💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 497
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 1 770
  • London
Вчера битката беше доста интересна и имаше напрежение, хареса ми.  Реално жътварите Тошко и Вайс са доста по-корави копелета от Чудо или Боби.... просто си личи кой я има силата от тренировки и кой е взимал повечко анаболи. Харесвам Чудо много въпреки това, но нека днес спечели по-добрия атлет. Кой какъв човек е не е толкова важно в този случай. Тодор има трески за дялане, ясно е, Вайс също, но мисля, че са сърцати играчи и твърде много се обръща внимание на характери, изказвания и тн.

# 1 771
Аз като ги гледам Боби и Чудо какви са релефни, все си мисля какво ще се случи с тоя релеф като спрат да тренират.

# 1 772
Скрит текст:
Всичко живо отслабна тези два месеца, само Джералдин направи бузи.
И дупе 😸
Дупето е отделен състезател.

Добре,  че не му дават право на глас,  че ще стане грозно;)

Ако има глас, ще трябва да вземе и хонорар, а нито Ту, нито Съ биха го понесли.

Цял участник,  пък да не му чуем гласа;)))

# 1 773
Според мен при вчеращната битка щеше да е по-честно Рибарите да могат да си избират дали да плуват всички или да се повтарят някои.

Ако някой знае дали Тошо отпада утре, моля, да сподели. Ако той печели, изобщо да не го гледам...

# 1 774
  • London
Нека ти го сподели на лични, ако знае..... , че като почнете с тези призиви после се появява някой тотално незаинтересован, че има желаещи да не знаят и го плесва дори без да е ползвал скрит текст.

# 1 775
Според мен при вчеращната битка щеше да е по-честно Рибарите да могат да си избират дали да плуват всички или да се повтарят някои.

Ако някой знае дали Тошо отпада утре, моля, да сподели. Ако той печели, изобщо да не го гледам...
Скрит текст:
Тодор не отпада днес .Оставал на 5 или 6 място ,от Катя отпадал.
Обединеното племе ще живее на резиденцията .

# 1 776
😂😂😂
Още по-честно щеше да е въобще да не плуват. Жътварите като будали свикнаха да си играят сами, докато ония чукат наздравици за числено и килограмово  превъзходство.

# 1 777
Скрит текст:
Тодор не отпада днес .Оставал на 5 или 6 място ,от Катя отпадал.
Обединеното племе ще живее на резиденцията .

Благодаря.

# 1 778
😂😂😂
Още по-честно щеше да е въобще да не плуват. Жътварите като будали свикнаха да си играят сами, докато ония чукат наздравици за числено и килограмово  превъзходство.

Кой какво чука, ще се види на индивидуалните игри. Е, ако има пъзел за 5-годишни, може и някои да го решат....

# 1 779
Elpi:
Скрит текст:
Имаш ли някаква информация за Ваня, Йоанна и Катя? На кои места остават? Най ме вълнува Ваня. Също - Милен ли е победителят? Благодаря Simple Smile

# 1 780
Не разбирам защо пъзелите са мерило. Независимо с каква сложност. Свикнахме да ги гледаме като задължителен компонент, заради което жътварите достатъчно си понесоха загуби. Ако форматът беше съставен само от пъзелисти като Катето, щеше да изглежда доста по-различно и щеше да е в категория Минута е много.
Освен да прави скандали и пъзели, тя друга състезателна стойност показа ли? А да, пардон, седя на петички веднъж, изометрия, някакъв баланс има тялото й, за разлика от разбалансирана й глава. И това нещо влезе във финала. Омммм People Ok Woman

# 1 781
Elpi:
Скрит текст:
Имаш ли някаква информация за Ваня, Йоанна и Катя? На кои места остават? Най ме вълнува Ваня. Също - Милен ли е победителят? Благодаря Simple Smile
Скрит текст:
Друго незнам за сега ,т.е. не съм подочула Trollface

# 1 782
В такова предаване пъзелите не трябва да са особено важни и основни. Но все пак трябва да има логически игри, за да не печелят само физически издръжливи тъпаци. Поне според мен Simple Smile
Elpi:
Скрит текст:
Ако получиш някаква информация, мятай насам, ако може Simple Smile

# 1 783
Не разбирам защо пъзелите са мерило. Независимо с каква сложност. Свикнахме да ги гледаме като задължителен компонент, заради което жътварите достатъчно си понесоха загуби. Ако форматът беше съставен само от пъзелисти като Катето, щеше да изглежда доста по-различно и щеше да е в категория Минута е много.
Освен да прави скандали и пъзели, тя друга състезателна стойност показа ли? А да, пардон, седя на петички веднъж, изометрия, с която влезе във финала. Омммм People Ok Woman
И заслужено си влезе на финала. Ако не беше Катя да слага капакът с бързите пъзели, почти никой от рибарите нямаше да стигне до финал. При такива многокомпонентни игри си трябва човек за всяка една част на играта. А няма как един да е добър във всичко. Ако не беше Катя рибарите щяха да са на дереджето на жътварите.

# 1 784
Doro за Катя - някакви пъзели, някаква изометрия, някакви колони по 5окг вади сама, и още, и още... На колко елиминационни игри е била...

Общи условия

Активация на акаунт