🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 11

• 26 476
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря за новата тема! Flowers Bouquet
Гласувах за Хищницата, тя ми е най-загадъчна и интересна. Надявам се да е някоя позната известна личност.
Вчера Петя Буюклиева още като излезе на сцената преди да запее си помислих, че е тя. Не знам как я познах.
От всички панелисти/така ли ги наричате Grinning/ най-зле беше Криско. Не може да завърже едно изречение, много злобно и високомерно държание. Сигурно се е ядосал, че са го объркали с Къци или просто си е такъв. Ще ме извини, но не може да му стъпи на малкия пръст, нито по талант, нито по нищо.
И Макарончето да спечели няма да ме е яд. Деси е голям талант и я уважавам заради това.

# 121
А за панелистите - Бебето анонса не беше ли, че ще е някой много приказлив? Затова веднага първо си помислих за Краси Радков. А Криско излезе с костюма само да го покаже и да свали маската, мислех че ще пее първо и после да се разпознава, странна ми беше такава поява.

# 122
Аз очаквах да е Криско или Рачков, просто нямаше как да не е един от тях след всичкото спекулиране с тези две имена, така че и да беше пял, никой нямаше да заблуди. Но да, малко беше излишно да го вкарват в костюма.

# 123
  • Испания
И снощи писах, че за мен това беше излишно и ни в клин, ни в ръкав.

А в испанския и руския формати гостуващите маски са маски, които се появяват за първи път.

# 124
За миналогодишните маски, че се появяват при нас е ок, снощи си припомних колко красив беше костюма на пеперудата. Ама да се появи Криско с Бебешкия костюм само да му сравним коленете- нещо ми се загуби замисъла, ама сигурно Магърдич си знае какво е имал като идея.

# 125
Боби няма ли Инстаграм, потърсих го, но не намерих? Да видя с какви маратонки има снимки Simple Smile

# 126
# 127
  • Испания
Сиви, черни с цветни черти, черни. Той да няма само един чифт маратонки!

# 128
С маратонки / ниски обувки е когато има хореография и танцува и той да не се пребие Grinning

# 129
На второто изпълнение, където танцуваше, беше с токчета.

# 130
От всички панелисти/така ли ги наричате Grinning/ най-зле беше Криско. Не може да завърже едно изречение, много злобно и високомерно държание. Сигурно се е ядосал, че са го объркали с Къци или просто си е такъв. Ще ме извини, но не може да му стъпи на малкия пръст, нито по талант, нито по нищо.
Това си го помислих още като качи онова хапливо стори след като разкриха Къци.
Криско изглежда кофти човек като цяло и си личи, че известността му е замаяла главата.

Последна редакция: нд, 22 ное 2020, 18:46 от Yo_Ana19

# 131
За миналогодишните маски, че се появяват при нас е ок, снощи си припомних колко красив беше костюма на пеперудата. Ама да се появи Криско с Бебешкия костюм само да му сравним коленете- нещо ми се загуби замисъла, ама сигурно Магърдич си знае какво е имал като идея.
Явно разчитаха, че масово хора ще си помислят, че е Къци и ще стане мега изненада. 🙄 Донякъде е прав, във Фейсбук имаше няколко коментиращи, които съвсем сериозно се учудиха, че е друг човек под маската. Голяма част от зрителите не са особено трудни за заблуждаване като че ли.

# 132
  • Пловдив
На мен Криско ми се видя приличен, влезе в тона на останалите (без Владо, който според мен няма тон), имаше информация за участващите за разлика от други гости, които сякаш попадаха на напълно непознат терен и впечатлението ми общо взето е добро.
Между другото Азис много ме забавлява като панелист, не го очаквах, по принцип не го харесвам и съм приятно изненадана.

# 133
Криско очевидно има повечко самочувствие и се засегна, че го объркаха с Къци. Първо беше споменатият от Йоана пост, второ по време на самото предаване изкоментира, че Къци имал тъпи смешки. Е, факт е, че чувството му за хумор понякога не е най-доброто, но въпреки това не се говори така за колега в национален ефир. Плюс това в костюма на Бебето Криско не показа грам харизма, нито пък силно сценично присъствие, каквото Къци демонстрираше. Опита се да се вдетини, не му се получи. Може само да се радва, че са ги объркали.

# 134
Сега ми попадна една статия в нета,че Боби е завършил техникум по полимерни технологии с разширено изучаване на химия,а снощи видяхме някакви химически бърчоци в уликите.Каквото и да дъвчем,той си е.Не се сещам за някой толкова сладко-луд като него.

Общи условия

Активация на акаунт