🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 11

• 25 732
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Йеее,точно Металика си мислех дали няма да изпее!Бонбонче сладко!

# 436
  • Варна
Ако не ме лъже паметта, Бабата на Металика в Капките избухна на бутона като й се падна...

# 437
Тия от панела всеки път се правят на идиоти.

# 438
Нова Плей не спира да ми прави мизерии твзо вечер и през 2 минути забива. Най-накрая уж тръгна нормално и почнаха реклами. 😒

# 439
И Джуди май ни е попрочел. 😉

# 440
  • Пловдив
Аз пък си мисля ,че уликата нарочно подвежда да си мислят хората че е Турбото та после изненадата да бъде по-голяма. Не е Турбото според мен.

# 441
  • където ми харесва
Баба Яга сама си каза, че е Боби точно с последните улики. За мен той е победител, защото изнесе целия 2ри сезон на гърба си.

# 442
Няма нужда да ни чете, той е в кухнята. Не ми се вярва да не го държат в течение кой кой е.

# 443
Лили, и при мен се е получавало така.

Владо ми е толкова неприятен, не мога да повярвам колко различен беше в Под прикритие и около този период, възрастта личи.

Много се смях с воденето на двамата - Зуека обърка, Геро маха с ръка 😂

# 444
  • В страната на мечтите.
Няма нужда да ни чете, той е в кухнята. Не ми се вярва да не го държат в течение кой кой е.
И аз не повярвах, че нищо не са му казали два месеца и всичко било тайна за него. Още малко ще кажат че и Маги не ги знае.

Бабата ме кефи с избора си на песни. Вече нямам търпение да чуя Металика.

Тази вечер няма ли да има битки? Може и да са казали, ама да не съм слушала внимателно.

# 445
Няма битки, всеки срещу всеки е.

# 446
  • Испания
Геро: "Те имаха липсата на малшанс". Дали се разбра сам какво каза?

# 447
Ужасна песен и ужасно пеене. Май само на Баба Яга ще чакам изпълнението ...

# 448
На Булката много повече ѝ отива да пее по-динамични песни. С тези балади, докато носи каска за мотор и шипове някак си излиза от образа, който трябваше да гради.

# 449
Може да пее, ама...скучно.

Общи условия

Активация на акаунт