А самата статия е писана май веднага след излизането на серията с бебето, където нали Серкан имаше съмнения че Еда може да е бременна. Та това било незаконното бебе.. Статия писана без да е гледана серията явно... Не знмс, в Турция нещо много им пречи този сериал, защото чрез ден ми излизат новини как го очаквал финал, как бил неуспешен, провал.Ама тази статия беше върха на сладоледа... Промиване на мозъците, незаконни връзк, срам, не знам си какво. Щото е много срамно, че има и сериал, който е позитивен, показва люкакви трябва да бъдат жените (уверени, успешни, уважавани, обичани), няма мъже дето да крещят наляво надясно, няма пистолети, убийства, актьорите са усмихнати, съвременни, широкоскроени...
Започвам да си мисля че когато този сериал приключи някои медии в Турция празненство ще правят. Но и ми е ясно защо няма нужния рейтинг - хората, които мислят ксто тези "журналисти", по-религиозните, да не кажа вече радинаюизирсни (за съжаление вече и в Турция не са малко) никога няма да си го пуснат да го гледат...
Добро утро от мен.
Един усмихнат понеделник да имаме