Добър ден бамбини 
Ееее, не ни е чак толкова лош рейтинга, добре е като се има предвид, че сме в нов ден и публиката в събота си има вече започнати сериали, но щом се покачваме значи имаме и нови зрители, ще ни харесат и други

Алекс, в началото гледах само картинки и нищо не разбирах, а сега благодарение на теб епизода има смъсъл

Откъсите, които ни преведе са толкова хубави

Сцената при коня, така силна, тръпки ме побиха, ах тази Айше, как хубаво ги пише тези редове
, караме да ѝ простя, че ни даде само много малко мигове на щастие, взаимна свързаност и интимност за всичките 20 епизода. Милия той, забрави да работи от това да я гони да говорят, все говорят, а пък нищо май не казват

Алекс, така е той знаеше, че тя не го чува и затова ѝ каза всички тези думи, как хубаво ги нареди, тя пък се притесни да не би да не е чула нещо важно, например, че му липсва/пак благодарение на теб го разбрах/. Карат ме да се усмихвам

Откъса от книгата - вълшебен, трудно е човек да си представи как друг, би могъл да бъде на негово място и с неговата любима

"Затворена кутия" - много ми хареса аналогията със Серкан, която Еда даде,но тази кутия е затворена само за инцидента от миналото, за нищо друго. Така умело Еда успя да открехне капака на кутията, че Серкан няма стигане по показ на чувства и обич към нея, макар и посвоему. Както, разбира се и Еда към него. Радвам се, че стигнахме до момента в който открито говорят за чувствата си, да си знаят и двамата, че се обичат, че си липсват, че се ревнуват.
Взех да си мисля, че под този душ се е случило нещо повече от сваляне на елек, да видим....., помни той всичко какво се е случило и какво е казал

За пернатата, трябваше да я оставят да плува в уж наводнения си дом, та по този повод да се посмеете с нещо
Сцената с" Почукай на вратата ми Еда Йълдъз", бяха така сладки, имам чувството, че Керем не може да се спре да се смее и така се получи сладкия ухилен Серкан.
Момичета, какво ни остава, освен да пием по един "светъл чай"
, но с розови очила. Хубава неделя
Мда, разбрах що не избързваш с аватара. Разбрах още и, че е имало сърне под душа, а не мокра кокошка. Щях да се задавя с кафето направо, тъй ме напрегнахте при мисълта, ама за радост не сме познали. Шоколада стигна за всички:))