Та ние имаме две целувки от космоса заснети и на всичкото отгоре всяка интиммност е с премеждия заснета -пердета ,конфети ,пара ,дим
И не ме разбирайте погрешно - много обичам Серкан, много му съчувствам, но не мога да си кривя душата. Когато Еда ме подразни с нещо, също съм казвала. Пак ще се повторя - и двамата ги обичам, и за двамата страдам, и двамата понякога ме дразнят и си казвам.
И определено няма да издържа още много серии да са разделени. Максимум още 1-2. Няма да се откажа от сериала. Олмаз! Обаче... скоро трябва да ги съберат и да има някаква промяна в действието. Стига са си играли на котка и мишка. И това омръзва.
И аз като blue се уморих да гледам страдащ и гонещ Серкан. Но... не виждам това да се промени скоро. Еда въпреки всичко не се отказва от него и винаги е там, когато той има нужда от нея. Така че не вярвам да го нарани с нещо, че да се налага да го гони после тя и да му се извинява... 

аз не очаквам Еда да го нарани с нещо, още повече умишлено. Като изключим че го кара да ревнува като луд.
Но той никога не повярва че може да бъде обичан от жена като нея, че тя ще избере него, ще остане с него. И майка му и каза, че всички, които е обичал са го изоставили. Сега след всички тези неща, след болката която ще и причини без да иска, може да се отдръпне сам. Тя нали му каза, че е такъв егоист, че иска само в него да е влюбена, въпреки раздялата им. Може да реши да се отдръпне и да и даде възможност да е щастлива. Нещо подобно ми беше в главата. Но да ги събират вече, че не само ние нямаме нерви и може още фенове ще окапят.
И не ме разбирайте погрешно - много обичам Серкан, много му съчувствам, но не мога да си кривя душата. Когато Еда ме подразни с нещо, също съм казвала. Пак ще се повторя - и двамата ги обичам, и за двамата страдам, и двамата понякога ме дразнят и си казвам.
И определено няма да издържа още много серии да са разделени. Максимум още 1-2. Няма да се откажа от сериала. Олмаз! Обаче... скоро трябва да ги съберат и да има някаква промяна в действието. Стига са си играли на котка и мишка. И това омръзва.
И аз като blue се уморих да гледам страдащ и гонещ Серкан. Но... не виждам това да се промени скоро. Еда въпреки всичко не се отказва от него и винаги е там, когато той има нужда от нея. Така че не вярвам да го нарани с нещо, че да се налага да го гони после тя и да му се извинява... 

Спомням си как в началото, когато се регистрирах и започнах да пиша, четях коментарите ти и все едно бяха излезли от моята клавиатура. Затова сега малко се натъжих, като прочетох, че сериалът не ти носи същите емоции и ти се струва далеч от силните епизоди в началото. Кое те кара да мислиш така? Кое не ти харесва? Какво се е променило за теб? Вероятно и други зрители като теб са загубили интерес и на това се дължи спадът в рейтинга. Затова ще ми е интересно да чуя твоята гледна точка.
Не знам дали не съм пристрастна - заради Керем, заради Ханде, заради Керем и Ханде, респективно Еда и Серкан, но аз не се чувствам така. Харесвам си сериала толкова, колкото и в началото. Все толкова интересен и на сърце ми е. Сериалите с нормална продължителност (около час) обикновено имат по-силни и по-слаби епизоди. Дори такива с кратки сезони. Разбираемо е. (Имам обяснение за това, но ще стане много дълъг пост, затова ще ви го спестя.) А при нас един епизод е цели два часа и половина. Струва ми се трудна задача да няма пълнежи и по-слаби сцени. И при нас със сигурност има такива, въпреки че не съм ги усетила, но, ако тръгна да се вглеждам, сто процента ще скипна някои, ако зависи от мен. Но досега слаб епизод не сме имали (по мое мнение, разбира се). Дори напротив. Всеки епизод очаквам с нетърпение и като свърши, искам още и още. Наистина от тези рейтинги косите ми настръхват. Съвсем сериозно съм се сдухала, че могат да ни спрат сериала и от няколко седмици не съм спряла да се моля на бога на рейтингите. 😅 Хич не е смешно положението, ама от нерви се смея. Толкова съм се пристрастила към сериала и темата, че не искам да свършва (сериалът). Поне не в близките месеци. И съм се впрегнала, че рейтингите все още не са над 5. Гледам, че има и други сериали с рейтинги около нашия, че и по-ниски, които си живуркат, ама кой знае докога. Фокс обаче имат навика да спират летните си сериали с незадоволителен рейтинг. Мисля, че такъв над 5 ни устройва. С 5-6 сме си вързали един сезон от минимум 30 епизода. Ако не успеем обаче да минем 5%, според мен ще сме макс до Нова година. А като гледам вкуса на турския зрител и чета наляво/надясно какво се пише, съвсем се сдухах и очаквам даже да ни падне още рейтингът вместо да се вдигне. Ох... свалила съм розовите очила, това не ми харесва. Лягам да спя. Утрото е по-мъдро от вечерта. Лека нощ, момичета! Прегръщам ви. 🤗 

с дрехи, зад облак пара, и дори целувка нямаше...
А преди това бяха зад завеси, пак облечени, в леглото пак облечени....
и живяха 2 дни заедно, в които почти не се засичаха в апартамента - не е имало нищо тези два дни между тях, въпреки, че той ако беше поискал щеше да има. 
Тъй че дори и да предполага турският зрител, че може да е имало сцени на голота (които ги нямаше... явно този, който е писал този анализ не е гледал епизода
) Серкан и Еда си бяха в официална връзка. Тъй че и тук не може да става за незаконна връзка... 
Препоръчани теми