💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 567
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 1 695
ТодАр отЮва на битка и това е. Смелчага!

Милен като лекар ли са го взели или участник? Къде е лекарят на формата, м?

Да,  бе ще харчат пари и за лекар,  като си имат безплатен;))) Това е предаване с нисък бюджет все пак:) Сървайвар от Алиекспрес;)

# 1 696
Искам някаква изненада утре и наистина да са 8 човека в обединеното племе. Не знам как ще стане обаче.

# 1 697
  • Испания
milen_tsvetkov_

Загубихме последната битка между племената, но истински ценното за нас беше пътят, който извървяхме за да стигнем до нея! А някъде по този път, ние се превърнахме в ПЛЕМЕ!

# 1 698
Всичко живо отслабна тези два месеца, само Джералдин направи бузи.
И дупе 😸

Дупето е отделен състезател.

Добре,  че не му дават право на глас,  че ще стане грозно;)

# 1 699
  • Испания
Скрит текст:
Всичко живо отслабна тези два месеца, само Джералдин направи бузи.
И дупе 😸
Дупето е отделен състезател.

Добре,  че не му дават право на глас,  че ще стане грозно;)

Ако има глас, ще трябва да вземе и хонорар, а нито Ту, нито Съ биха го понесли.

# 1 700
  • София
На мен ми хареса играта днес, стисках палци на жътварите, но честно казано не мислех, че ще успеят да победят. Браво и на четиримата, раздадоха се и играха чудесно.
За номинацията при рибарите нямаше изненада. Катя е с имунитет, нямаше как да я посочат, а Чудомир не смятам, че е глупав и си знаеше, че ще е той, съответно го изигра, как много искал да го посочат, но дори и без този театър, пак щеше да е същото. Така поне им даде възможност да не се излагат с измислени доводи.

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 01:06 от geri___

# 1 701
Изобщо не ме трогнаха рибарите, толкова нагласен съвет. Милен ми беше толкова лицемерен с това самопредлагане, като знаеше чудесно, че Чудо ще е номиниран и щеше да е по-мъжки да си каже, както преди, че е рибар и затова го номинират. Катя реве за хора, които оплюваше преди 2 дни, а Йоанна определи като врагове, но иначе са страхотно "племе", няма що. То е ясно, че се помпа имижд, ама все пак и интелигентни хора гледат, не прекалявайте.
Както и преди казах, според мен Чудо ще отпадне, а ако има и елиминация при съюзниците, се надявам да са Джери срещу Лазаринов и последният да отпадне. Така ще се възстанови симетрията 4:4.

# 1 702
И на мен ми се стори лееко лицемерен този съвет на Рибарите. Чудомир и без да ги приканваше да гласуват за него, те пак щяха да го изпратят на елиминация. Било им много трудно да вземат решение, глупости. Милен се самопредложи, защото много добре знаеше, че няма да го номинират. Катя чак се разплака.. А буквално до онзи ден не можеше да ги търпи и не спираха да се дъвчат. Е, явно за един ден се става племе и вече са суупер задружни. Рибарите са отбор, Жътварите не!! Simple Smile

# 1 703
  • Испания
Скрит текст:
Изобщо не ме трогнаха рибарите, толкова нагласен съвет. Милен ми беше толкова лицемерен с това самопредлагане, като знаеше чудесно, че Чудо ще е номиниран и щеше да е по-мъжки да си каже, както преди, че е рибар и затова го номинират. Катя реве за хора, които оплюваше преди 2 дни, а Йоанна определи като врагове, но иначе са страхотно "племе", няма що. То е ясно, че се помпа имижд, ама все пак и интелигентни хора гледат, не прекалявайте.
Както и преди казах, според мен Чудо ще отпадне, а ако има и елиминация при съюзниците, се надявам да са Джери срещу Лазаринов и последният да отпадне.
Така ще се възстанови симетрията 4:4.

Каква симетрия? Другата седмица няма племена.

# 1 704
  • Вестерос
На мен пък не ми беше лицемерен.

# 1 705
Жътварите с клечките ми бяха много по истински и не ринудени, въпреки, че изхода на номинациите явно е бил ясен още преди самото им провеждане.

# 1 706
  • София
За екипите не знам,но спалните чували със сигурност ще ги ползват ,гррр
бляяяк ...
Но .. никой не е казал, че тези са нови, а не са от миналия сезон .. бляяяк...
Е, сега, голяма работа - ако не друго, поне 10 месеца има да се проветряват... хъм... в случай, че пестят и от перилни препарати...

п. п. : Игри на воНята

# 1 707
  • IT
Какъвто и да е ТодЮр обаче видя, че Катя бедства и за това се и обърна. Интересно ми е имат ли спасители някъде наблизо?
Интересна ще е тази битка утре. Силно се надявам бургаският гларус да поеме пътя към дома, който не е далече.
Да, сетих се снимката му от Рим не е отсега в никакъв случай, не знам защо я е постнал вчера/онзи ден освен да се сравни с градиаторите.

# 1 708
Жътварите с клечките ми бяха много по истински и непринудени, въпреки, че изхода на номинациите явно е бил ясен още преди самото им провеждане.
+1
Тогава пред всеки от тях имаше реална опасност да отиде на елиминация, но въпреки това се жертваха в името на съплеменниците си.

# 1 709
  • София

Правилата на играта, не важат и няма санкции, когато Тодор ги нарушава.
Игри на волята
(26.11.2020)  Сезон 2 Епизод 60

Скрит текст:

и още
на МОБИЛНИТЕ, тези ЛИНКОВЕ се отварят без всякакви добавки,
   но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА

трябва  да се инсталира разширението

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 00:04 от Mari_Mar

Общи условия

Активация на акаунт