Завивам го само до кръста с одеало и няколко пъти съм го оставяла да спи само по боди, но вннас е доста топличко и му беше приятно.
Ние сега се мъчим да го оставяме на дясно да лежи, че от ляво му се е сплескала главичката. Е, няма да ви казвам какво реване пада и се обръща сам по гръб и главата пак на ляво, ако го преместиш, то това означава рев- и така докато не го преместиш в оозата, която ми е удобна. Много мине мъчно, но не искам да си остана със сплескана глава, а и баща ми е толкова настоятелен и методичен, че няма как да не свикне с лежането на дясно😂 по я кога като гледам мъжа ми колко се занимава и как не отстъпва дори и на плач, му се възхищавам. При мен е обратното- започне ли да плаче , на мен ми става мъчно ингузно, че го мъча и се отказвам.
Също за ръцете спрях да ги магам толкова често от устата, защото той плюе бибата и започва пак да ги лапа . Занимава се поне 20 минути да ги лапа, точно да си взема един душ и да се облека.
При нас най- новото е, че имаше истински запек. Два дена не беше ходил по голяма нужда и днес пробвахме с бебешката хигиена, защото се притесних. Изака някаква част твърда, друга нормална и последната беше рядка 😂 сега не знам какво да обяснявам- запек или разстройство има детето 😂😂
Хахаха, много ме разсмя
))Колко е голям твоят юнак?

е с точно по мярка и избрани дрешки е още по-хубав, но май ни е все тая и на двамата в момента за това 😅
той направи 2 месеца сега та се надявам след някоя друга седмица да започне да удължава съня.