💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 83 012
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 165
Този Милен ще го запомня с битката в която Джералдин го би. Тогава си казах, какъв е тоя кашкавалкьо.

Много е тежък. Нямаше как да е по-добър от Джери на онази игра. Само , когато не си имал много килограми не можеш да го разбереш...

# 166
  • София
Ваня нов профил ли си е направила, не е успяла да си върне стария? Някой помни ли колко последователи е имала там?

# 167
Милен не може да се изяви като лидер просто защото не е лидер. Готин е, старае се и добре играе (нищо wow), но като характер е много далеч от лидер.
А за Ники и Лазаринов - и двамата не са силни, но смятам, че Лазаринката е по-слаб. Едното плуване на Лазаринов може да е добро (не е бавен, но техниката му не е правилна - значи пак нищо особено), в пъзелите не го знам как е, не съм го гледала, но ако съдим само по този, който е бил подобен на дадения на ревлата - то па един пъзел, то па едно мислене се иска, айде. Във всичко друго е тотал щета. Ники беше бърз (беше - майонезата му разказа играта) и се представяше с една идея по-добре в повечето игри (някои пъти дори ме е впечатлявал). Според мен и двамата не заслужават топ 10, но Лазаринов трябваше първи да си тръгне - аз лично го смятам за смотан и некадърен и в нищо не се е доказал.

# 168
Не харесвам и двамата (Николай и Лазаринов), но за мен Николай беше по-силен чисто физически. Онази битка, където ги дърпаха, издържа немалко време да го дърпа Вайс, докато Милен си почиваше с Джералдин. Това смятам също допринесе за победата. Лазаринов не го виждам в подобна позиция. Сюзън в началото то размята на два пъти, сякаш е перце.

# 169
  • London
А аз да питам днешната битка пак ли е миналогодишна или най-сетне са се сетили да има нещо ново?

# 170
  • Испания
Ваня нов профил ли си е направила, не е успяла да си върне стария? Някой помни ли колко последователи е имала там?

Да, нов е. Не е успяла да си върне стария. Не знам. Никога не гледам кой колко последователи има, защото не ме интересува.

Борислав отговаря 

От какво го е страх

Кой иска да спечели

За отношенията му с Йоанна

За кастинга

Какво му е липсвало

Връщане към ежедневието

Дали се вълнува за днешната битка

За правилата на формата /явно, ясни и на тях, колкото и на нас/

За отказването на Николай

Най-комплексните играчи

Защо не номинира Лазаринов

И пак

И отново

Продължава за Лазаринов

Отново /прав е/

Дали Николай е бил най-забавен

За коментарите на жътварите

И пак

За фризьора на формата

За битката на Екатерина и Николай

С кого би искал да се изправи в пряк двубой

За ролите

За пъзелите

Пак за пъзелите

# 171
Работата на Милен е да бъде лидер в реалния живот така или иначе. Обаче е факт че си пасува в игрите.

# 172
Не съм съгласна, че Милен си пасува в игрите. Просто е толкова едър, че трябва да внимава да не навреми и на околните- спомнете си как дърпаше ластиците, когато Боби издъхна с Лазаринов...и как пазеше жените на вратичките. Бори се човекът на физиката му е огромна. Не е за всяка игра- на петичките лупна веднага.

# 173
Не съм много сигурна, но мисля, че бяха около 25 хиляди.
И забелязах, че абсолютно всички участници публикуваха новия й профил на стори, за да може хората да я последват. Значи е в добри отношения с всички.

А аз да питам днешната битка пак ли е миналогодишна или най-сетне са се сетили да има нещо ново?
И миналия сезон я имаше.

# 174
  • Испания
ИванКа отговаря 

Отваряйте смело!

Скрит текст:

# 175
Смайли, благодаря сърдечно за ежедневно отделеното от теб време за да ни държиш добре осведомени.

# 176
# 177
  • London
В друг формат, тази за Фермата ли се готви?

Ясно, а изобщо имало ли е нови битки? И догодина ли ще е същото?

# 178
# 179
В живота Катето изглежда по-млада.

Общи условия

Активация на акаунт