Какъв крем за лице използвате? – 19

• 75 798
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
  • Sofia
И аз знам за Витошка, но предполагам цените са чувствително по-високи, отколкото може да се намери онлайн.
Последно купувах околоочен на Клиник. В нотино беше 60 лв, а на Витошка с 30 процента намаление стана 65..
А в магазина консултират ли, ако да ще се прежаля.
Честно казано не знам. Звъннах им по телефона да питам дали го имат и пратих синът ми, а аз останах в колата . По телефона бяха супер любезни 😁

# 406
Aз ползвам Moisture Surge и ми е много любим. Фен съм и на естетиката на марката.

# 407
....
Също хидратиращ крем (но е по-лек) е Clinique iD Dramatically Different. Има за различен тип кожа, можеш да ги разгледаш. Използвам го в комбинация със зелен концентрат Clinique iD For Irritation, който успокоява зачервяванията....

Здравей, би ли обяснила зеленият концентрат на цяло лице ли го ползваш и какво количество? В момента не ползвам слънцезащита, концентрата прави ли кожата фоточуствителна?

# 408
  • Пловдив
Зеленият концентрат се поставя в крема или гела (зависи кой вариант си избрала) и се ползва заедно. Т.е при едно изпомпване излиза и крем, и концентрат.
Не мисля, че с концентрата кожата става фоточувствителна.

Ето така изглежда

# 409
В бутика консултират,много са любезни и потърсихме заедно подходящата за мен козметика . Лично съм с добро впечатление. За съжаление наистина се намират и на по-ниски цени по сайтовете,но когато например писах на Нотино да попитам официално за отговор относно произхода на бялата козметика ,отговора беше изключително несвързан и това ме отказа да си купя “по-евтиното” от тях. Така от notos gallery в Ринг мол си взех два продукта на Clinique ,които после сравних със същите купени от бутика на Витошка- ами нищо общо. И да- по-скъпи са там,но поне съм сигурна че са официален представител.

# 410
Здравейте! От много чудене, накрая реших да карам по интуиция и да пробвам продукти. Както бях писала, кожата ми е много мазна с големи пори. На 37г. съм, а за пръв път ползвам анти ейдж продукти, закъсняла съм, знам.
Та, сдобих се със следната козметика:
Eucerin hyaluron filler - нощен крем
Eucerin hyaluron filler booster- за хидратация през деня
Charlotte Meentzen Sebum Reducer day and night - за редуциране на омазняването
Catrice - праймер за разширени пори

Въпроса ми е кое след кое да нанасям? Нощния крем е ясен, но останалите 3 продукта са за през деня и се чудя как най-ефективно ще си вършат работата, защото са доста различни като действие.

Иначе пробвах всичко по отделно и си вършат работата чудесно, за пръв път лицето ми не е мазно, и в същото време не е пресушено до лющене.

# 411
Искам да си купя кремът на Лиерак Премиум, но тук при нас го намирам само в Нотино и в 1-2 съвсем съмнителни сайта. Кремът е скъп и ме е страх честно казано какво ще получа от Нотино. Получавала съм и ментета от тях. Някой да е поръчвал от тях козметика на Лиерак?

# 412
Искам да си купя кремът на Лиерак Премиум, но тук при нас го намирам само в Нотино и в 1-2 съвсем съмнителни сайта. Кремът е скъп и ме е страх честно казано какво ще получа от Нотино. Получавала съм и ментета от тях. Някой да е поръчвал от тях козметика на Лиерак?
https://www.parapharmacie-et-medicament.com/LIERAC-Coffret-Premi … se/p/4/513/45898/ Сайта е проверен и е ок.  Безплатна доставка до Германия код: FOLIE за уикенда

# 413
Сън, ген, вода, храна, спорт, това е важно за хубава кожа и според мен. Аз съм на 29 и кожата ми е мазна. Супер доволна съм от матиращия крем на Филорга Хидра филтър мат.
Имам нетипични за възрастта ми назолабиални бръчки - ген, структура на лицето. Получиха се след повече отслабване след 25г и доста безсъние покрай 2 деца. Има някои неща, които само боц-боц ще оправи.
Ако на 18 бях започнала качествена грижа може би бих намалила проблемните аспекти с едно 30%, но нямаше кой да ми каже Simple Smile
Аз търся хидратиращ серум и слънцезащита за мазна кожа. Препоръчайте нещо.

# 414
Емулсията Капитал солей на виши доста добре матира кожата, даже в един момент и леко я изсушава. 50 фактор е.

# 415
  • Франция
От много години използвам предимно козметиката на Шанел, сериите Hydra Beauty и Le Lift.
Сега реших, че искам да пробвам други марки, и се записвам да ви следя Simple Smile

# 416
Сън, ген, вода, храна, спорт, това е важно за хубава кожа и според мен. Аз съм на 29 и кожата ми е мазна. Супер доволна съм от матиращия крем на Филорга Хидра филтър мат.
Имам нетипични за възрастта ми назолабиални бръчки - ген, структура на лицето. Получиха се след повече отслабване след 25г и доста безсъние покрай 2 деца. Има някои неща, които само боц-боц ще оправи.
Ако на 18 бях започнала качествена грижа може би бих намалила проблемните аспекти с едно 30%, но нямаше кой да ми каже Simple Smile
Аз търся хидратиращ серум и слънцезащита за мазна кожа. Препоръчайте нещо.

Аз сега ползвам АНР на Есте Лаудер (Advanced night repair), на 28 съм. Много съм доволна. Ако можеш да си го позволиш, препоръчвам, ще ти хареса. Икономичен е. За слънцезащита съм с две ръце за 50ти фактор на Биотерм. Той е и хидратиращ.

# 417
Клиник и ЕЛ ползвам от доста време вече. Купувам от Дъглас, бутика на ЕЛ на Витошка, и от Нотино. Съвсем отговорно смея да заявя, че между продуктите на трите места няма абсолютно никаква разлика. Купувам ги от магазина, в който цената към момента е най-изгодна.
Лили_78, все едно си описала моята най-често ползвана грижа Joy
Нова Надежда, капиляри и свръх чувствителност говорят за кожа склона към розацея. Тя може да е мазна, може да е и суха. Пъпки също излизат понякога, но не трябва да се бърка с акне. Клиник ID, за който е писала Лили и при мен действа много добре. Аз ползвам лосиона за много суха кожа в комбинация със зеления успокояващ концентрат. Кожата ми е чувствителна, с капиляри, но суха. Ти можеш да комбинираш с лосион за нормална. Гел четата за мазна са твърде леки за 40+ според мен.
Много важно е и как я почистваш - много меки продукти са за предпочитане. Най-добре - маслено почистване.
Продукти със салицилова киселина също се отразяват добре. И повечето anti redness продукти като цяло.

# 418
  • Бургас
Идвам с проблем, подух се от нов крем. Мисля, че е от хиалуроновата киселина, сякаш съм чела и преди за подобен проблем. По принцип  съм склонна към реакции, но бях зверски отекла и подпухнала и естествено уикенда. Имате ли идея какво да се правя, днес май е една идея по добре, но очите.....естествено утре ще отида на лекар, но до тогава какво да правя? Особено очите и клепачите, вчера бях отекла и под тях доста, а в петъка имах обрив на деколтето, защото и там мажа.

# 419
  • Пловдив
Light beam, ами разпознаваш твоята грижа, защото преди година и половина, когато търсих помощ за сухата ми, белеща се кожа, ти ме насочи точно към тези продукти и с твоя помощ си изградих ежедневния ритуал Simple Smile
Оттогава те "работят" безотказно при мен и са точно това, от което имам нужда. Поради тази причина не спирам да хваля комбинацията тук.

Общи условия

Активация на акаунт