Какъв крем за лице използвате? – 19

• 75 818
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Идвам с проблем, подух се от нов крем. Мисля, че е от хиалуроновата киселина, сякаш съм чела и преди за подобен проблем. По принцип  съм склонна към реакции, но бях зверски отекла и подпухнала и естествено уикенда. Имате ли идея какво да се правя, днес май е една идея по добре, но очите.....естествено утре ще отида на лекар, но до тогава какво да правя? Особено очите и клепачите, вчера бях отекла и под тях доста, а в петъка имах обрив на деколтето, защото и там мажа.
Някакво противоалергично може би, прето вътрешно.

# 421
Идвам с проблем, подух се от нов крем. Мисля, че е от хиалуроновата киселина, сякаш съм чела и преди за подобен проблем. По принцип  съм склонна към реакции, но бях зверски отекла и подпухнала и естествено уикенда. Имате ли идея какво да се правя, днес май е една идея по добре, но очите.....естествено утре ще отида на лекар, но до тогава какво да правя? Особено очите и клепачите, вчера бях отекла и под тях доста, а в петъка имах обрив на деколтето, защото и там мажа.
Някакво противоалергично може би, прето вътрешно.

Ако имаш Алергозан маз или някоя кортикостероидна паста, ще ти помогнат.

# 422
Кларитин съм почти сигурна, че ще оправи нещата веднага. И след това смяна на козметиката.

# 423
Не е от хиалурона според мен, нещо друго може да драэни, екстракт примерно, парфюм.

# 424
Момичета, извинявам се за тъпия въпрос:rolling_eyes:, но Клиник ID не се ли получава голямо количество от продукта и концентрата? За колко време се харчи това чудо?

# 425
  • Пловдив
Концентратът не е голямо количество. Още миналата зима свърши, като съм го ползвала 2 месеца, но не всеки ден. Сега си използвам само хидратанта, от който миналата година остана половината шише.
Аз го използвам само зимата, защото тогава кожата ми става много суха и има нужда от хидратиране и овлажняване.

# 426
Да не би нещо в помпата да не е било наред? При мен концентрата и лосиона свършват едновременно. С една помпа излиза повече от лосиона и малко от концентрата. Слагам по три помпи. Количеството е голямо, да.
Стига ми за около 6 месеца. Слагам само вечер, но редувам и с нощни кремове и може да подведа някой. В момента съм изхабила по-малко от половината от опаковка отворена ноември.
Лятото след слънце също обичам да ползвам вечер.

# 427
  • Пловдив
Хм, много интересно наистина. Уж работи помпата, а концентрата свърши още миналата година. Сега излиза само хидратантът.
Не знам как да проверя - то май концентратът е в непрозрачно флаконче.

# 428
От няколко седмици използвам Хидрабио крем на Биодерма. Чудесно хидратира кожата ми през зимата. Кремът е с много приятна текстура, усеща се мека на лицето.
Скрит текст:

# 429
Здравейте,
за това маслено почистване някакви специални масла ли ползвате? Може ли например бадемово олио(имам налично)?

# 430
Може, бадемовото масло е подходящо.

# 431
Бадемово масло увеличава окосмяването.

# 432
Това не е вярно.
Колко бадемово масло съм измазала по фейса си, още не ми е поникнала брада. Пу Пу. Joy

# 433
Това за бадемото масло и аз съм го чувала, но по едно време като го използвах и аз нямах проблеми, не съм се окосмила повече.

# 434
То този въпрос с бадемовото масло и окосмяването е поредния вечен спор. Но на мен не ми се спори. Да, дават го за растеж, но не води до окосмяване. Wink

Общи условия

Активация на акаунт