Какъв крем за лице използвате? – 19

• 75 779
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте, момичета! На 46 години съм. Преди малко ми пристигнаха кремчетата на Nuxe Merveillance- серумът и дневен за нормална кожа. Намазах се веднага и почуствах моментално изгладена. Кремчето обаче е доста мазничко и малко прави кир ефект,според мен за деня не става. Ще споделя мнение по-нататък.

# 586
нанеси по-малко количество и няма да има такъв ефект

имате ли отзиви за марката?
https://douglas.bg/marki/revox-b77-brand

# 587
От скоро имам салицилова киселина и околоочен на марката. Харесват ми. Бих пробвала и други неща на марката.

# 588
  • Бургас
Привет! Имам питане. Маските на Апивита отмивате ли ги след 10 ми, както е в упътването или ги оставяте върху кожата?
Някои отмивам, други не.За дневна грижа ползвам крем на Juvena Skin Energy,/изключително приятен бързо попиващ, ухаещ страхотно и оставящ кожата страхотно хидратирана/ за околоочния контур хидратиращия флуид на Талго и нощен Талго със Силиции.От всички съм доволна и бих повторила пак, кремовете са много качествени, кожата ми е нормална към комбо.Пиша вс. това, че съм ви изпуснала.

# 589
  • Ланкър, планините Овнерог
нанеси по-малко количество и няма да има такъв ефект

имате ли отзиви за марката?
https://douglas.bg/marki/revox-b77-brand
Взех кофеиновия серум, пептидния и околоочния крем. Само пептидния серум ползвам, другите неща много ми пресушиха кожата под очите.

# 590
lora_1, наистина ли кремовете на Nuxe заглаждат фини линии?

# 591
lora_1, наистина ли кремовете на Nuxe заглаждат фини линии?
Втори ден го ползвам и чувствам как ми опъва кожата в приятния смисъл на думата.  Преди имах бежавия prodigieuse boost,но той е за млада кожа и не върши нищо.  Ще видя по-нататък, но мисля че ще има много добър ефект.

# 592
lora, благодаря. А имаш ли наблюдение дали заглажда фини линии визуално поне?

# 593
Започвам с това, че съм на 28г и има сутрини, в които макар и доста поспала, се будя с торбички под очите и подпухнала. Изглеждам ужасно. Някакви съвети?
"макар и доста поспала" е достатъчна причина да се будиш подпухнала и с торбички, ако имаш предразположеност. Съдя от себе си. На събота и неделя, когато спя до късно, се събуждам адски подхухнала. Това не е до козметика, освен ако не си алегрична към някоя съставка.
Овладява се до известна степен с режим на хранене и начин на живот - по-малко сол, достатъчно вода през деня и ограничаването и вечер - час-два преди лягане, повече движение, избягване на алкохол, еднакви часове сън през нощта, .....
Храните с диуретични свойства също имат положителен ефект - салата от червено цвекло, например.
Иначе продуктите с кофеин имат положителен ефект на торбичките и подпухването, но чудеса определено не правят.

Последна редакция: сб, 27 фев 2021, 17:46 от Light Beam

# 594
  • София
Като бях в Истанбул, сутрин на закуска всички туркини бяха подпухнали,включително и ние. Какво беше това чудо не знам,май и климата има значение.

# 595
Някой има ли впечатления от серията uriage age protect и по-конкретно от флуида и околоочния крем? Благодаря за отговорите.

# 596
Ползвам дневна емулсия на Avene Physiolift и A-Derma с фактор 50,също съм доволна и от околоочния крем на Avene Physiolift. Направих и 4 процедури мезотерапия на очи във връзка с повече хидратация в тази област.🌸

# 597
Някой има ли впечатления от серията uriage age protect и по-конкретно от флуида и околоочния крем? Благодаря за отговорите.
В една аптека пробвах околоочният и правеше кир ефект, така и много други кремове, като nuxe червеният и лилавият същата работа, не знам това защо се получава?

# 598
Здравейте! На 46 години съм и за сефте тази година ми излязоха бръчки под очите. Това страшно ме паникьоса и започнах ударна грижа.
Първо накупих серуми с хиулорон и колаген от дрогериите, ефект- никакъв.
След това се зарибих по Нюкс. Имам олиото, Nuxe Prodigieuse Boost,  зелените Nuxuriance (дневен за нормална кожа и за под очи), Merveillance (дневен за нормална кожа и серум). В последствие купих и измиващото олио Reve de Miel. Мога да обобщя-
1.Nuxe Prodigieuse Boost не върши никаква работа.Може би е за млада кожа около 25 години.
2. Флоралното олио има приятен аромат, няма някаква функция, може би по-става за лятото.
3.Merveillance (дневен за нормална кожа и серум)- доволна съм. Особено от серума. Има ефект, поизглади ми леките бръчици около очите и в назалната област.
4. зелените Nuxuriance (дневен за нормална кожа и за под очи)- това е номер 1 според мен. Напълно си заслужават парите. От няколко намазвания има очевадно изглаждане на фините бръчици. Бих повторила именно тази серия.

Купих си и Хиулорон филър на Еусерин за около очите, но при мен не върши никаква работа, по-скоро е продукт за 25-30 годишни. Пробвах черния Лиерак- страхотен ефект, но 80 евро ми се досвидяха, а и от зеления Нюкс виждам значително подобрение по кожата си.

# 599
lora_1, зеленият крем за лице на Nuxe какъв ефект имa - заглажда ли фини линии, изглежда ли контурът на лицето по-добре?
Интересува ме кремът за лице, за очи имам други и съм доволна.

Последна редакция: чт, 04 мар 2021, 13:24 от marigold_

Общи условия

Активация на акаунт