💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 535
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 1 710
Поклон!

Тошко и Вайс днес ще докажат, че са кралете на пъзелите. Hands V
Аз като говоря не приказвам.. Joy

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 01:35 от Madison.

# 1 711
  • София
Уви, спечелихме, вика Джерито Joy
SatisfiedSatisfiedSatisfied

# 1 712
Изобщо не ме трогнаха рибарите, толкова нагласен съвет. Милен ми беше толкова лицемерен с това самопредлагане, като знаеше чудесно, че Чудо ще е номиниран и щеше да е по-мъжки да си каже, както преди, че е рибар и затова го номинират. Катя реве за хора, които оплюваше преди 2 дни, а Йоанна определи като врагове, но иначе са страхотно "племе", няма що. То е ясно, че се помпа имижд, ама все пак и интелигентни хора гледат, не прекалявайте.
Както и преди казах, според мен Чудо ще отпадне, а ако има и елиминация при съюзниците, се надявам да са Джери срещу Лазаринов и последният да отпадне. Така ще се възстанови симетрията 4:4.

На рибатире наистина съвета беше мега преигран. Всички знаеха, че Чудо ще е номиниран, но си го изиграха все едно са жертвоготовни и се предлагат заради племето. Йо ми беше също много лицемерна. Като че ли най-искрена в цялата ситуация бе Катя, въпреки че до преди 2 дни ги нареждаше всичко подред.

Мисля, че няма да има елеминация на съюзническата битка. Защото в интрото казаха на спечелия - Ти си 9-тия финалист.

# 1 713
  • София
Да, пак върнах да чуя промото, така и така гледах вече.
Много ясно се чува как Ралица казва, ''Ти си деветия финалист''
Така че за пореден път сме подведени. Катя няма ей така да го хвърли това, явно го е чула от някой, или Димо/Ралица, или от някой друг от екипа, но им каза на съплеменниците си, че тя е първият финалист и финалът ще е от 8 човека.

Утре играта е доста силова, така че шансовете са изравнени. Една идея просто повечко за Тодор, но никога не бих залобил пари на такъв дуел. Защото и на Чудото в това е силата.

# 1 714
  • Sofia
Някой сети ли се да направи снимка на решения пъзел, за да го проверим за гафове ?

Отзад беше добре.

...
rotfImao rotfImao rotfImao 

Категорично съм за Чудо утре.Много ми се щеше Тодор да отпадне от жена,но предпочитам Чудо да остане в тази ситуация.
И изобщо не ми беше нито лицемерен,нито преигран съвета тази вечер.Даже ме трогнаха сълзите на Катя.Много ми харесва племето в този състав /без Йо Mr. Green /.
Утре първо ще ви изчета и после евентуално ще гледам.Не ми се гледа,ако ще пада Чудо /пу пу/.

Предполагам,че в обединеното племе все пак ще са осем човека.Нищо чудно в понеделник  да има битка и точно преди сливането един да отпадне.

# 1 715
  • София

Ще бъде тежка битка, с едно доста гадно падане от високо на Чудото - ДАНО, ПОБЕДИ!
И Тодор пада, но неговото изглежда по-леко.

Пъзела този път е добре, но беше доста елементарен с много надписи, цифри и картинки, които ясно показват, кое е горе, кое долу, ляво и дясно... а и това, че не са много хора да си пречат, прави реденето по-лесно.

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 04:17 от Mari_Mar

# 1 716
Благодаря Мари.

Играта на Елиминацията изглежда брутална.

# 1 717
  • София
Редакторът й го е поправил - искала е да напише "ура".

# 1 718
Искам игрите другата седмица да са многокомпонентни и интересни. Стискам палци първи да отпадне Лазаринов.

# 1 719
Дано игрите другата седмица да са по-безопасни.Морето беше изключително бурно, с тези големи вълни сто процента дърпа навътре, безумно опасно беше.При такова вълнение спасителите въобще не дават да се припари по-навътре от коленете, тези от продукцията ги карат да плуват навътре, безобразие.

# 1 720
КРАЙНО КЛАСИРАНЕ - ИГРИ НА ВОЛЯТА ВТОРИ СЕЗОН по спечелени племенни битки

1. Жътвари - 13 победи
2. Ловци - 12 победи
3. Рибари - 11 победи

# 1 721
  • Испания

Впечатлява ме сложността на модела и креативността на твореца!

В стори говори за руските си фенове. Създала свой бранд, като започва с тениски. Ще ги продава в България, защото в Русия имало такива!!! Каквото и да означава това. Продължавала да учи онлайн. Като я слушам, нито българският ѝ е български, нито руският - руски.

Както казвам, на всяка битка - Панчев.

# 1 722
Между другото, само аз ли съм на мнение, че Димо е напълно излишен? Ралица се справя чудесно сама.
Точно обратното. Ралица ми е напълно излишна. Димо се справя чудесно сам.

# 1 723
  • София
Добре де, Веско вече към екипа ли е зачислен, няма ли си друга работа, все около Игрите се върти?!

Уви-то А дано да е от редактора, ама надали. Grinning И във форума съм срещала подобна употреба...

# 1 724
Явно одъртявам Sad
Не мога да разбера кой нормален мъж ще си купи унисекс тениска с надпис "Кучка".

Общи условия

Активация на акаунт