Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 49/

• 24 031
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
  • Кърджали
Централна емисия новини през уикенда е цьлото

# 76
  • Плевен / София
Започваме....
33 Потребители и 88 Гости преглежда(т) тази тема.

# 77
  • In the light side of the Moon!
ох, успях...... ето ме....
сега, ако вземе, че и линка тръгне да върви, ще стане супер!!!

Благодаря за новата темичка.
Пожелавам ви много допамин и предварително благодаря на Алекс за превода!

# 78
Айде още една потребителка Grinning
Хелоу къзлар Hug
Гале Hug , мерси за новата къщичка Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose

# 79
Ние сме !!!

# 80
Почвамееее

# 81
  • София
Безпроблемен нет на всички! Вълнуващ епизод и първи по рейтинг всяка събота от днес нататък! Почвамеееее!

Предварително благодаря на двете ни преводачки - Алекс и Али!!! ❤

Скрит текст:
Ето как съм се заредила да гледам тази вечер:

Домашна бисквитена торта и домашно вино от арония - празник е! 🥳

# 82
Мики, предупредил съм го че в 7 сядам да гледам филм. Такива предупреждения рядко казвам, дано схване, че положението е сериозно...
Сега слагам да вечерят и слагам слушалките. Само по инерция ще отговарям на малкия " да, мамо и това ще ти купя" (ако го и напиша по някое време докато превеждам не се учудвайте 🤣🤣🤣🤣), че в момента е на вълна да иска да му купя всяко нещо което диги по телевизията и ако не мй отговоря положенитвлно не млъква Добре че после не си го и търси купено, че парите на Серкан Болат няма да ми стигнат...

Алекс, все едно говориш  за моите деца , в момента  и двамата са на същата вълна Joy казвам добре , ще купя и млъкват. Засега не си търсят обещаното,  ама и то редовно сменят рекламите по тв  , идват нови неща Joy

Бърборанка,  чудесво си се заредила, аз правя палачинки за децата, да , знам че е вечер Joy

# 83
Почвааа! Аз съм на линия и ще превеждам където мога да смогна! Приятно гледанее!

Уви, надявах се, че няма да има реклами, но ще почакаме още 15 минути Frowning1

# 84
А?! Може ли да почне с леглото и чаршафите още на втората минута беее Triumph Не съм чула някой да има мерак за реклами Joy Joy

# 85
  • Кърджали
Бре почна и реклами....
то така и озет да имаше кво тая....

мики, поне да знам, че не само вкъщи е така.... Знам че е някакъв период, ама на неговата възраст каката не беше чак толкова така.. Това не млъква... Пон еми е обещал да ми купи Макларън да го карам на градина и училище...

# 86
И аз съм на линия🥰🥰🥰 Безпроблемен нет на всички

# 87
От продуцентите Simple Smile

Али, и на теб едно огромно БЛАГОДАРЯ Hug

# 88
  • Плевен / София
Мики...кажи речи сме вече почти 150...
35 Потребители и 107 Гости преглежда(т) тази тема на първите реклами...Те да не ни ги пускат през 5 минути....
А?! Може ли да почне с леглото и чаршафите още на втората минута беее Triumph Не съм чула някой да има мерак за реклами Joy Joy
поне да даваха Серкан на това легло....

# 89
  • София
Моля ви да публикувате сайта за онлайн гледане....За пръв път влизам и ще съм благодарна.

Общи условия

Активация на акаунт