🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 11

• 25 755
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
Не знам, Силви, аз се прибирам в България всичко на всичко 2 пъти в годината и я отида, я не отида на театър, но съм гледала Димитър вече 3 пъти в различни постановки на различни театри. Кристиан не го знам, защото не издържах повече от 20 минути на “София - ден и нощ”. Тийнейджърско предаване си е.

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 00:38 от Lilly_85

# 361
  • София
И как изчислихте кой е по-известен, не знам...

# 362
Ами доколкото разбирам ще има. Наистина ще разказвам от първо лице, дано доловя нещо, което не ни е сигурно на 100% пред екраните.
И да няма публика, от София съм, няма да е голяма загуба да се разходя 😂

# 363
  • Испания
Ами доколкото разбирам ще има. Наистина ще разказвам от първо лице, дано доловя нещо, което не ни е сигурно на 100% пред екраните.
И да няма публика, от София съм, няма да е голяма загуба да се разходя 😂

Щом дават покана, би трябвало да има публика.

Приятно гледане!

# 364
  • Ню Йорк
Права си, маската от X Factor много прилича на показаната в уликите.

Маската изглежда съвсем същата, като тази от X фактор.

# 365
Добре де, а мислите ли, че така може да си промени гласа. Веднъж, два пъти ..Ама то всеки път. Не ми звучи като нея и това е.

# 366
Да дам още едно предположение. Защо пък Хищницата да не е Луна? Има я на снимки с корона, има я и с подобна на показаната карнавална маска. Не е родена в София.
Връщайки лентата назад и преглеждайки участието на Хищншцата, на някои места гласът наподобява този на Луна.

# 367
И за мен няколко пъти гласът ѝ звуча точно като Луна, но като тяло мисля, че не пасва. Луна е много кльощава.
А и си е голям кукундрел, щеше да се изаде веднага.

# 368
Добре де, а мислите ли, че така може да си промени гласа. Веднъж, два пъти ..Ама то всеки път. Не ми звучи като нея и това е.
Аз като гледах участието й в 7/8 при ку ку бенд , пееше по същия начин, не чувам даже промяна в гласа. Същият тембър.Не видях разлика. За мен това е Християна без съмнение, под въпрос е бабата Яга.
 Между другото незнам Луна дали ще изпее толкова английски песни, тя пее фалшиво за мен. Никак не се справяше в "Капките".

# 369
Как ще е под съмнение Бабата?Ние ги разгадахме всички оставащи.Засега само Бебето и Змията ни се "опънаха",а и добре,че Златния с последната си улика ни се "навря "като име.Другите си ги знаем.Остава само да стискаме палци на любимците си(в моя случай,естествено,Баба ни Яга),и дано не останем със зяпнала уста ако сме сбъркали!Тогава ще трябва да се самоуволним като панелисти!

# 370
  • София
Какво по-хубаво от оставането със зяпнала уста в това предаване. 😀

# 371
Какво по-хубаво от оставането със зяпнала уста в това предаване. 😀

Абсолютно. Искам тази емоция пак.

# 372
  • Пловдив
Но устата да е зяпнала от приятна изненада за появата на някой известен, а не неприятна от неизвестна никому личност.

# 373
Но устата да е зяпнала от приятна изненада за появата на някой известен, а не неприятна от неизвестна никому личност.

Ако ти е харесало представянето на маската, какво значение има кой се крие под нея?

# 374
  • София
И това е така донякъде. 😁

Общи условия

Активация на акаунт