💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 500
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 1 740
Е той Чудо направо се е издал е в инстаграм. Много ме е яд... Примата ще вземе един куп грошове пак, наистина не мога да го гледам.

Аз съм много доволна от Ралица и Димо. Не знам какво повече се очаква от едни водещи. Харесва ми как коментира игрите Димо, а Ралица понякога ги затапва като учителка второкласици, което на мен ми е забавно.

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 10:29 от cherrypie20

# 1 741
Ако трябва да гледаме чисто кой е заслужил като представяне в игрите за мен това е Тодор.
Иначе нито Чудо нито Тодор ми допадат, но Тошко е пълен простак, но не заслужава още да си ходи. Преди него има и други.

# 1 742
И аз смятам, че Тодор се е доказал като играч и въпреки просташкото му поведение на моменти, заслужава да продължи.

# 1 743
  • София
Според мен водещите го докарват само на вид. Май това е единствената положителна промяна спрямо първия сезон.
Алекс я обличаха потресаващо, а Димо и Ралица изглеждат чудесно.
Но до там. Тия заучени реплики, особено на съветите, които често пъти не се връзват с отговорите на играчите...
И Димо, който се изживява като футболен коментатор през осемдесетте. "Оуууууу." Като го чуя с тоя драматичен тон, очаквам да видя търкалящи се глави по терена. А то, псевдоатлети, подтичкват по треторазрядни препятствия и изпускат топче.

Явно т'ва е нивото. Rolling Eyes

Алекс миналата година освен да си рецитира малоумно написаните реплики с още по-малоумно застинала физиономия, нищо не правеше. Димо не го бива много в коментирането, вика страхотен опит и невероятен обрат на всяко движение на участник. Ралица поне задава някакви по-провокативни въпроси, та да стане дискусия на съветите. Не е особено отработена, но горе-долу успява да съобрази какво да каже, има потенциал. Само да им махнат 90% от репликите по сценарий и вече ще е голям напредък.

# 1 744
Водещите са в пъти по-добри и недразнещи в сравнение с Александра миналата година;Нея направо и изключвах говора;
И Тодор и Чудо са силни играчи; Сега пък ми станаха цялостно симпатични всички останали към момента участници;Даже и Тошето и Вайс;
Аз лично ще стискам палци на Чудо;

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 10:49 от Наоми

# 1 745
От една страна харесвам Чудомир много повече от Тошко и искам той да остане в играта, от друга обаче искам да видя Тошко и Катя в едно племе. Явно тази вечер ще съм уин уин Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 746
На мен Ралица ми е прекалено високомерно звучаща като говор. В друг тип предавания може и да върви такъв тон, но за игри на плажа не ми се връзва. Димо се държи съвсем нормално, което я прави да изглежда излишно злобна.

# 1 747
  • София
На мен пък Ралица ми звучи почти като Алекс.
Според мен се опитва да я имитира леко.

# 1 748
И аз смятам, че Тодор се е доказал като играч и въпреки просташкото му поведение на моменти, заслужава да продължи.

Бих се съгласила, но при положение, че играеше честно и по правилата. А той почти няма игра, в която да не пробва да измами в нещо.

# 1 749
Аз пък харесвам Ралица и Димо като водещи, не ме дразнят. Ако има трети сезон и реша да го гледам, искам пак да са те, а не Алекс. Хващала съм само отделни моменти от първи сезон и Алекс ми се стори много лигава. Обаче сценарият трябва да е по-изпипан и качествен.
Не знам какво искам да се случи тази вечер. Харесвам Чудо като човек, а Тошето ми е много противен. Но смятам, че Тодор е по-добър играч (въпреки опитите да шмекерува) и има по-големи шансове да продължи напред. Пък ще ми е интересно и да видя Тодор в елиминационна битка срещу жена.

# 1 750
  • София
КРАЙНО КЛАСИРАНЕ - ИГРИ НА ВОЛЯТА ВТОРИ СЕЗОН по спечелени племенни битки

1. Жътвари - 13 победи
2. Ловци - 12 победи
3. Рибари - 11 победи
Рибарите пак с най-малко победи, въпреки "рекорда" им. Ако вчера бяха загубили Жътвари, всички щяха да са с по 1 победи, дори племето, което съществува много по-малко от останалите две.

# 1 751
Личи си , че Чудо е добър човек и /играч напоследък/ . На мен обаче ми идва безличен , хем в това племе от време на време говори и има изяви . Докато беше при старите Рибари , хич го нямаше в нищо . И въпреки това , не би ми било интересно да продължи , даже не бих забелязала отсъствието му 🤷♀
Също подкрепям мнението , че Тодор е простак , но заслужава да продължи още ... а за зрителите ще е в пъти по-интересно Simple Smile

# 1 752
Никакъв шанс за Тодор довечера, мое мнение. Чудомир показа много способности в подобни битки (доколкото видях част от предстоящата е висене на нещо, но много частично мернах по време на рекламите). Ако битката е за издръжливост Чудомир е сигурен победител тази вечер. На мен Чудо ми е безличен също, а и ми изглежда психо, но го харесвам повече от Тошко.

# 1 753
  • София
Около Чудо няма никаква интрига, не виждам как ще продължи.

# 1 754
Аз не разбирам защо се очакваше от Боби да направи същото особено леко контузен.
Леко контузеният някак тичаше към пъзела по-бързо от Милен и Чудото .. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт