💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 485
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 1 785
За мен би било по-интересно, ако имаше игри в които пъзелът е в началото на самата игра.. и след това да са другите неща от играта.

# 1 786
Ако греша, поправете ме, но май няма някой, който да е ходил на повече елиминационни от Катя.

# 1 787
  • София
КРАЙНО КЛАСИРАНЕ - ИГРИ НА ВОЛЯТА ВТОРИ СЕЗОН по спечелени племенни битки

1. Жътвари - 13 победи
2. Ловци - 12 победи
3. Рибари - 11 победи
Рибарите пак с най-малко победи, въпреки "рекорда" им. Ако вчера бяха загубили Жътвари, всички щяха да са с по 1 победи, дори племето, което съществува много по-малко от останалите две.

Това не е меродавно за нищо класиране. Има си 1 и 2 фаза.
1 фаза: Смазващо превъзходство на Ловците
2 фаза: Предимство на Рибарите
Та Жътварите никога не са били първи в нито един момент от развитието на формата.

# 1 788
Не разбирам защо пъзелите са мерило. Независимо с каква сложност. Свикнахме да ги гледаме като задължителен компонент, заради което жътварите достатъчно си понесоха загуби. Ако форматът беше съставен само от пъзелисти като Катето, щеше да изглежда доста по-различно и щеше да е в категория Минута е много.
Освен да прави скандали и пъзели, тя друга състезателна стойност показа ли? А да, пардон, седя на петички веднъж, изометрия, с която влезе във финала. Омммм People Ok Woman
И заслужено си влезе на финала. Ако не беше Катя да слага капакът с бързите пъзели, почти никой от рибарите нямаше да стигне до финал. При такива многокомпонентни игри си трябва човек за всяка една част на играта. А няма как един да е добър във всичко. Ако не беше Катя рибарите щяха да са на дереджето на жътварите.

Ама то никой от Рибарите не стигна до финал, само Катя. Ще видим за Чудо, но леко се съмнявам. Другите не са Рибари.
Катя е била на 2 елиминационни битки - в първата спечели на косъм, във втората опонентът й се отказа. Но и без това и двамата (Алекс и Ники) бяха по-слаби играчи. Така че Катето не е нещо уау като игра. Но ще й призная, че в пъзелите е най-силната от всички играчи (самите пъзели не са супер трудни, ама айде), логиката й е добра, запазва хладнокръвие и е внимателна.

# 1 789
То идеята не е колко е добра Катя, сигурно има и по-добри, а че другите са тотално зле във всичко друго, освен като говеда да блъскат без умора... Никакво чувство за възхита не предизвикват у мен. Дори не бих ги нарекла атлети, камо ли топ атлети Grinning

# 1 790
Аз имам очи да видя, че 155 човека сте гласували за Катя. Излишно е да се изреждате 150 пъти да я хвалите. 50% от предаванено се въртя около нея, така че сценарий, не сценарий, преценила съм я за себе си. Преценила съм й победите й, срещу Хахото, когото който не го е хванал, той не го е бил, или срещу Майонезата, който не игра.
Вайс бил много кофти човек, видите ли, нищо че е голям състезател.
Катето хич не е кофти човек, но пък е уникален състезател.
Щях да гласувам за Вайс в анкетата за топ3, ако знаех, че Любо отпада, но това отпадане ме изненада. Нищо, на следващата 😀

# 1 791
Ако от предаването не залагаха на драмата със сестрите и не ги даваха през половината време, Катето отдавна щеше да е аут. Добра или не, нямаше да стигне до финал - убедена съм на 1000000 %.

# 1 792
Само не разбирам на теб какво ти пречи кой кого хвали и по колко пъти. Мисля, че няма някаква забрана за това в темата.
Много повече характер има Катя от безгласната буква Вайс, който се скатава да поеме някаква инициатива и отговорност цял формат. А откакто ТодАр е при тях, Вайсчо му е като придворна дама. И да, ако не беше Катя с пъзелите, все щяха да са по елиминации, съответно никой от сега присъстващите нямаше да е там и да се бори за финалист.

# 1 793
Ох, колкото и да не искам да гледам повече Тодор, ще го оставят, защото за продукцията е много по-колоритен от Чудото. Половината аудитория чака да го види в племе с Катя или да падне от жена, това е било предвидено като се вижда какъв имидж му е изграден. Така че довечера няма да ми е интересно.
Като ще са 9 финалисти да бяха ги оставили 10, за какво махнаха Любо като няма да оставят 8 броя...нещо ми се губи смисъл

# 1 794
Мен Катето ме кефи как ги дразни и се прави на куку😁😁. За мен не е най добрия състезател там обаче ме кефи мисълта как ще побърква Тошко ако са в едно племе. 😁😁.
Иначе ако говорим чисто състезателно Вайс е най достоен. Все пак това не е биг брадър и за мен е редно да победи най - добре представили се в игрите.

# 1 795
На играта със стоене на петички, Тодор отпадна преди Ваня, т.е. пред-предпоследен и последен от мъжете. На една игра с баланс на някаква пръчка победи Ивана и стана първи. Нареди играта с цифрите много преди Любо. На висенето на дънерите се пусна нарочно, иначе щеше да победи и там, Алекс трепереше докато Тодор си висеше като ленивец на клон. Пиша това, не за да възхвалявам Тодор, а само да кажа, че в никакъв случай не е само една гола сила. Аз го виждам като достатъчно комплексен играч. Природно може да не е надарен с интелект, а в живота да не се е образовал, но това не значи, че няма да си нареди пъзела преди Катя, ако пристигне до него с преднината, която имаше Алекс. Така че, не знам как точно виждате двубой между Катя и Тодор, в който Катя да бие със 100% сигурност. Освен ако не е само пъзел или нещо супер нагласено от продукцията за сеир.
Двубой между Милен и Тодор щеше да е страшно зрелищен за мен. И щях да съм за Милен. Чудо става, ама довечера съм за Тодор.

# 1 796
Според мен при вчеращната битка щеше да е по-честно Рибарите да могат да си избират дали да плуват всички или да се повтарят някои.

Ако някой знае дали Тошо отпада утре, моля, да сподели. Ако той печели, изобщо да не го гледам...
Скрит текст:
Тодор не отпада днес .Оставал на 5 или 6 място ,от Катя отпадал.
Обединеното племе ще живее на резиденцията .

Още някакво предимство да им дадат на рибарите не искате ли?

Аз пък четох, че

Скрит текст:
Отпадал шести от Ваня
Някой да знае деветият от кого отпада?

# 1 797
# 1 798
  • Sunshine state
За Тодор съм довечера, определено в игрите той се справя по-добре от Чудомир, а е и по-интересен за гледане.

# 1 799
Скрит текст:
КРАЙНО КЛАСИРАНЕ - ИГРИ НА ВОЛЯТА ВТОРИ СЕЗОН по спечелени племенни битки

1. Жътвари - 13 победи
2. Ловци - 12 победи
3. Рибари - 11 победи
Рибарите пак с най-малко победи, въпреки "рекорда" им. Ако вчера бяха загубили Жътвари, всички щяха да са с по 1 победи, дори племето, което съществува много по-малко от останалите две.
Това не е меродавно за нищо класиране. Има си 1 и 2 фаза.
1 фаза: Смазващо превъзходство на Ловците
2 фаза: Предимство на Рибарите
Та Жътварите никога не са били първи в нито един момент от развитието на формата.
Не знам колко е меродавно и колко не.
Суха статистика сумарно за сезона. Всеки може да я тълкува както иска Simple Smile
Без да са били първи по време на първа и втора фаза Жътварите имат най-много победи, без да са участвали във втора фаза Ловците са втори Simple Smile

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 17:37 от Bengun

Общи условия

Активация на акаунт