Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 49/

• 23 942
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
  • Кърджали
Снощи преди да си легна случайно ми попадна цитираната статия. Явно е писана от някой радикален журналист за радикална медия защото чак ми стана смешно - снимки имаше, но всички бяха цензурирани, защото я се вижда коремчето на Ханде /Еда я са кадри от целувките им. Смешно работа за мен...
А самата статия е писана май веднага след излизането на серията с бебето, където нали Серкан имаше съмнения че Еда може да е бременна. Та това било незаконното бебе.. Статия писана без да е гледана серията явно... Не знмс, в Турция нещо много им пречи този сериал, защото чрез ден ми излизат новини как го очаквал финал, как бил неуспешен, провал.Ама тази статия беше върха на сладоледа... Промиване на мозъците, незаконни връзк, срам, не знам си какво. Щото е много срамно, че има и сериал, който е позитивен, показва люкакви трябва да бъдат жените (уверени, успешни, уважавани, обичани), няма мъже дето да крещят наляво надясно, няма пистолети, убийства, актьорите са усмихнати, съвременни, широкоскроени...
Започвам да си мисля че когато този сериал приключи някои медии в Турция празненство ще правят. Но и ми е ясно защо няма нужния рейтинг - хората, които мислят ксто тези "журналисти", по-религиозните, да не кажа вече радинаюизирсни (за съжаление вече и в Турция не са малко)  никога няма да си го пуснат да го гледат...

Добро утро от мен.
Един усмихнат понеделник да имаме

# 616
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един страхотен ден и само положителни емоции Hug

Ново от сета Simple Smile

# 617
Добро утро, романтични момичета, младша и старша възраст  Simple Smile
Цитат
Хората вече не толерират телевизионни сериали, които се излъчват срещу обичаите и традициите на турското общество, насаждат еврейския манталитет в турското общество и се опитват да им измият мозъка.

Снощи, полузаспала, не съм обърнала сериозно внимание на някои фрази от т.нар. статия.
За еврейски или европейски манталитет става дума? Rolling Eyes  Цитираното звучи направо като една пропаганда от 30-те години на миналия век. Confused Да се надяваме, че такива писания ще предизвикат и контра реакции.

# 618
  • София
Добро утро, момичета!
Да ви призная... тази нощ хич не съм спала. Сънувах някакви гадории. Будех се постоянно, после не можех да заспя. Изморена и изтормозена се чувствам сега. А ме чака доста динамичен понеделник. Нищо, ще издържа някак си. Wink Тази статия ми бръкна в здравето, признавам си. Мислех, че е измислена и преувеличена. А тя - истина била. Че и слухове за финал имало доста често, казва Алекс. Какъв им е проблемът на турците с този сериал?? Съвсем се отчаях. То е ясно, че, ако рейтингът ни падне, ще ни спрат. А натам отиват нещата. Много ми е тъпо и тъжно. Слагам розовите очила, дето Меги ми ги дава и дано оправят положението... И пак ще повторя - за мен този сериал е глътка свеж въздух покрай случващото се в момента. Грехота е да пишат срещу него и актьорите. Срамота. Започвам да се разочаровам от комшиите и да ви призная, отщява ми се да им гледам сериалите и подкрепям индустрията. И съвсем сериозно се заричам, че, ако провалят този сериал и приключи преждевременно, ще е последният турски сериал, който гледам. Ханде и Керем ще намеря къде да си ги гледам. Дано и те намерят къде и как да се развиват, особено Керем, щом не ги дооценяват. Ах, ядосах се! Жлъчно ми започва свдмицата, но на вас желая много усмивки и позитивни емоции.

# 619

Туитър - "Вестник „Yeni Akit“ е реагирал възмутено на сериала „Почукай на вратата ми“, наричайки го срамен и позорен. И от изданието са цензурирали роклята на Ханде, не отговаряла на моралното поведение"

Добро утро, романтични момичета, младша и старша възраст  Simple Smile
Цитат
Хората вече не толерират телевизионни сериали, които се излъчват срещу обичаите и традициите на турското общество, насаждат еврейския манталитет в турското общество и се опитват да им измият мозъка.

Снощи, полузаспала, не съм обърнала сериозно внимание на някои фрази от т.нар. статия.
За еврейски или европейски манталитет става дума? Rolling Eyes  Цитираното звучи направо като една пропаганда от 30-те години на миналия век. Confused Да се надяваме, че такива писания ще предизвикат и контра реакции.

Последна редакция: пн, 23 ное 2020, 08:30 от mi_si

# 620
Това вече е преувеличено и ми звучи като вид саботаж! В МГ бяха къде-къде по-разголени и Джан и Йозге и такива коментари не е имало.. смешно е! Явно сериалът е твърде добър и се чудят как да го свалят, за да не застрашава по никакъв начин любимите им исторически дизита.

# 621
  • София
Ааа, не! Бясна съм. Тези “журналисти” подиграват ли се с нас? Да ви кажа ли каква статия очаквам след последния епизод - че живее с една жена без брак, ама това не му стига и кани втора. Друго си е законен харем, нали. Че е и пиян на всичкото отгоре. Влизат дори в банята заедно. И елека му съблича, представете си. Сигурно ще обвинят Керем, че е такъв в реалния живот. Ама нормално. В Щатите това е научил. И статията ще завършва с Керем Бурсин за нищо не става, да си ходи в Америка. Как мразя тесногръди хора с промити мозъци!!! Които определят съдбата на нашия сериал. Честно казано, вече си мисля дали вместо честитка до Ханде, да не подготвим едно писмо до Фокс относно сериала и огромния смисъл от него, което да изпратим къде ли не - на продуценти, на Неслихан (че тя чете и се вълнува, щом споделя) и т.н. Ще им го напишем на турски, че да ни отразят. На английсли могат и да не ни. Как си позволяваме да пишем на международен език, вместо на техния собствен. Сакън. Олмаз. Кажете сериозно, занимава ли ви се да подготвим едно писмо до Фокс? Ако не друго - поне да си направим душевна ч*к*я, както се казва. В писмото няма да има цензура. Wink

# 622
Като гледам непукизма на продуцентите, ми се струва, че много добре са си "вързали гащите" с неустойка ако ги спрат преждевременно, и то за милиони Simple Smile. Карат си я бавно, не им пука, че ги обвиняват, че нямат изявен злодей, и са доста"захаросани", не прибързват с действието - бавничко. Което говори, че те са сигурни, че ще си завършат историята с логичен край. Все пак сериала е продаден в много страни, има договори. Фокс да не е луди да дават пари, като могат да вземат някой долар или евро. Затова ни преместиха в събота, да не им пречим много много.... Така, че споко .... ще ни бъде ... Simple Smile

# 623
  • София
Сега е моментът да ви кажа, че с приятеля ми сме съдружници в продуцентска къща. Наистина е много важно как са оформени договорите. От опит казвам, че продуцентите са големи лисици. Ако знаете какви неща знам за конкуренцията. Ама това е друга тема и касае нашата страна. И все пак - ако са голяма продуцентска къща (че в Турция не ги знам), сигурно биха имали стабилни договори. Но вижте МГ как го спряха от днес за утре и то точно заради цензура - а Голд филмс им бяха продуценти, които мисля са големи. Но дано си права, ми_си, това е някакъв лъч светлина в тунела.
Като гледам непукизма на продуцентите, ми се струва, че много добре са си "вързали гащите" с неустойка ако ги спрат преждевременно, и то за милиони Simple Smile. Карат си я бавно, не им пука, че ги обвиняват, че нямат изявен злодей, и са доста"захаросани", не прибързват с действието - бавничко. Което говори, че те са сигурни, че ще си завършат историята с логичен край. Все пак сериала е продаден в много страни, има договори. Фокс да не е луди да дават пари, като могат да вземат някой долар или евро. Затова ни преместиха в събота, да не им пречим много много.... Така, че споко .... ще ни бъде ... Simple Smile

# 624
От рускините го откраднах това съобщение преди малко:
" Стана известно че вдигането на рейтинга от последния епизод е позволило на канал FOX да продължи договора за сериала до 26 серия.  До преди това почти висели на косъм."

# 625
Ще ми докарате инфаркт, ей, после ще мв пишат Корона 😒
Пуснах го пак, само и само да гледам и да псувам силно на глас, ако се наложо!!!

Псувай на воля ....ей ,това пернатото повече от нахално !!!
Перфектен "трезвен " Серкан....иска ти си всеки ден да е "трезвен " за  лек и слънчев ден !
Ефе и Серкан с перчем сърф вълна .....

Ефето да не е брат близнак на истинския  ЕФЕ ?!?!?!

Кате, самоцитирах се с това съмнение  .А и продължава да  ми е странна връзката с Мардинската "феодалка ". до толкова ,че си залага  авторитет ,кариерата ?!?!?! Да се е продал за наследството ......А и тази снимка ?!?!?! Неприятно  изненадан остана от тиражирането на случая в EU

# 626
Отново като опит за измиване на мозъци на младите хора, незаконните връзки извън брака, изкривените взаимоотношения и сцените на голотата предизвикаха възмущение в обществото. Усилията на телевизионните сериали, които нямат никаква особеност по отношение на сценария, да измие напълно мозъка и да унищожи моралната структура бяха отразени в резултатите от рейтинга.
Въпреки че поредицата, която се очаква да направи финал, беше преместена от сряда в събота, тя не може да надмине 8-мо място.

Това все едно не е за нашият сериал - в Почукай на врата ми няма изневери, няма сцени на голота - бяха облечени в банята! Impс дрехи, зад облак пара, и дори целувка нямаше...Frowning1 А преди това бяха зад завеси, пак облечени, в леглото пак облечени....Close

Какво значи изкривени взаимоотношение - нали все пак филм трябва да става, в кой сериал няма някакъв конфликт? Или аз не разбирам.
И какво е незаконна връзка извън брака? - Серкан не е във връзка с нито със Селин, нито с Еда, че да кажем е изневерил на едната или на другата? Ама и в крайна сметка - в представите на Серкан, Селин беше приятел и съквартирант, а не незаконна връзка Rolling Eyes и живяха 2 дни заедно,  в които почти не се засичаха в апартамента - не е имало нищо тези два дни между тях, въпреки, че той ако беше поискал щеше да има. Imp

Освен това той беше сгоден за пред хората с Еда до този епизод включително! Neutral Face Тъй че дори и да предполага турският зрител, че може да е имало сцени на голота (които ги нямаше... явно този, който е писал този анализ не е гледал епизода Sad) Серкан и Еда си бяха в официална връзка. Тъй че и тук не може да става за незаконна връзка... Rolling Eyes

Което ме подсеща, че след 20 епизод, като хвърлят пръстените  официално дори и облечени сцени зад завеси, зад пара или от хеликоптер снимани - няма да видим Sob
В незаконно съжителство преди брака бяха Феро и Села, той пък на сватбата се отказа. Еда се нанесе у Серкан и имаха фалшив договор за годеж. Какво да говорим пък за тез къси поли и разходки по ризи на Еда и на жените от сериала!!!??? Освен това всички помислиха Еда за бременна - ех, и това ако не развращаване на младежта и промиване на мозъци, направо друго не знам какво е!!!!???? Как ще може непоквареният зрител да изтърпи това, друго си е да има един мъж на място, които си разплаква жената всекидневно, че е погледнала някой непознат не както трябва!!! Какво се чудите, момичета, това си е нашият сериал, не знам другата седмица не на 8 може извън десятката да е по тази логика!

# 627
Снощи преди да си легна случайно ми попадна цитираната статия. Явно е писана от някой радикален журналист за радикална медия защото чак ми стана смешно - снимки имаше, но всички бяха цензурирани, защото я се вижда коремчето на Ханде /Еда я са кадри от целувките им. Смешно работа за мен...
А самата статия е писана май веднага след излизането на серията с бебето, където нали Серкан имаше съмнения че Еда може да е бременна. Та това било незаконното бебе.. Статия писана без да е гледана серията явно... Не знмс, в Турция нещо много им пречи този сериал, защото чрез ден ми излизат новини как го очаквал финал, как бил неуспешен, провал.Ама тази статия беше върха на сладоледа... Промиване на мозъците, незаконни връзк, срам, не знам си какво. Щото е много срамно, че има и сериал, който е позитивен, показва люкакви трябва да бъдат жените (уверени, успешни, уважавани, обичани), няма мъже дето да крещят наляво надясно, няма пистолети, убийства, актьорите са усмихнати, съвременни, широкоскроени...
Започвам да си мисля че когато този сериал приключи някои медии в Турция празненство ще правят. Но и ми е ясно защо няма нужния рейтинг - хората, които мислят ксто тези "журналисти", по-религиозните, да не кажа вече радинаюизирсни (за съжаление вече и в Турция не са малко)  никога няма да си го пуснат да го гледат...

Добро утро от мен.
Един усмихнат понеделник да имаме

Правилно ! Не е вследствие на ЗАКОННО изнасилване .....

# 628
Туитър:
Неофициално: Според бразилките, тяхната страна е закупила 35 епизода (оригинални) за излъчване в местните канали. И се водят преговори за втори сезон - догодина Wink

# 629
  • Кърджали
Зарежвтв тази статия, не си заслужава да я коментираме (макар че и аз я коментирах) и да си разваля е настроението. Вярвам че канал, продуценти, екип са наясно какво правят, знаят какъв риск са поели и ще си правят каквото си знаят. (под риск имам предвид, че са били наясно започвайки проекта, че правят нещо нетипично за тв индустрията в страната и може да се разбият в дебела стена). Този сериал е правен за да привлече съвременно мислещи те хора в Турция и зрителите по света. Не напразно липсват типично за дизитата махленски истории, клюки, жкъчни свекърви, селски бейове, музиката е англоезична ( а тази, която все пак прозвучава на турски е специално подбирана.). Дори бабата предполагам нарочно не е включена досега, за да може да избистрят хубаво образа ѝ и да поберат добре актрисата ѝ. Щото какво от това че е от Мардин, очаквам да се появи една уверена жена, богата, стилна. Какво като е баба, няма да дойде със шалвари (за техен, зрителен ужас). Възхищавам им се на образите, които с изградили досега, колкото и да ме дразнят някои от тях. Дори главния герой, Н който уж целия свят трябва да е в краката му, на моменти е неуверен в себе си до степен да искаш да го погалиш по косата и да му кажеш "ох, милипкият ми, няма нищо, като пораснеш ще се научиш" 🤣 А свекървата дето трябва на всяка крачка да обижда Бъдещата снаха, се е захванала да я събира със скъпоценния ѝ син. Бащата е пълен мухльо ( представете си ужаса от това в едно силно патриахално общество, където думата на мъжа е закон). Какво да му харесат... 🤣🤣🤣
А да, и актьори, които да обръщат такова внимание на зрителите си. Честно, голямо впечатление ми прави това ( признавам не следя много актьори в Интернет освен нашите и не знам другите дали правят така). Но страшно хубаво впечатление ми направи онзи ден когато Сарп и Анъл изкараха половин--почти час нателефона в лайф с зрители от цял свят. И непрекъснато ведри, опитващи се да намерят какво да кси кажат със всеки, независимо от възраст и народност. А можеха да си седят в каравани те, да си пият бирата и да не им пука. Лайфовете на Ханде и Керем също са изключително зареждащи.
Тъй че за нас остава да им се радваме (докато от канала им дават тази възможност), да гледаме нещо качествено, ведро.
Нека на които медии им пречат да и пишат. Значи все пак са им привлекли вниманието. Не са безлични, безразлични.

Общи условия

Активация на акаунт