💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 83 113
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 180
В друг формат, тази за Фермата ли се готви?

Ясно, а изобщо имало ли е нови битки? И догодина ли ще е същото?
Каза, че не би участвала във Фермата.
Иначе за битките, аз не видях някоя нова. Имаше леки промени в някои, но като цяло си бяха едно към едно с миналия сезон. А за другата година дано да измислят нещо ново, защото омръзва да гледаш едно и също.

# 181
  • София
Скрит текст:
Ваня нов профил ли си е направила, не е успяла да си върне стария? Някой помни ли колко последователи е имала там?
Не съм много сигурна, но мисля, че бяха около 25 хиляди.
И забелязах, че абсолютно всички участници публикуваха новия й профил на стори, за да може хората да я последват. Значи е в добри отношения с всички.
Много е неприятно някой да ти влезе в личното пространство и да ти отнеме нещо, което си градил - било то и онлайн профил. Понякога хората, които "хакват" профили, избират такива с много последователи, за да могат да изнудват собственика за пари. Неприятно е и че от Instagram и Twitter се намесват, само когато става въпрос за световна знаменитост.
Сигурна съм, че Ваня бързо ще си възстанови последователите, но не и изгубената информация.

# 182
  • IT
Смайли, благодаря за темата и особено много за нарязаните видеа инста сторитата . На Бен Гън за статистиката  и Мари Мар за видеата.
Боже, докато разбера че Николай казва мармалад 😂😂😂😂😂 слушах 4 пъти 😂

# 183
  • София
Е,той Ники коментира това хипотетично съжителство преди време,още в играта.Беше категоричен-Тошко ще я обеси ! Simple Smile
Интересно видео беше с Боби.Чудя се Катя пуска ли подобни и как ще отговори на въпрос за кастинга.Изобщо най-интересните питанки около сезона биха били към нея.

# 184
Йо за игрите - нито дума за Ваня при коментара за жените фаворити Simple Smile

Последна редакция: пн, 23 ное 2020, 19:29 от Bengun

# 185
  • Испания
Е,той Ники коментира това хипотетично съжителство преди време,още в играта.Беше категоричен-Тошко ще я обеси ! Simple Smile
Интересно видео беше с Боби.Чудя се Катя пуска ли подобни и как ще отговори на въпрос за кастинга.Изобщо най-интересните питанки около сезона биха били към нея.

Веднъж Екатерина отговаря на въпроси. Нямаше въпрос за кастинга. Не помня дали съм пускала тук линкове.

# 186
  • София
То не ми е ясно кой ги задава тези въпроси,но ако зависеше от мен точно за кастинга щях да й го рекна Simple Smile

# 187
  • Испания
То не ми е ясно кой ги задава тези въпроси,но ако зависеше от мен точно за кастинга щях да й го рекна Simple Smile

Тези, които им следят профилите. Но пък и те отговарят на въпроси, които искат.

Бъстър и Бъстър.

Последна редакция: пн, 23 ное 2020, 19:34 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 188
Aз пък все повече харесвам Борислав по ред причини.
Има много ясен поглед над играта,умее да се аргументира,справя се добре в битките.Той единствен атакува сестрите и иска да ги разбие,защото са силно звено чисто стратегически.

За мен Йоанна въобще не е добра на пъзели.Започвам все повече да си мисля,че първите пъзели,които редеше с лекота се случиха,защото от продукцията са й казвали как се решават.Ако беше толкова можеща,пъзела от 7 части щеше да го нареди без проблем.Цялата игра досега се върти около избутването напред на сестрите само и само,за да правят сеир на зрителите.
Ей затова Йоанна ми е мега противна,защото се е съгласила на този цирк,вместо просто да разчита на качества в игрите,които несъмнено има.

# 189
  • Испания
"Извънземните" тениски на ИванКа

# 190
  • София
Йоанна редеше пъзелите с Милен, видяхме, че с Ваня не им се получаваше, както и сама не е много добра. Явно Катя наистина тази година е Царицата на пъзелите, представя се отлично на тях.

# 191
Йоанна е умна и се справя добре с пъзелите. Последния път беше много напрегна и искаше да помогне на сестра си на всяка цена и това напрежение и изигра лошо шега.

# 192
Сюзън е неразпознаваема.
Скрит текст:

# 193
Гласувах за Ваня,Милен и Боби.С ранното ставане за работа не успявам всяка вечер да гледам,но през последните две седмици ще се постарая да не заспивам😂.Кои ли ще са в резиденцията за последно?Мисля че ще са жътварите.

# 194
  • Sofia
Всички сме неразпознаваеми с повечко грим. Stuck Out Tongue Winking Eye Поне за себе си мога да го потвърдя на 100%.

Общи условия

Активация на акаунт