🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 11

• 25 636
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Боже, каква изненада! Не мога да повярвам! Десислава била Макарона Joy

# 661
  • където ми харесва
Ма защо такова отношение към жената? Тя си каза, че костюма я е ограничавал, не е виждала нищо и е била сигурна след всеки лайф, че ще си тръгне. Голяма е сладуранка Simple Smile

# 662
Едно нещо не схващам - явно не виждат нищо под тези костюми. Тогава как Баба Яга пердаши всеки път по сцената, обикаля сред публиката, а ходи и при панелистите?

# 663
Едно нещо не схващам - явно не виждат нищо под тези костюми. Тогава как Баба Яга пердаши всеки път по сцената, обикаля сред публиката, а ходи и при панелистите?
Тя като включи турбото ,няма спирачки!

# 664
  • Варна
Браво на Деси за представянето и сега след свалянето на маската.

Явно някои имат откъде да гледат, нейната специално не вижвам откъде можеше да гледа. Онова мрежестото май е било да диша и пее.

# 665
  • Испания
Надявам се, че финалът няма да е скучен като полуфинала.

# 666
Не съжалявам, че Макарона го докара до полуфинал въпреки че го познахме. Десислава винаги си заслужава да се чуе. Голяма певица!

# 667
  • Далечният изток

Ами явно вижда....
Деси много ми хареса. Поне не я видяхме без грим и със смачкана коса, както някой предположи, след като свали маската...

# 668
Ма защо такова отношение към жената? Тя си каза, че костюма я е ограничавал, не е виждала нищо и е била сигурна след всеки лайф, че ще си тръгне. Голяма е сладуранка Simple Smile
Защото дори не се опита да прикрие коя е. От първия лайф пееше както си пее по принцип на концертите. Какъвто и глас да има, не е това идеята на предаването, но това сякаш изобщо не я вълнуваше. Даже е учудващо, че стигна толкова напред.

# 669
  • София
Бабата пак избухна тази вечер. Напълни ми душата с Until it sleeps Hands Metal
Етиен също много ми хареса, обичам я тая песен.
Но като чуя Hurt се изприщвам - няма формат да мине без тая песен, ужасна ми е. Иначе браво на Десислава за представянето.
Я кажете кога се вижда, че Азис ни чете, че прегледах набързо само 😁

# 670
  • Далечният изток
Защото дори не се опита да прикрие коя е. От първия лайф пееше както си пее по принцип на концертите. Какъвто и глас да има, не е това идеята на предаването, но това сякаш изобщо не я вълнуваше. Даже е учудващо, че стигна толкова напред.
Има певци, които не могат да избягат от гласа си и пеенето си... Деси е певица от поне 20 години, може и повече, как се очаква да се прави на някой друг...

# 671
Не е така. Виждали сме я да имитира други певци и го прави успешно... Стига да иска. В случая просто не искаше и разчиташе феновете да я разпознаят и да я бутат.

# 672
  • ENGLAND
Десислава е супер, може още от началото да я познахме, но пък беше удоволствие да я слушам, голяма певица и без чупките на Есил.

# 673
  • Далечният изток
Не е така. Виждали сме я да имитира други певци и го прави успешно... Стига да иска. В случая просто не искаше и разчиташе феновете да я разпознаят и да я бутат.
"Като две капки вода" е друго предаване.....

# 674
И какво от това? Щом тогава успяваше да избяга от себе си, защо и сега да не може? Обратното беше с Поли Генова - там пееше като себе си през цялото време, а като Очите нищо общо с гласа ѝ.

Общи условия

Активация на акаунт