🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 11

• 25 693
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Дали е било каишка или камшик има ли значение? Костюмът е меко казано нелеп за такава песен.

Много ми харесва как пее Деската, но няма грам усилие да си преправи гласа.

# 511
  • В страната на мечтите.
Много реклами тази вечер. Вече се чудя дали гледам предаване или реклами повече. Иначе Деси наистина беше скучна. Само бабата ни прави шоу.

# 512
  • Испания
Дали е било каишка или камшик има ли значение? Костюмът е меко казано нелеп за такава песен.

Изобщо се абстрахирах от костюма, когато слушах Хищницата.

А Десислава не понасям. Но всеки с вкуса си.

Много реклами тази вечер. Вече се чудя дали гледам предаване или реклами повече. Иначе Деси наистина беше скучна. Само бабата ни прави шоу.

Както винаги.

# 513
  • София
Десислава със същата песен закрива Mad Secret Concert през 2007-2008. Има го в YouTube.

# 514
Какви са тези тежки кахърни песни, ужас. Дайте малко живец, заспах на трите последни изпълнения. А като чух, че Макарона ще пее и Hurts на Агилера... ми направо да се самоубива ритуално на сцената, то толкоз драма...

# 515
  • София
Ако щете вярвайте, вече забравих какво пя Макаронът. Айде Баба да ни събуди! Коя ли песен е избрал на Металика?

# 516
Да, 2 балади една след друга е много. Май се надпяват днес, забравят, че целта е да става шоу. Хубаво е да има разнородни изпълнения.

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 22:45 от Lilly_85

# 517
  • Испания
Нали затова се предполага, че от продукцията им подреждат последователността на песните!

Тази вечер само Баба Яга е светъл лъч.

# 518
Ако щете вярвайте, вече забравих какво пя Макаронът. Айде Баба да ни събуди! Коя ли песен е избрал на Металика?
Едва ли ще е тази,която пя в "Капките".Която и да е -съжалявам  комшиите ми-ще ги събудя!

# 519
Нищо особено не виждам в Баба Яга. Подскача като младо яре 😄

# 520
Скрит текст:

Изобщо се абстрахирах от костюма, когато слушах Хищницата.

Скрит текст:
А Десислава не понасям. Но всеки с вкуса си.

И аз така, настръхвам от тая песен, направо ме омагьосва, и никакъв костюм не ми отвлече вниманието.

Изпуснах Баба ЯКа в началото и сега, като гледах откъсчето, разкошна е, ама как мята фустите! Добър е тоя под маската, много!

# 521
  • В страната на мечтите.
Да не е Слави  Grinning

# 522
Орлин Павлов?

# 523
Красимир Аврамов?

# 524
  • Испания
Владо Михайлов?

Общи условия

Активация на акаунт