🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 11

• 25 724
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
  • Испания
Алекс е много чувствителна. Очите ѝ пак се напълниха със сълзи.

И за мен Булката е скучна.

# 451
Джуди току-що дословно цитира мнение от темата.

# 452
Така е, както казахте-скучно. Пее страхотно, но песните са ѝ еднотипни. Омръзна ми да слушам едни и същи песни предавания наред.

# 453
"Да не кажа панелюги" 😂

# 454
  • Испания
Ето за какво става въпрос: https://gospodari.com/%D1%83%D0%B8%D1%82%D0%BD%D0%B8-%D1%85%D1%8 … 0%B4%D0%BE%D0%BB/

И за живеещите в България

Предполагам, че е същото. Аз не мога да го чуя.

# 455
Притури се планината... Доста смел избор на песен

# 456
Това Невена ли ще го пее? Още ми прекъсва Нова Плей и не хващам всичко. Ако е така, то изборът ѝ си е добър, народното го може доста добре, ако съм запомнила правилно.

# 457
  • София
Това Невена ли ще го пее? Още ми прекъсва Нова Плей и не хващам всичко. Ако е така, то изборът ѝ си е добър, народното го може доста добре, ако съм запомнила правилно.
Не, Луиза.

# 458
Изборът е на Хищницата

# 459
Това Невена ли ще го пее? Още ми прекъсва Нова Плей и не хващам всичко. Ако е така, то изборът ѝ си е добър, народното то може доста добре.
Хищницата. Това ще ѝ е първа БГ песен. Аз обаче си чакам Металика Hands Metal

# 460
Всъщност Булката не излъга като отговори, че не е пяла песен на Уитни Хюстън с цигански оркестър. Тази песен за първи път е изпята от Доли Партън, а близо 20 г. по-късно от Уитни. На практика Невена излезе много тънко от ситуацията.

# 461
Много ми хареса смешката за междузвездни войни и семейство Сопрано. 😁А Азис ме разсмива винаги, добре че е той. Джуди е толкова симпатичен, а с този аутфит и фризура като сгоден ром направо ме напушва смях.
Искам да отпаднат Булката и Макарона, но с удоволствие ще им изслушам песните, жените просто си го умеят.

# 462
  • Варна
В началото костюмът на булката ми беше любим. Но тя не можа да го направи любим образ. Скука...

# 463
Това Невена ли ще го пее? Още ми прекъсва Нова Плей и не хващам всичко. Ако е така, то изборът ѝ си е добър, народното то може доста добре.
Хищницата. Това ще ѝ е първа БГ песен. Аз обаче си чакам Металика Hands Metal
И аз си я чакам.Две  в едно-любима група и любим образ!

# 464
Този така наречен кавър е ужасен.
Иначе харесвам Невена Цонева.

Общи условия

Активация на акаунт