🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 11

• 25 606
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
Радвайте се, че не твърди, че бабата е Слави Т.😄🤣

# 721
Хаха, като Златният и Мон Дьо. Колко хора твърдяха, че това бил той, щото видиш ли лицата си приличали.

Сега чета във Фейса коментарите. Да ви кажа, Булката е Луна, Хищницата е Луна, Баба Яга е Борис Солтарийски. Ох, майкоооо... Колко сме се заблуждавали.
Еми,Солтарийски си е .Нали казаха,че Баба Яга е пристрастена към паранормалното-хем е в публиката,хем е на сцената.

# 722
Нищо не знаете вие. Баба Яга е Григор Димитров и точка по въпроса.

# 723
  • Испания
Добре, че не е Никол Шерцингер.

# 724
На мен лично Хищницата ми звучи като Луна. Ако не е тя,жалко,че докарват някого да звучи така Simple Smile

# 725
Досега не, но снощи аз чувах  Християна Лоизу.

# 726
  • Ланкър, планините Овнерог
Досега не, но снощи аз чувах  Християна Лоизу.
А дъщеря ми пък точно обратното. Тя не следи предаването, но снощи беше в стаята при мен. Хич не им обръщаше внимание (учи със слушалки) и като чу, че се спряга да е Луизу за Хищницата, вика "хм, че тя не звучи така". Нейните впечатления от Луизу са само от Фантомът на операта. Аз я бях гледала само в Х Фактор, но нямам много спомени от пеенето й.

# 727
  • София
Християна Лоизу е съвършен вокалист - ако тя е Хищницата ( аз не мисля така ), то умело прикрива какво всъщност може. За да чуете пеенето й - пуснете Jе T'аime от Х Фактор.

# 728
След снощи се поразрових в интернет за Хищницата. Влезте в профила на Християна Лоизу в Инстаграм, в сторитата си е качвала 5-6 клипчета как танцува. Е, вече мисля, че на 2000% Хищницата е Християна. На едно от тях чупките и движенията и са същите като на Dance monkey когато пя.
Лоизу е Хищницата със сигурност, даже има сторита как пуши наргиле.

# 729
  • София
Още повече, че и Алекс потвърди, че зад маската на хищницата стои изпълнител завършил класически профил в консерваторията. А Лоизу е завършила оперно пеене.

# 730
Асен Блатечки скоро му гледах интервю по ТВ. Бяха с Койна. Яко се е очичкал. С голяма брада, много побелял и напълнял. Каза, че е прекарал и КОВИД....

# 731
Moon,тук ли си?И ти си известна!:) https://www.flagman.bg/article/229166

# 732
Е как не ги е срам. Да бяха цитирали ник и форум

# 733

Е, не, искрено ме развеселиха JoyJoy Благодаря, че го сподели!

# 734
Та по този случай,може догодина в третия сезон да те поканят за някоя маска:).Кристиан като не го знаехме,тебе вече си те знаем-а и други ще се заинтересуват коя е фенката и може и по-известна от него да станеш.

Общи условия

Активация на акаунт