🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 11

• 25 634
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Аз малко не схващам идеята - "Маскиран певец", щом е певец - значи трябва да умее да пее, добре, могат го, кой по-добре, кой по-зле. Но когато са разпознати някои от участниците, защо продължават? Все пак това не е конкурс за най-добър певец? Не трябва ли да остават неразпознатите, иначе какво му е интересното, когато се знае, че са Десислава и Невена Цонева? Или пък не са те, а има още изненади ала Къци? Или наистина гласуването определя?

# 61
Съгласна съм с това, че трябва да е певец, или поне що-годе пеещ (за името на формата). А как се крие и разпознава е друг въпрос, не е замисълът явно като е разкрит да отпада.

# 62
Баба Яга "Винаги е мечтала да бъде като един от героите на Силвестър Сталоун"- Силвестър Силвестров 🙂

# 63
И за какво му е на Силвестър дубльор? Да не е имал и той представление?
Риторични са въпросите.

# 64
Понеже последните страници са пълни с коментари за непознатия участник Кристиян реших да се включа и да ви кажа, че и нашето семейство не е гледало София ден и нощ, но докато го даваха се случи да говоря с дъщерята и тя ми каза, че е единствената от класът И в гимназията, която не го гледа.
Той на нас може да не е известен, но явно много семейства с тийнейджъри 16-17 годишни са го гледали всяка вечер.

# 65
10000% съм сигурна, че бабата е Хр. Гърбов.
Казвате, едната вечер има представление, бил ли е някой? На представлението може да  бил дубльр.
Освен това Азис и Гърбов са се целували в 7 сезон на "Столичани в повече"
Има видео как Гърбов играе баба не помня коя, където подскача по същия начин.

# 66
Как го виждате Силвестър с този тънък и специфичен гласец да вкара такъв баритон като на Баба Яга? Христо Гърбов е имал представление преди 2 седмици, когато Баба Яга излезе за втората битка и пееше първа тогава.

# 67
Не знам кой се крие под маската на баба Яга , но ми стана любим образ, защото прави шоу, пее добре и подбира внимателно репертоара си. Десислава от поп фолка ми е най-симпатична, но Макарона е скучен и скован, а пеенето беше по зле от нейното по принцип. Булката имаше няколко убийствени изпълнения, но като сценично присъствие не бе убедителна  и много се изложи с предметната улика. Хищницата не ми харесва като образ и песни.

# 68
Да, мога да чета! Някой от тук списващите бил ли е на представлението?

# 69
  • Велико Търново
Мисля, че открих къде се е скрил кукерът: "Той (Калин Сърменов) обяви, че от януари следващата година (т. е. от 2020 г.) ще има „Кукер кабаре” - място, където актьорите ще казват онова, което наистина мислят". А Боби е актьор в Сатирата, както знаем.
Освен това Сатиричният театър раздава награди "Златен кукерикон" - за театрални творци, създатели на комедийни спектакли, като събитието се е състояло и тази година.

# 70
Чакайте, “Кукер кабаре” не беше ли моноспектскъл? Преди време беше с Георги Калоянчев. А “Златен кукерион” не е популярна награда и обикновено я взимат хора, които си работят основно в театъра, тоест не се изявяват по телевизията. Ще потърся детайли после като имам време, но ме съмнява Боби да има нещо общо с тези двете.

# 71
  • Велико Търново
"Златен кукерикон" се връчва на артисти от театри, различни от Сатиричния. Точно както "Аскеер"-ите се дават извън Военния.

А общото с Борислав Захариев е самият Сатиричен театър.

Последна редакция: нд, 22 ное 2020, 12:57 от DamaPika

# 72
Чух как пее Христо Гърбов, ами не ми е Баба Яга по никакъв начин. Донякъде може и да прилича, но не баш. С уликите обаче абсолютна греда... Този глас принадлежи на Борислав Захариев и това си е.

# 73
"Златен кукерикон" се връчва на артисти от театри, различни от Сатиричния. Точно както "Аскеер"-ите се дават извън Военния.

А общото с Борислав Захариев е самият Сатиричен театър.
Не ми се връзва. 90% от по-популярните актьорите имат или са имали роли в Сатиричния в даден момент. Това е все едно за улика да покажат логото на Нова ТВ и да се окаже, че жокерът е, че участникът е давал интервюта в ефира им. Има нещо друго за кукерите. Мислех, че е скеч, но не мога да намеря такъв.

# 74
Хищницата за мен е съпругата на Кристиян(Златния), защото те са навсякъде заедно, по участия той пее с нея, имат някаква песен заедно, няма да се изненадам да са влезли заедно и тя да се крие там. Тялото ѝ е подобно, аз нея я знам, когато сестра ми работеше в Слънчев бряг, тя пееше в една кръчма там, после се залюби с Фики и стана певица в Пайнера. Уликите не знам дали се връзват, но знам, че тия двамата са като дупе и гащи.

Общи условия

Активация на акаунт