Какъв крем за лице използвате? – 19

• 75 820
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
много отдавна не съм виждала тази опаковка върху рафтовете

# 181
  • Седмото небе
От новите няма рич и лайт, само един е, но пък не е изключено и тук-там да се намира все още. Но те обикновено стари и нови опаковки, като има и промяна във формулите, рядко се застъпват. Обикновено марките изтеглят от магазинната  мрежа каквото могат.
Иначе околоочния серум и стандартния за лице в кафявото бутилче са ми интересни много. Крема предполагам, че ще ми допадне. А пилинг серума, макар че имам проблем с пипетата на опаковката го харесвам много. Аз обаче за разлика от Бубанка го отмивам, но не след 15 минути както пише на опаковката, а след половин час. Преди него мия с Балеа измиващия гел с Вит.С. Когато изплакна пилинга леко с вода и мина с тампонче напоено с някой от тези два тоника-кожата ми е много гладка и мека. Този руския даже е без алкохол и с много хубави екстракти вътре и е бюджетен. Другия също не е лош и макар, че има алкохол в него-изобщо не щипе и не изсушава:

После кожата ми поема доста повече от Юсерин бустъра с Вит.С, който съм започнала в момента. След него взимам и мятам Дева С-продуктите.

# 182
Кой е измиващият на Балеа Аз ползвам серума за лице с вит.Ц и досега се спогаждаме.

# 183
  • Седмото небе
Ето това е продукта и състава му. С тоя алкохолец, който по принцип избягвам в съставите, хич не ми се нрави много, но ако забележа изсушаване и директно го изоставям в шкафа. Както и ейвънския тоник, той също е доволно “пиян”, засега го ползвам.

Те и без това куп други измиващи чакат ред. Апивита-та ми миличката сигурно плаче, че я зарязах след такава бурна любов. Но сега съм на вълна Вит.С!!!

# 184
Някои дали е дотолкова запознат, че да може да ми помогне. Търся крем за лице, с формула, подобна на Orlane Hydralane Hydrating Oil-free Cream, понеже трудно намирам този крем, а цената в нотино, изобщо не се връзва с цената, от която го взимах от парфимо преди. Изключвам clinique розовия крем, а и като цяло не съм доволна от тях. Търся по-бюджетна версия, за да разбера дали този е крема, направен за моето лице 😆

# 185
Някои дали е дотолкова запознат, че да може да ми помогне. Търся крем за лице, с формула, подобна на Orlane Hydralane Hydrating Oil-free Cream, понеже трудно намирам този крем, а цената в нотино, изобщо не се връзва с цената, от която го взимах от парфимо преди. Изключвам clinique розовия крем, а и като цяло не съм доволна от тях. Търся по-бюджетна версия, за да разбера дали този е крема, направен за моето лице 😆
Съставът на точно този крем не успях да видя никъде. На сайта на  компанията не намерих крема, но други хидратиращи кремове без мазнини са тези, например: https://www.harpersbazaar.com/beauty/skin-care/g5774/best-oil-free-moisturizers/
Гелчето на Клиник имам подарявано и съм дала на сина си тийн - за употреба след продукти против акне, защото за мен не става.Този на The Ordinary може да потърсиш на сайта на Дъглас и да пробваш.

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 11:29 от Light Beam

# 186
Момичета, нали сте доволни от Eucerin vit. C booster? Намерих го на супер цена, а си спомням, че сте го препоръчвали

# 187
И аз търся нещо с витамин C и се чудя между eucerin и този серум

Кое ще препоръчате?

# 188
Момичета, нали сте доволни от Eucerin vit. C booster? Намерих го на супер цена, а си спомням, че сте го препоръчвали
Може ли да споделите къде го намерихте на хубава цена Flowers Hibiscus

# 189
Разбира се! В SOpharmacy в момента има 20% намаление, но в аптеката на Витошка имат три бустера на 50% намаление т.е. вместо 60 за 30лв, защото срока им на годност е до март 2021г
Дали ме разбра, че май лошо обясних?
Ето това струва 30лв
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000030012554

# 190
Да, много благодаря Simple Smile

# 191

Аз го харесвам много. С нормална към смесена кожа съм. Ползвах го цял месец почти всяка вечер . Не съм мазала обилно а леко до попиване.След него ползвах моя си крем. Хубаво усещане дава,леко стягащо, подхранващо.Дори след като свърши кожата ми продължава да е мека и добре подхранена.Започнах да пропущам хидратиращата си маска, която ползвам веднъж седмично. Имам за ползване ампули за лице на Saffee , но по нататък задължително пак ще си взема.

# 192
Здравейте. Имам доста петна от пъпки по лицето. Използвам и киселини в момента, но кой знае каква разлика не виждам. Та, имате ли мнение за това кремче?

# 193
Лавандуловата вода за какъв тип кожа е подходяща? Става ли за чувствителна, с розацея?

# 194
Да, лавандуловата вода успокоява

Общи условия

Активация на акаунт