💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 481
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 1 800
Боби се обяснява на стори в инста.
Емии явно от продукцията показват избирателно, не е първият който казва подобно нещо.

# 1 801
Мен Катето ме кефи как ги дразни и се прави на куку😁😁. За мен не е най добрия състезател там обаче ме кефи мисълта как ще побърква Тошко ако са в едно племе. 😁😁.
Иначе ако говорим чисто състезателно Вайс е най достоен. Все пак това не е биг брадър и за мен е редно да победи най - добре представили се в игрите.
Аз не харесвам Катя като личност, но в ИВ се справя и то в различни видове игри, не само в пъзели. Това че Алекс изкука на края на играта и загуби, а Ники се отказа не омаловажава победите ѝ. Психическата устойчивост си е част от играта, трябва да си силен и психически и интелектуално, не само с мускули.
Вайс е доста силен и трениран и предполагам ще стигне далече.
За пъзелите - защо въобще станаха драма в този сезон... Всички бяха лесни и толкова елементарни, че въобще не би трябвало да ги затрудняват. Но понеже все Ивана ги правеше за жетварите, а тя е доста ... "неопитна" ... да го кажа без да я обидя Grinning  и всички си мислят, че е кой знае колко сложно да правиш пъзели. Дори Лазаринов направи Куба за 5 минути, този, който Йоана не успя да направи за 2 часа.

# 1 802
Довечера за Тодоресте нещата са 50 на 50 - или ще падне или ще бие.
Ако падне, ще ми е кеф, защото със зъби и нокти копае дъното в ямата на простотията.
Ако бие, ще продължавам да се надявам, че някоя жена ще го отстрани. Което за мене ще още по-готино.
Довечера - пуканки и търпение Simple Smile

# 1 803
Катя не е лош играч но Майонезата и Сашко не са мерило за качествата на играч.

# 1 804
Не стигат 100% до финала ловците - Симона отпадна

# 1 805
Гледах сторитата на Борислав.. Всички мъже на съвета са изявили желание да бъдат номинирани, но не било излъчено.

Ама за мен - искали или не, номинираният щеше да е все същият Wink

# 1 806
Получихме и отговор защо е тичам по време на играта.
Боби не ми е приятен, но явно идеята е да издига култ за дадени участници а други да излизат лошите. В този ред на мисли нищо чудно и Вайс да се е извинил на Влади, но просто умишлено да не се е излъчило.

# 1 807
Не стигат 100% до финала ловците - Симона отпадна
Да ,права си.

# 1 808
Довечера за жалост Тодор остава. Но след 3-4 битки ще се радват, тези които не го харесват. 🙂

# 1 809
Вайс колко да се извини на Влади? За гнусотевините , които избълва и "хитринките" му да е вечно на власт? Толкова колкото и Тодор е боец- дребен хитрец. обидно ми е да го представят въобще. Долно създание. Като започне да си помпа гърдичките и агресирам.

# 1 810
Няма как да знаем, реално какво е станало.
Както се вижда много неща умишлено не се излъчват.

# 1 811
Аз приемам така нещата, но може и да греша: Щом не е излъчено това за Боби, а би било в плюс за него - да го покажат в добра светлина, значи не е той победителят.
Предвид спойлерите (ако не са фалшиви) и изказванията на участниците:
Скрит текст:
Чудо също не е победител, ако отпада днес. Лазаринов, Джери, Тодор, Вайс - никой от тези няма да е. За Йоанна също смятам, че няма да е - предвид това как говори във видеата си. Остават Ваня, Катя и Милен. Не виждам как Катето ще бие другите двама освен ако продукцията не удари едно рамо. Милен ми се струва все по-възможен избор, но все още стискам палци да е Ваня.

# 1 812
Вайс колко да се извини на Влади? За гнусотевините , които избълва и "хитринките" му да е вечно на власт? Толкова колкото и Тодор е боец- дребен хитрец. обидно ми е да го представят въобще. Долно създание. Като започне да си помпа гърдичките и агресирам.
Да си "на власт" и да си пазиш кожата е основна част от играта Simple Smile

# 1 813
  • София
Това е промото от ФБ.Още не мога да схвана как Катя е в топ 8,а Тодор -в топ9.

Пред какво изпитание ще бъдат изправени Чудо и Тодор и кой от тях ще заеме последното място като финалист? 🔥💣
Не пропускайте да разберете развоя на мъжката битка тази вечер от 21:00 ч. по NOVA📺👇🏼

❗️❗️А в понеделник от 20:00 ч. в дълъг епизод ще видите две индивидуални битки💪🏼, които ще разкрият кои са най-издръжливите и амбицирани играчи, готови да грабнат наградата от 100 000 лв. в приключенското риалити💰👌🏼

# 1 814
Да си "на власт" и да си пазиш кожата е основна част от играта Simple Smile
Катя не е "била на власт" , а стигна далеч. Докато Вайс не си направи много сметката.  Същността на играта е в друго, но не съм аз тази, която да Ви съветва.

Общи условия

Активация на акаунт