Какъв крем за лице използвате? – 19

• 75 733
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • Седмото небе
Момичета може ли мнение за този комплект?
Скрит текст:
Хубави комбинации има от ID серията. И тази предполагам не прави изключение, зависи дали кожата ти има нужда от точно тези продукти. Както и за типа ти кожа дали ще е достатъчна грижата.
Това желе е леко и хидратиращо, концентрата е за корекция на линии и бръчки (доколкото това е възможно Wink ) Обикновено са Ок самостоятелно само за комбинирана или евентуално нормална кожа. Ако има склонност към сухота, особено сега в зимния сезон и ще се ползва като дневен хидратант, най-вероятно ще има нужда и от лек крем върху него или серум под този микс.
Иначе са големи опаковки и цените им са добри. За мен си струват пробата, стига да се преценят правилно нуждите т.е. да се избере правилната основа лосион/гел/желе и концентрата според това каква допълнителна грижа се цели.
От съфорумките пишещи тук, мисля че Light beam ползваше жълтия лосион+зеления концентрат и може да даде скорошни впечатления. Моя опит е от преди 2-3 години.

# 91
  • Пловдив
И аз ползвам жълтия лосион+зеления концентрат по препоръка на Light beam. Миналата година кожата ми се "роди" с тази комбинация. Зимата имам сухи, лющещи се участъци и лосионът ме спаси.

# 92
Като вземете така да пишете - "жълтия лосион+зеления концентрат"
Кой жълт лосион?
Кой зелен концентрат?

# 93
Ето накратко:

Концентратът се слага в крема/гела за лице, където си пуска определено количество продукт и се смесва с него.

# 94
  • Седмото небе
Ето тези варианти горе се комбинират с концентратите от долния ред

Тониращия обаче не е никак приятен. А и адаптиращия се ефект не мен не ми допадна. Самостоятелно е абсурден, със серум отдолу се свлече. Него го пробвах с оранжевия концентрат.
Как ме подсетихте сега за тях!!! Май ще помисля дали да не си направя някакъв зимен коктейл-примерно жълтия лосион с белия концентрат, ама то пък и серум или крем някакъв ще трябва да им помисля... Sad Не е лесно ей, изкушения дебнат отвсякъде Cry
Сега видях, че Reddish ме е изпреварила Peace

# 95
Благодаря ви много момичета. Досега съм ползвала само хидратиращи серии,а  съм на 32 години и мисля че е време да започна вече нещо по сериозно.Кожата ми е нормална,нито суха нито мазна. И  ако може да ми препоръчате нещо за тъмни кръгове под очите,че от 2-3 седмици очите ми са ужасни.

# 96
Може ли да ми препоръчате кремче за чувствителна и суха кожа? На 26г. съм, с чиста кожа, просто не мога да попадна на точен крем. Винаги ми седят тежко на лицето и дори да са добре в момента на нанасяне, точно след половин час се получава едно лъсване и един мазен слой...

П.с: някой има ли проблем със серума на “L'Oreal Revitalift Filler HA” - след нанасяне така ми опъва кожата, а на моменти ми се и зачервява лицето... Честно казано бях доста по-доволна от серума с хиалуронова коселина на The Ordinary.

# 97
Някой дали е използвал маските на Galenic - термо детокс и охлаждаща почистваща? Интересни са мк като продукти, но никога не съм използвала нищо на марката?🙄

# 98
  • Седмото небе
Лола, видях че явно си ги поръчала Wink после да кажеш как са.
А Joy, ако искате да е пак на Лореал може да пробвате тези двата.

Особено първия на мен ми се превърна в любимец. Втория купих, пробвах и метнах на свеки. Беше ми плътен и тежък. Нищо нищо общо с горния.
Ако дадете повече подробности за марки, които ви допадат или сте ползвали, както и бюджет/ценови диапазон може и по-прецизни препоръки да получите.

# 99
Supergirl, да, реших да пробвам, но мнения няма да са ми излишни. На -50% са в Субра, ако някой иска да ги пробва.
Дават ги 3 маски като ритуал една след друга. Хидратираща си имам, от която съм много доволна, така че нея я пропуснах.
Като ги пробвам ще дадам мнение и аз Simple Smile

Само да вмъкна мнение, че при мен този продукт на Лореал ми докара много подкожни пъпки, но и много хора се кълнат в него. Така че е до кожа, при мен продуктите им за кожа - бяла и декоративна - не ми понасят изобщо.

# 100
Като цяло не държа на марка, нито мога да похваля някой крем, който е бил wow за мен. Може би предпочитам тип “медицинска козметика”, с надеждата за по-добри съставки.
Цена до около 50лв.

# 101
  • Седмото небе
Ееее тогава избора ти е доста по-широк. Ако имаш възможност-посети аптека с читава консултантка на козметика, кажи и какво и до колко търсиш, нека ти дадат няколко мостри и да пробваш. Не се хвърляй на сляпо и без проба, ако има начин. Тук всеки ще препоръча нещо и едва ли имаш желание да купиш всичко. Не си струват и пари хвърлени на вятъра.
За бюджет от около 50 лв с малко проучване може да си откриеш чудесен дневен крем и нощен/или маска нощна. Или пък някой комплект с околоочен. Сега по празниците има и доста сетове с добри цени.
Виши, Юсерин, Нукс, Авен, Биодерма, Уриаж, SVR, Апивита и т.н. всички могат да ти предложат хидратация, че дори и анти ейдж ефект. Възможностите са безкрайни почти и както вече казах- най-лесно ще се ориентираш с няколко мостри.

# 102
Supergirl, да, реших да пробвам, но мнения няма да са ми излишни. На -50% са в Субра, ако някой иска да ги пробва.
Дават ги 3 маски като ритуал една след друга. Хидратираща си имам, от която съм много доволна, така че нея я пропуснах.
Като ги пробвам ще дадам мнение и аз Simple Smile

Само да вмъкна мнение, че при мен този продукт на Лореал ми докара много подкожни пъпки, но и много хора се кълнат в него. Така че е до кожа, при мен продуктите им за кожа - бяла и декоративна - не ми понасят изобщо.
Здравей! Сподели любимите ти кремове, които не водят до пъпки/комедони 😊

# 103

И аз щях да пиша, че от хидра джиниъс  гела ми излязоха подкожни бели пъпки, ужас беше. Подарих го на приятелка, тя много доволна. Това още преди години, като излезе на пазара.

# 104
Нямам много кремове, да не кажа, че всъщност е само 1:
La roche Effaclar крем
Всичко друго, което използвам са маски и серуми, тези които ми се отразяват много добре са следните:
1.Шийт маските на Миша, които са около 4лв в Лили - оризова, лимон и перлена за моята кожа са най-добре. Избистрят тена, подхранват много добре кожата, задължително по 2 на седмица си правя.
2. Серум с витамин Ц на Юсерин - доста икономичен продукт при мен, избистря тена, хидратира, изсветлява петна от лятото, ако са се образували. Ако го усетя недостатъчен използвам т.3 над него
3. Нощна маска Ланейж - попива за секунди. Ползвам я от почти 3 години и не искам да я сменям с нищо. Подхранва, хидратира, без да утежнява, омазнява и/илл запушва пори. Най-голямото бурканче ми стига за повече от година при редовно ползване. Зимата я слагам през вечер, лятото, когато усетя нужда.
4. Розова вода като тонер или за “сандвич” след почистване. Използвам тази на Зоя, доволна съм много от нея.
5. Серум Хиалуронова киселина - обикновено взимам на Ординери. Имат 2 вида, едната е марин хиалурон, която е като вода, много лека. Аз предпочитам другата, но има хора, които казват, че им прави кир ефект. На мен не ми се е случвало.
6. Маска за почистване Ориджинс (черната) и Гламглоу супермъд. Предпочитам първата, почиства прекрасно и не усещам кожата ми да е безобразно изсушена. Втората някой път ми прави кожата по-чувствителна, но то си е описани на опаковката, тъй като е с киселини.
7. Маска Апивита с портокал - идеална, винаги при мен. Кожата е освежена, хидратирана и здрава.

Тези продукти ги редувам, спрямо усещането на кожата ми. Досега не съм имала проблем от тях със запушени пори или нови пъпки.

За почистване използвам олио и после гел-предпочитан ми е Ефаклар. Малко повече изсушава, но с маска после всичко влиза в релси.
Това са ми основно продуктите към момента, имам и още, но тях или още ги изучавам или ми правят реакция с кожата. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт