolate Bar

Преди време...Дари, ти май беше Thinking каза, че ще ни подсещаш за манджите..... Моля те, вземи се в ръце, че загоряхме всички!!!

Е това ме изкефи:
"Вие имате голям късмет - да си имате син като Керем Бюрсин и снаха като Ханде Ерчел. Отговора на Неслихан е" Нали. Имам голям късмет. Оставаше и Брад Пит да ми е мъж"

nrgmama Много благодаря за линка, хвърлям му се веднага....чаках го с нетърпение!

Добро утро/лека вечер от мен прелестни!

# 427
Ей, боже, един час се старах да напиша нещо сериозно и дадох рефреш, кой дявол ме дръпна да го направя... Та, запопвам по памет, наново 😂
Едва ли има нещо, което мога да кажа и вие вече да не сте го написали. Дори много по-хубаво и обстойно описвате всичко, докато аз като започна да пиша и имам 3..4 теми в главата си, още на 2ра съм забравила каква е 4та 😂 принципно памет много, но тук кой ми изпива мозъка - не знам 😂 Серията я гледах на моменти, но Благодаря пак за преводите и някои петна се запълниха.
Днес имах един проблем и това е нейно височество Птичият грип. Вярно, че трябва и лоши да има, но това същество с всяка серия ми дава поводи да я наричам с ново име, днес беше доказателство, че е като някоя палачинка. На пръстите и устата ми е един типичен български израз :"Ти, ***** заспала, къде бля до сега?" . Помисли, че като се разделиха Серкан и Еда и край - той пак е твой, ама таратанки.  Пък палачинка, защото се върти на където й е изгодно - в по-предни епизоди сама виждаше как Серкан гледа Еда, че е влюбен в нея, дори обясняваше на някой(май) , че е искала Серкан и нея да гледа по начина, по който гледа Еда, разбираше ги, Еда като й помагаше беше много хубава, а сега 🤯 Не намирам и думи да я опиша вече 😂😂
За втори път ще подкрепя Серкан. И аз като него трябва да пийна или да дойде яйцето на г*за, за да си кажа чувствата, но преди всичко той е мъж. Те не говорят особено за това и няма как да очакваме всяка серия той да й се обяснява в любов и такива неща, не че не го прави по заобиколен и такточен начин, но таз Еда не долавя бе. Дори днес се зачудих къде отиде старият Серкан, онзи, който преди да влезе в офиса всяваше такъв шок, ужас и смут в работниците си? Вероятно появата на звероукротителката Еда е свършила работа и той вече е дресиран, не съм видяла скоро пак такава паника.
Серкане, пий по-често ако ще се пазиш така от Птичия грип.
Айдан, ах тази закъсняла сладурана. Как не разбра, че и света да подари на Еда тя няма да го иска. Радвам се, че й разказа за случилото се в миналото, но на Еда пак не й светна лампата. Май има проблем с окабеляването или захранването, знам ли и аз. Ама Айдан е топ парче.
Мисля си, Еда сега ще се прави на ощипана мома, ще се дърпа и т.н.,обаче ако случайно Серкан изчезне някъде, ако се скрие в някоя тайна къща, щото той две вили има, но ходи в апартаментите на Арт лайфа, какво ще направи Еда? Айше дано направи така... На Серкан му писва да я гони, а тя да го отблъсква, решава и заминава, на никой нищо не казва... Тогава Еда ще го търси, както той нея.
Боже, такъв дълъг пост не съм писала, даже Есе-тата в училище са ми били по-кратки сигурно 😂
Та, държа на обещанието си и за първи път се радвам, че не излезнах права за това кой е под душа. Ще го пусна тук, а щом четеш това - ти, която и да си, почерпи се за здраве и догодина да гледаме малката БамбиБот-ка 🥳

# 428
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен почивен ден Hug

П.С. Благодаря на всички ви за страхотната компания снощи Simple Smile

Последна редакция: нд, 22 ное 2020, 07:45 от mi_si

# 429
Е, да бе.... Целувки, нежност и любов не може, а Еда да си хвърля чантата с гняв на земята  и да чупи с ярост чаши по пода, може.. Серкан да изпие цяла бутилка алкохол /не че не беше сладък моментът/ също може, а загатната  проява на един страстен копнеж и желание на двама влюбени не може...Кое е по-възпитателно и непробуждащо насилие, аджеба?!...   Да им имам турския СЕМ....

Последна редакция: нд, 22 ное 2020, 08:41 от mury9

# 430
Здравейте, слънца!

Няма да коментирам епизода, защото между филма, превода и няколко телефонни разговора сигурно няма да съм точна. Но съвсем точно мога да кажа: - вече съм фен на Айше Кутлу. Убедена съм, че следи отношенията, мненията и упреците към филма. И много умело, с усмивка и самоирония ги вплита в историята. Даже мисля, че умишлено героите имат изявено характерно  качество - много наивен, много добър, много праволинеен, много злобен, много толерантен, много мекушав, много...
Живота е лъжовен и нелогичен. Лъжовен заради разминаването с  очакванията ни, нелогичен заради незнанието на нещата извън нас. Сигурна съм, че в определени ситуации всеки един може да бъде "много" от гореизброените. И още се смея как добре ни го върна с упреците за употреба клишета. "Сърна или кокошка", а?
Гледам прическите и перчемите на Енгин, Серкан и Ефе. Не зная чия е идеята, но сякаш има заигравка и с тях. Така изброени са перчем, по-перчем, най-перчем.
Не знам до къде ще ни доведе тази история, но съм сигурна, че е писана с много любов към нас и с усмивка към живота.

Желая ви много усмихнат и много ползотворен ден!

# 431
Добро утро!

# 432
Добро слънчево утро, момичета! Аз пък мисля, че серията пак беше на Серкан - как я гони на Еда, как хубаво й говори, колко е нежен с нея, как само тя му е в мислите, в действията, даже сладко се напи и как искрено се зарадва кой почука на вратата му, абе сладкиш отвсякъде, как постави на място джентълменски, но безцеремонно натрапницата с перушина! Много харесах сцената между Еда и Айдан - те си стават голяма комбина двете! На масата с квачките бяха пак готин отбор. Много ми е жално за Серкан как се разкъсва между чувството за вина и любовта, която не може да прикрие! Чок кючюк ми беше и на мене тая мокра сцена, преди нея до инфаркт ни докараха от притеснение, пък и защо ли ги приготвих тез халати, то дъжда от вилата на Серкан повече ги наваля, ама хайде! Искам повече Серкан и Еда, ама мисля в другата серия няма да стане! След мъката и драмата от разбирането на истината от Еда, вече пораснала, когато е готова, може би ще разбере Серкан и ще тръгне след него. Двамата заедно ще превъзмогнат всичко!!! Heart Heart
Flowers Sunflower Толкова забавни сте ми, момичета, много се смях с тая кокошка, дето я гонихме, от тортата ще се почерпя днес с кафето! Незаменими сте! Heart

Последна редакция: нд, 22 ное 2020, 09:21 от Ели-mama

# 433
Официално:  

Конкуренцията:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 22 ное 2020, 09:28 от mi_si

# 434
  • Кърджали
Тия турци наистина са ми неразбираеми...
Явно докато Еда не вземе пушка и не тръгне да ррепе Алптекин поне, няма да имат хубав рейтинг

Общи условия

Активация на акаунт