Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 49/

• 24 260
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
А сценаристите ли забравиха, че домът й беше наводнен? Или Селин се е преструвала, за да е около Серкан? Ето това не можах да разбера. Защото домът си й беше наред, като я дадоха там. И на мен ми е интерсно да гледам нейните сцени с превод - първо как ревна пред дома на Серкан, изглеждаше като изпъдено куче (извинявам се на животинките за обидата), после в дома си беше побесняла, наистина извади луд поглед. Не можах да разбера заканва ли се, самосъжалява ли се. Какъв й е случаят наистина?? Обаче Биге продължава да мълчи по отношение на сериала. Все още не качва нищо. Не знам как да го тълкувам това. 🤷🏼
Бърборанке, може би наистина се е преструвала, или след като са оправили всичко умишлено е останала повече от "необходимото" у Серкан. Такива жалки опити да бъде с него, чак нямам думи. Как пък не разбра от дума, не рзабра от погледите му, от ревността му. А уж го познавала най-добре от всички. От всички тя му направи най-много мръсотии, като се започне от първата серия още. Кога ще си отвори очите Серкан не знам. А него не ми харесва да го тормозят толкова сценаристките. Направиха го на маймуна вече. Сякаш има някаква вина за случилото се. Искам да видя реакцията на Еда, когато разбере, че любимата и баба стои зад Ефе. И вече нямам търпение за втория фраг и 20 серия.
Алекс, и аз се чудя откъде разбра. Но беше с телефона и преди да се обади на Серкан, може да е звъняла на някого и от там да е разбрала.
Редакция
Бърборанке, вярно, вече спя явно. Забравих за снимката. Лелята позна и навърза нещата. Май трябва да лягам вече.

Последна редакция: нд, 22 ное 2020, 00:09 от blue`

# 406
  • София
Ооо, сега като видях превода на Алекс на сцената, в която Еда се правеше, че е на купон, а Серкан беше пред дома й - много съжалявам, че не е чула тези думи. Той досега не беше й казвал “обичам те”. Което си е бая повече от “лудо влюбен съм в теб”. А и всичко останало. “Липсаш ми. Ревнувам те. Искам те. И съжалявам за всичко.” Много искам Еда да чуе всички тези думи от Серкан. Заслужава да ги чуе. А Серкан заслужава най-после да чуе признанието на Еда, нещо от сорта на: “Аз те обичам още повече, Серкан Болат.” ❤ Шампанско няма да ми остане, когато тези двамата се съберат след цялата тази мъка. Когато хубаво се нацелуват, напрегръщат и си кажат “обичам те” един на друг. 🥰

Аз ще използвам активно  предстоящите Коледни промоции, за да се заредя с голямо количество шампанско, защото се опасявам, че ще има да почакаме доста до този момент (хубаво се нацелуват, напрегръщат и си кажат “обичам те” един на друг)!  Докато късаме нерви с приятелката от детството, колко шампанско ще отиде от мъка!  

# 407
  • София
Алекс, във връзка с това: “Продължавам да не разбирам обаче как от статията Селин навърза, че става дума за Еда... Нали сега фамилията й е сменена.” Мисля, че заради снимката на семейството на Еда - там беше и лелята. И навърза нещата. Благодаря за превода! Но още не съм сигурна как да приемам думите й. Сега какво - ще се бори за това, което иска ли? Демек за Серкан? 🤔 Дано не. Колко пъти трябва да я отхвърли, за да схване, че шансове там няма?!? А и не вижда ли това, което всички виждат - любовта на Серкан и Еда е неприкосновена. Най-малко тя ще я развали. Глупава жена!

nrgmama, ние тези целувки най-вероятно няма да ги видим така или иначе, че СЕМ Турция гледа, а чичо Алтан е скръндза. 😅 И все пак да доживея момента да се съберат... но си права, че дотогава пак ще отиде сума ти алкохол покрай приятелката от детството. Здраво ни лази по нервите. Направо не доумявам как може да е толкова жалка?!

# 408
На снимката има 4 души - може би е познала Айфер, аз не мога да преценя кои са хората но може да са Айфер, брат й, снахата и Еда като дете. И да е познала Айфер.

Кой ли й е казал "Контролирай всичко.Всички чувства, желания, всичко премълчавай.Но стига вече. Стига!Защо! Защо? Защо? Нищо което искам не се получава. "

# 409
  • Кърджали
Аааа, може...Никога не съм обръщала внимание на снимката..

Сега гледам едната сцена и един коментар ми хареса..
1. Дори и пиян, човека само Еда, Еда повтаря..
2. Като е пиян успява да отреже Селин много по- добре отколкото трезвен
3. Много добре играе...

Као цяло голям  кеф пада как Серкан отпрати Селин...
Ама тя не разбира от дума
Че и се правеше пред Еда на приятно разсеяна. И тя н ебила разбрала защо я бил повикал Серкан след като Селин е там и какво ще правят тримата. Добре, че Серкан и напомни че шофьора я чака долу...

Кукличке, това са нейните думи като чупи тамV Явно е израстнала с мисълта че при нея всичко трябва да е под неин контрол, идеално и да се съобразява с другите.
Малко в повече и дойде. Ферит и каза че си има гостенка, Серкан я отпрати...
Но пред грешна врата реши да не се съобразява...Там ясно беше казано кой само може да чука.

# 410
Алекс, благодаря за превода Flowers Hibiscus
Официално Бърборанка се оттегля от защитата на Селин JoyJoyJoy
Явно са решили да вкарат психо елемент,  да има драма,  сега очаквам някакви големи гадории от Селин в следващите епизоди. Smiling Imp

Едит: сетих се какъв цитат й отива на Селин в момента „Неизразените емоции никога не умират. Те биват погребани живи и впоследствие се проявяват по много по-грозни начини.“
Зигмунд Фройд

# 411
  • София
На снимката има 4 души - може би е познала Айфер, аз не мога да преценя кои са хората но може да са Айфер, брат й, снахата и Еда като дете. И да е познала Айфер.

Кой ли й е казал "Контролирай всичко.Всички чувства, желания, всичко премълчавай.Но стига вече. Стига!Защо! Защо? Защо? Нищо което искам не се получава. "

Точно така, видя снимката с четиримата! Същата снимка показаха и когато Алптекин научи, че името на момичето на загиналото семейство е Еда! В първия момент не искаше да повярва на съвпадението, но видя снимката, позна Айфер и разбра, че наистина това  е Еда (еп. 12)!

В ляво, с червена блуза е Айфер!

# 412
  • София
Момичета, и аз ще лягам вече. Удоволствие беше за мен да споделя вечерта си с вас и с любимия ни сериал. “Парти в събота вечер” вече придоби ново значение за мен. ❤

Лягам си с положителни мисли за рейтинга, който ще излезе утре. И аз се надявам на около 8, искам най-после да си отдъхнем. Стига сме го мислили вече и да се наслаждаваме само на хубавия ни филм.

Игиджеляр! 🌙

# 413
И какво се оказа Еда позна храната на лелята? Аз не схванах какво точно се случи в сцената с ресторанта.

# 414
Мили Алекс и Али, много благодаря за преводите! Бъдете винаги здрави, обичани и много щастливи! Sparkling Heart

Момичета, провеждам следната анкета, за да се разнообразим. 😎 Имам два въпроса към вас и искам да чуя отговорите ви. Особено на първия и особено отговора на Налбантова. 😂

Въпрос 1: Какво точно се случи под душа според вас?

Въпрос 2: Дайте предположение за рейтинга утре. Аз залагам на 7.84 в тотала и сме 100 про първи. 🤩

Бърборанке, имало е нежности и ласки, но ще ни ги покажат като спомени по-късно.

Надявам се рейтинга да бъде над 7! Ако е повече, ще съм много щастлива!

Изтръпнах и аз като чух как Селин си предлага помощта на пийналия Серкан. Много ми хареса усмивката му, когато я посрещна на вратата и думите му: "Само ти почукай на вратата ми, Еда Йълдъз!".

Утре ще чакам с нетърпение да гледам, с каквито и да е субтитри, за да се насладя отново на прелестните Еда и Серкан!

Интересно ми е кой ще познае рейтинга!

Хубава вечер и сладки сънища!

# 415
  • София
Мики (надявам се може така, по-накратко), сега видях какво си писала - да, официално се оттеглям. Отстъпвам мястото на друга, ако иска да защитава Селин - да заповяда. Аз бях дотук. И моето търпение се изчерпа. Таз особа успя да убие всякакви надежди у мен за промяна към добро. Напаст абсолютна. Имам македонска жилка, btw, едната ми баба е македонка, та... събудят ли макето в мен, лошо им се пише! А то по принцип спи дълбоко, смятайте! Селинката успя обаче. 😅

# 416
Алекс, и н амен това ми беше един от най-готините моменти от епизода. В първия момент като нарече перушината Еда и настръхнах, викам край, отиде зян момчето, но нееее, железен е РоБо. Много е гадно това, което ще напиша, но така искрено се зарадвах като я изгони Серко. И то пред Еда. Направо ми напълни душата.
Мира, много хубаво преплита Айше нишките. Нали песента си му я нарече Еда. И да, Серкан сега ще я чака да отиде и да почука на вратата му.
Мики, обожавам цитатите ти, винаги са точно на място. Допълвам си колекцията редовно с твоите.
Кукличке, май избираха кетъринг фирма за някакво събитие и Еда като позна храната намекна на Айдан. А мамчето веднага се задейства. Обичам я тази Айдан. Супер е Неслихан.

# 417
  • Кърджали

Пиян от любов

Серкан: Да, Еда…Ти и аз..най-накрая ще говорим..Еда Йълдъз
Еда: Защо си така, казвай
Серкан: Това какво е пък?
Еда: Защо си така?
Серкан: Как? Казвал ли съм ти някога?Ти си най-скъпото нещо за мен.Тоест…Да, най-скъпата си ми.По-скъпа от всички други.да..Оф, ужасно нещо /смесил уиски с кафе/
Еда: Трябва ли да те накарам да се подпишеш под тези думи?Нали така ми беше казал..Спомняш ли си?
Серкан: Аха..Аз..аз помня всичко.Този ден..не не, момент.Този момент…момент . За да остана в този миг завинаги бих дал всичко. Помня.Това е много гадно /още тъпо и упорито пие уискикафето/…Това да ми го дадеш е много лошо…Какво е това…Така..Затова ти на мен..Винаги ми вярвай.Вярвай … Аз…Вярвай..
Еда: Какво да правим? Дали да не се измиеш малко?
Серкан: Еда, ние трябва да говорим.
Еда: Добре.
Серкан: Затова да поговорим.Моля , седни.
Еда: Добре, ще говорим.Но първо да ти помогна да се поизмиеш малко…Хайде ела
Серкан: Горе
Еда: Хайде
Серкан: Спалнята ми е горе
Еда: Ела..Ще се измиеш малко и ще поспиш, Серкан.Хайде Серкан
Серкан: Ти разгледа ли къщата?
Еда: Серкан..Ела, ела..Тежък си..VДобре … Ама си тежък
Серкан: Ти нали ме държиш
Еда: Боли ме гърба, внимавай..
Серкан: Стълбите…

Не се оплаквайте, цели 30 секунди са под душа

# 418
  • In the light side of the Moon!
Опитвам се да преведа сцената когато Еда отива по Серкан, ама не мога да си отлепя очите. А иначе хич не харесвам пияни мъже.... Дори моя като се напие ме дразни... А тук ми  се разтичат очите...В мен ли е грешката...Или в мъжа...
В пиянството 😂😂😂
Всеки си има различно пиянство! И аз не понасям подпийнали дори, че камо ли пияни! Ама на Серкан пиянството те кара да се влюбиш в пиян мъж 😂😂😂

Започвам да ви чета че имам 43 отговора 🤗

# 419
Минавам да кажа мерси за темата и отлитам
А иначе не съм доволна аз никак ама нейсе!

Общи условия

Активация на акаунт